Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
panos22
......Ναι jason αφου μιλαμε για (stilo-scirocco) και μου πετας ενα αλλο παρτα τοτε και παρε και για την πιεση σου γιατι ειναι πιο ποοοοοοοολλά τα άλλογα.
650-680.SEAT LEON............. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yawn::yawn::yawn:
...μήπως έχω χάσει επεισόδιο και δεν το θυμάμαι ?????...πότε μίλησα εγώ για Stilo vs Sciroco ????...επειδή δεν συγκρίνω ποτέ ανόμοια πράγματα , νομίζω ότι μίλησα μόνο για την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Sciroco !!!!...και μάλλον κάποιος άλλος έμπλεξε " το τι κάνει το Sciroco στο δρόμο κλπ " και βέβαια αυτό δεν έμεινε αναπάντητο...επομένως ?????...
...by the way...Seat Leon με 650 - 680 ???...προσθιοκίνητο η κάνω λάθος ????...
Για να τα πάρω με την σειρά...
1ον: Δεν κλέβω ίντερνετ αλλά γυρίζω πτώμα από δουλειά!
2ον: Πάνο...
δεν έχουμε ούτε δέρματα μαλακά
μήτε οθόνες να
αλλά μονάχα μια καρδιά
που χαρίζει χαμόγελα αληθινά!
Παρεμπιπτόντως είμαι "ψιλοσοκαρισμένος" καθώς είχα μέρες να ανέβω στην Π.Α και σαν ανέβηκα :yikes: , βρήκα, ένα τιμόνι τριμμένο-φαγωμένο στο πάνω μέρος του και ξεκολλημένο ένα τμήμα του ουρανού στο πίσω μέρος, εκεί που κάνει την κούρμπα (ανάθεμα την ώρα που το πήγε στο πλυντήριο, αφού σου λέω θα τον καθαρίσω εγώ τον ουρανό :wall:!!!).
Το τιμόνι θα φτιαχτεί σε δεκαπέντε μέρες και ο ουρανός αν δεν πιάσει αυτό που θα δοκιμάσω το ΣΚ θα περιμένουμε να κρεμάσει εντελώς! Ο αντικαταστάτης του λέω να είναι μαύρο σουέτ με φωτισμό, αστέρια και καλά! Πςςςςςςς!
Όσο για το μοτέρ;;; 200 καθαρόαιμα μαύρα άλογα! Τι να κάνουμε, αυτά έχουμε, αυτά αγαπάμε!
υγ1: Αν ήταν εύκολο να βρεθούμε από κοντά, νομίζω θα είχαμε φοβερή καζούρα - παρέα - ...
υγ2: Εντάξει, μετά κι από τα παραπάνω, το θέμα μάλλον θα σφραγίσει...χαχαχαχαχα... :D
Καλή συνέχεια παίδες!
Θοδωρή ήμουν στην εγνατί και το "πόση ώρα" ήταν λίγο υπερβολικό...αλλα κι εγώ δεν πήγαινα αργά...τελική το είχα το Stilo..αφου ξάνθη-θεσσαλονίκη που είναι 220χλμ έκαψα 60 ευρώ βενζίνη :p
Δεν ξέρω γιατί αλλα η ξαδέρφη μου που είναι άρρωστη με τα αμάξια κάποτε είχε πει κάτι που μου έμεινε.."άνδρας με seat δεν είναι άντρας" :p