ΕΕΠ!! Καλώς το Τέο απο την όμορφη χαλκιδική μας, έτσι να μαζευόμαστε οι χαλκιδικιώτες!!Α.Σ.Μ. γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :P
Printable View
ΕΕΠ!! Καλώς το Τέο απο την όμορφη χαλκιδική μας, έτσι να μαζευόμαστε οι χαλκιδικιώτες!!Α.Σ.Μ. γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :P
χμμμμμμ........ VIVE!!!!!
Welcome :smile:
Γειά σας παιδιά.Είμαι ο νιούφης του club.Με λένε Μάνθο και είμαι από Άρτα.Ελπίζω πολούς από εσάς να σας δώ στο Μέτσοβο μιας που είναι αρκετά κοντα σ'εμένα περίπου 2 ώρες.
το stilo μου το έχω περίπου 5 χρόνια και ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Άρτα.
Καλως Ηρθες Stilate αδελφε...
Λύσε μου μια απορία: Εισαι fun των Blind Guardian ή οχι??
καλως ηρθες φιλε Μανθο στο club,θα σε δουμε απο κοντα στο Μετσοβο θεου θελοντος
Ξεχασα Να Σε Ρωτησω Ρε Μανθο.
Εχεις Καμια Σχεση Με Τον Νικοπολιδη???ξαδερφος???αδερφος???θειος???
Γειά σας παιδιά!!!
Καταρχήν συγχαρητήρια για το site! Το παρακολουθώ περίπου ένα χρόνο (έχω κάνει και μερικά posts), από τότε που και εγώ πήρα μια stilati ιταλίδα.
Λοιπόν η ιταλίδα μου είναι 3D 1.4 3/06 (την βλέπετε στο avatar μου!).
Είμαι από Αθήνα, οπότε κάποια μέλη θα τα γνωρίσω από κοντα σε κάποια συνάντηση για καφέ!
Για την ιστορία το προηγούμενο αμάξι ήταν FIAT UNO (viva italia!!) μοντελο 91 1.4, bilstein, H&R, 185R15, μπαρα θόλων sparco, φιλτρο κλπ κλπ
To UNO είχε ταυτιστεί με τα φοιτητικά μου χρόνια στο φυσικό και μετα στην πληροφορική Αθήνας, και όλες οι αλλαγές είχαν γίνει με πολύ όρεξη, κέφι και μεράκι.
Από το STILO είμαι παααααααααααααααααααααρα πολύ ευχαριστημένος (ίσως περισσοτερα άλογα να ήταν καλύτερα, αλλά έχω αποφασίσει να οδηγώ πιο συντηρητικά πια). Εχω 8.650 χλμ και μέχρι στιγμής όλα είναι άψογα.
Στη Νίκαια, έβλεπα τακτικά στο περιβολάκι ένα STILO με αυτοκολ. του club.... και απο κει σας ανακάλυψα... Αληθεια ποιανού είναι?
Πες μας στη Νικαια που κοντα? Τι χρωμα ειχε το Stilo που εβλεπες. Απο εκει ειναι πολλα.
Καλως ηρθατε παιδια!join the club :D
Welcome guyz στην παρεαρα μας!
γεια σας ειμαι κανα 2μηνο μελοσ συγχαρητηρια για το φορουμ.
εχω ενα στιλο 1.4αctive 04 Mayρο σαν το μπροστινο στη φωτο του Club Aλλα εφαγε χαμηλομα και φιμε τζαμια,<πολυ μουρι>ειμαι απο κονιτσα και ελπιζω να βρεθουμε καποτε ολοι μαζη.α μη ξεχασω να ευχαριστισω ολουσ για την επικοινωνια και τησ απαντησεις που περνουμε τα λεμε.
welcome giannis. Οσο για το μπροστινό, είναι μπλε, όχι μαύρο!
Καλοσηρθες Γιαννη. Οσον αφορα το μπροστινο, αν πατησω το AUTO της tft για τις default ρυθμισεις.... και εγω μαυρο το βλεπω :) :) :)
καλως ηρθες φιλε :d
Παιδιά, καλώς ήρθατε..!!!!
καλος ηρθες στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!!!:noel: :noel: :noel: :noel: :noel:
Welcome Γιαννη! Καλα ποστ!
καλος σας βρηκα ρε μαγκες.
για σου ρε μιχαλη αρχοντα
stilo active 3d.fiat για μια ζωη.
Χαιρεται πριν 10 λεπτά εκενα την εγγραφη μου.Ειμαι φοιτητης στη Πατρα και πριν σχεδον 2 χρονια αγορασα το stilo μου, το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.
1.4 3p (active) μαμα ζαντες μαμα μαρσπιε μαμα αεροτομη sky window εξατμιση και φυσικα χρωμα ασιμη ιριδιζον με περλες.κουκλα!!!:xmas-smiley-032:
καλως ηρθες στην stiloπαρεα φιλε RainmaN 52
Καλως ηρθες RainmaN 52. Καλα χιλιομετρα με τον Stilaro σου!
Καλως τα παιδια!!!!
Καλως ορισες RainmaN 52! Καλη διαμονη...
RainmaN_52 καλώς ήρθες στην παρέας....Πάτρα που σπουδάζεις?
Γεια σας guys.Καλή χρονιά σε όλους με πολλά πολλά χλμ!και κυρίως ατρακάριστα...Καθότι αυτή την στιγμή πληρώνω τώρα @@@..σιατικα!
Καλώς ήρθες Turion.......Αν δεν τραυματίστικε κανένας όλα τα άλλα φτιάχνονται..Μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά..!!
Καλως τον turion!Παντα γεροι να ειμαστε κ τα σιδερα γινονται.. :D
καλως ηρθες και ευχομαι η νεα χρονια να σε βρει αλλο κακο!!!!!!!!
Turion συμπολιτη καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα μας! Φτιαξε γρηγορα τον Stilaro και σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα!
Turion εμεις θα κανουμε μια συναντηση στις 14/1 σιγουρα για να κοψουμε την πιτα. Καθολου παραξενο να κανουμε και μια νωριτερα. Αν θες στειλε μου με πμ το κινητο σου να μπεις στην sms list να σου ερχεται sms για καθε συναντηση του club.
Πες μου οτι εκανες ορθογραφικο λαθος!πες μου οτι ξεχασες μια λεξη!Πες μου αλλιως θα ντυθω Αγιος-Βασιλης και θα σου φερω απ'την καμιναδα το τιμολογιο να το πληρωσεις!(ελπιζω να μην καει!!)
ειναι ορθογραφικο λαθος!!!!!!αλλο κακο νααα μην σε βρει:xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007: :xmas-smiley-007:
Καλημερα σε ολους!!!!
Ειμαι ο Πάνος από Αθήνα και Επιτέλους αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ
(από αναβολή στην αναβολή...)!!!. Ετυχε να σας βρώ από ενα search στο google και εμπαινα κατά καιρους...
είμαι κάτοχος ενός Fiat Stilo 1.2 εδω και 14 μήνες... ειμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο όσον αφορα την οδική του συμπεριφορά (καθε στροφή και πάρτυ!!!!) και την κατανάλωση. Παρ όλα αυτα την ψάχνω για κάποια αλλαγή κινητήρα- βελτίωση ή για αγορά ενός άλλου πιο δυνατού (stilo φυσικά) γιατι δεν μου... αρκουν τα G της ...(απότομης) επιβράδυνσης!!!!:P
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?
Αυτά για την ώρα... ευχομαι τα καλύτερα!
Καλως ηρθες στην παρεα μας Counterpoint! Εδω μεσα θα βρεις πολλες λυσεις για να δυναμωσεις το μοτερακι σου καθως και οτι αλλο θα μπορουσε να σου φανει χρησιμο! Καλα Post!
σε ευχαριστώ πολυ ammoulianiotis ! ειμαι σιγουρος οτι θα βρω αρκετές λύσεις μέσα στο φόρουμ αν και ακομα δεν το έχω ψαξει εκτενώς...
ευχαριστημένος με το 1.6? η επιλογή που έκανες όσον αφορά το χρώμα του ακούγεται ωραία!
εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με το 16αρι! το χρωμα παντως ειναι αυτο που με τρελαινει πιο πολυ! αναλογα με τον φωτισμο του περιβαλλοντος αλλαζει και το αμαξι, το εχω δει απο ασημι μεχρι γαλαζιο!
αν ψαξεις καλα εδω μεσα θα μαθεις πραγματα που θα σε αφησουν αφωνο για το αμαξι σου!
Καλοσορισες Counterpoint! Καλη διαμονη, καλο ψαξιμο και καλα posts!!