Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Καλώς σας βρήκα.
Λίγο δύσκολο όμως αυτό... δεν το αποκλείω, αλλά όταν αλλάξω αυτοκίνητο η πρώτη μου επιλογή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πάλι γιαπωνέζικο.
Καλός ήρθες και εμένα!
Επίσης και εμένα είναι η πρώτη μου επιλογη να τρώω τα γιαπωνέζικα!!!
Πλάκα κάνω αλλά πλάκα στην πλάκα ξέρεις!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Καλός ήρθες και εμένα!
Επίσης και εμένα είναι η πρώτη μου επιλογη να τρώω τα γιαπωνέζικα!!!
Πλάκα κάνω αλλά πλάκα στην πλάκα ξέρεις!!!
Α εγώ δεν έχω τέτοιο κόλλημα, τα τρώω όλα ανεξαρτήτου μάρκας χεχε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
HighFidelity
Α εγώ δεν έχω τέτοιο κόλλημα, τα τρώω όλα ανεξαρτήτου μάρκας χεχε
Είσαι και μακριά να κάναμε κανένα φιλικό ανοιγματάκι από το καλοκαίρι ίσως που θα είμαι Αθήνα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Είσαι και μακριά να κάναμε κανένα φιλικό ανοιγματάκι από το καλοκαίρι ίσως που θα είμαι Αθήνα.
Με έχεις χαλαρά δε τίθεται θέμα, παρόλα αυτά όμως θα είχε πλάκα. Κρίμα.
Geia sas paides , me lene thwma kai eimai perifanos katoxos enos stilo 1.6 3d xrwmatos peripou mwv-"melitzani" opws to lew egw. To stilo to exw peripou 1,5 xrono alla twra asxolithika me site kai internet videos.Vrhskw to site sas poli kalo kai eimai xaroumenos pou egina melos. Epishs epeidi me tin empeiria matheneis to autokinito sou kalitera akougontas ti exoun na poun oi katoxoi twn stilo mathaineis ws pou mporei na ftasei to ama3i sou ;p .Telos mia erwtish...Exw ena filo me ena audi a3 1.6 kai panta m kounietai...kamia empeiria enantia se audi a3 yparxei?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Saibot
Geia sas paides , me lene thwma kai eimai perifanos katoxos enos stilo 1.6 3d xrwmatos peripou mwv-"melitzani" opws to lew egw. To stilo to exw peripou 1,5 xrono alla twra asxolithika me site kai internet videos.Vrhskw to site sas poli kalo kai eimai xaroumenos pou egina melos. Epishs epeidi me tin empeiria matheneis to autokinito sou kalitera akougontas ti exoun na poun oi katoxoi twn stilo mathaineis ws pou mporei na ftasei to ama3i sou ;p .Telos mia erwtish...Exw ena filo me ena audi a3 1.6 kai panta m kounietai...kamia empeiria enantia se audi a3 yparxei?
Καλως ηρθες Θωμα.Καλο διαβασμα!Αν ειναι με τα 105 το εχεις.Αν ειναι fsi με το 6αρι σασμαν δυσκολα.Θα σου ανοιξει μετα την 3η λογω ροπης.
Αν μπορεις γραφε κ ελληνικα ειναι πιο ευκολο στο διαβασμα κ ενας απο τους κανονες του φορουμ.
Καλως μας βρηκες!:D
καλως ηρθες Θωμα.καλησπερα σε ολους.
Ωπα σωστος δεν το ξερα για τα ελληνικα.Ναι με τα 105 νομιζω πως ειναι :p
γεια σου θωμα..καλως μα ηρθες