Καλή θέληση να έχεις και όλα γίνονται! :D:D:D
Μπα.... στον χαρίζω! :D:D:D:D
Printable View
καλησπερα και παλι γραφτηκα πριν απο λιγες ωρες αλλα δεν προσεξα οτι πρεπει πρωτα να συστηθω. ok ! Λοιπον ειμαι ο Χάρης απο θεσσαλονικη και το stilo μου το πήρα τον περασμενο Ιούνιο μεταχειρισμενο αλλα σε πολυ καλή κατασταση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Για το club εμαθα απο ενα αυτοκόλλητο που ειδα σε σε ενα αλλο stilo(μελος του club φανταζομαι :) ) εδω θεσσαλονίκη και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα .
Σημερα δυστυχώς μου αναψε το λαμπακι που λεει engine fault και δεν σβήνει και αυριο το παω σφαιρα για συνεργειο .
Αυτα τα λιγα για αρχή χαρηκα και παλι που σας βρήκα . :thumbsup:
καλως ηρθες στην παρεα μας και σε περιμενουμε να σε δουμε και να σε γνωρισουμε απο κοντα στις επομενες συναντησεις εδω θεσσαλονικη!
σε πιο αμαξι ειδες το αυτοκολλητο,χρωμα?
γραψε και εδω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...0048#post70048 τα στοιχεια σου για να λαμβανεις sms σχετικα για τις συναντησεις!
Καλησπερα σε ολους..Ειμαι νεο μελος εδω και μολις πριν απο δυο μερες απεκτησα ενα stilo 1.600 σε ασημι χρωμα 2003 μοντελο το full extra.εχω ενθουσιαστει με το αυτοκινητο.Ειναι εξαιρετικο.ειχα και αλλα αμαξια στο παρελθον και πιστευω πως ειναι το καλυτερο που εχει περασει εως τωρα απο τα χερια μου.
1.600 ?
Φιλαρακι επρεπε να το σκευτεις καλυτερα για 1.2 οικονομια και τρεξιμο σε ενα :P
Ειμαι φοιτητης στο καρπενησι και κανω συχνα ταξιδια και θελω το αμαξι να ειναι ανετο.Ειχα πριν απο αυτο ενα seat ibiza 75 αλογα και δεν ηταν ανετο στα ταξιδια,ασε που δεν πηγαινε βημα.Απο θεμα οικονομιας παντα σε ταξιδι και νορμαλ χιλιομετρα 120-140 καει ελαχιστα παραπανω απο το ibiza.
Καλώς ήρθατε παιδιά....
καλω ηρθες στην παρεα μας και εσυ!
καλως ηρθατε παιδια