Γιωργο μη ξεχασεις να το πεις στον Κωστα
Printable View
Γιωργο μη ξεχασεις να το πεις στον Κωστα
γιαννη that would be great
παιδια το ειπα στον κωστα αλλα δουλευη.
αν αλλαξη κατι ξερη που θα ειμαστε και το τηλ.
μου το εχει
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Γιαννη δεν ξερω για τους αλλους για μενα παντως μην εμφανιστεις στη συναντηση αν δεν μου βαστας εν CD με τις φωτογραφιες (ΟΛΕΣ)που βγαλαμε την κυριακη στα χανια γιατι αλλιως :109 :163 :162 Οταν ομως τις φερεις τοτε :168
χαχα σωστος ο nickliki32,καλημερα παιδια μολις ξυπνησα και ειδα απεξω το καιρο,ευχομαι να κρατησει ετσι και μεχρι την τριτη για να μπορουμε να τα πλυνουμε και να τα εχουμε για μια καλη φωτογραφια.αν τωρα μας τα χαλασει ο καιρος και βρεχει ολη μερα αστο καλη καρδια.παντος το δικο μου πλυμενο - λερωμενο δεν θα φανει και τοσο σε σχεση με κατι κιτρινα,κοκκινα,μπλε :) :).
εγω παλι δεν εχω τετοια κολλυματα ... την αλλη φορα ηρθα και ηταν μεσα στη σκονη! (οχι οτι βγαλαμε photos)
παιδες με πηρε ενα παιδι απο το φορουμ των 4 τροχων και με καλεσε σε ενα μιτινγκ.
δε μπορουσα να παω αλλα σκεφτηκα να βαλω μια ανακοινωση στο φορουμ τους για
το δικο μας μιτινγκ θελετε;
(υποψην οτι εχει και γερμανους και γιαπωνεζους)
εγω κανενα προβλημα ... αρκει αν ερθει κανεις να μην αρχισει τιποτα κουλα..... ελπιζω αν ερθει καποιος να ειναι ιταλοφιλος ....
αν και εδω που τα λεμε θα πρεπει να εχουμε κοσμια συμπερηφορα ... και να τα εχουμε με ολους καλα ...
:146 Ax! πάλι με εκβιάζεις, τι θα σε κάνω τελικά δεν ξέρω(αρχίζω και φτιάχνομαι όμως ε!)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya