Συγκλονιστηκες Εξελίξεις Karateka δηλ δηλωνεις πως θα ερθεις?
Η Στελλα χθες Συναντησε τον John_Still και λεει πως μπορει να ερθει και αυτος!!!
Ε ρε θα θυμηθουμε τα παλια!!!
Printable View
Συγκλονιστηκες Εξελίξεις Karateka δηλ δηλωνεις πως θα ερθεις?
Η Στελλα χθες Συναντησε τον John_Still και λεει πως μπορει να ερθει και αυτος!!!
Ε ρε θα θυμηθουμε τα παλια!!!
Μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά. Αρκεί να πέσει σε Σ/Κ που δε δουλεύει η Αναστασία γιατί δύσκολα της το αλλάζουνε.
Θα ερθω και εγω μετα συζηγου και τεκνων...
Μερικες τοποθεσιες που θα μπορουσα εγω να σκεφτω και να προτεινω ειναι...
1.)Καλαβρυτα... (πεφτει λιγο μακρυα για τους πιο βορειους αλλα ειναι πολυ ομορφα.)
2.)Τσουμερκα... (Βολευει σχεδον ολους).
3.)Ζαγοροχωρια... (Βολευει σχεδον ολους και αυτο).
4.)Ορεινη Ναυπακτια... (Αντε να φερω και την καραμπινα να παω για κανα αγριογουρουνο :D).
Μονο παρακαλω να μου πειτε σιγουρα το ποτε για να κανονισω αδεια αφου ΠΣΚ εμενα δεν μου φτανει μιας και εχω και καραβι πλεον.
Στα Ζαγοροχώρια περάσαμε καταπληκτικά στην εβδομάδα μέλιτος και υπάρχει ένα φανταστικό SPA ξενοδοχείο ενός φίλου στην Αρίστη, το www.aristi.gr.
Είναι λίγο ακριβό (€100-€130) αλλά μπορώ να κανονίσω τιμή πολύ καλύτερη για πολλά δωμάτια. Έχει φοβερούς χώρους για συναντήσεις, πισίνα εσωτερική με θέα τα βουνά, τζακούζι, spa με ηφαιστειογενείς πέτρες κ.α.
16-17-18 Ιανουαρίου.
Τουλάχιστον έτσι ειπώθηκε στην αρχή. Αλλά μόνο αλλαγές βλέπω...
Έλα ρε!!! Έχουμε κονέ για Αρίστη;;;; Το ζαχαρώνω εδώ και κανα 2μηνο το ξενοδοχείο αυτό!!!!
δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη!
Να δώ τον Γιάννη πάλι απο κοντά....αυτά είναι...ούτε στα όνειρα δεν το σκέφτεσαι αυτό....
Μπορεί να κάνει ένας ένα πόστ πια είναι τα επικρατέστερα μέρη?
ουτε εγω βλεπω ακρη.......
Στην αρχη ειχε προταθη ο Παρνασος μετα πεσανε και καποιες αλλες ιδεες η επικρατεστερες αυτων ειναι
1. Παρνασός - Δελφοί κλπ
2. Αγ. Αθανάσιος (Καϊμάκ Τσαλάν απ' κάτ')
3. Βυτινα
4. Βόλος
5. Εβρος
6. 3-5 Πηγάδια
Λοιπον τα μερη ειναι αυτα ψηφιζουμε που θελει ο καθενας μας
ας σοβαρευτουμε λοιπον να παμε καπου αλλιως ο καθενας στο χωριο του αποτι βλεπω
ΥΓ εγω πρωσοπικα παω και Βουλγαρια αλλα ας δουμε το κοινο καλο και να αποφασισουμε.......