Απάντηση: VW Polo 1.2 TSI + Tuning by ABT - DAS AUTO!
Μιας και το θέμα μας είναι λοιπόν το Polo και η πιθανή αγορά του Μιχάλη, θα σου έλεγα Μιχάλη να δεις και το ενδεχόμενο να δώσεις 1-2 χιλιάρικα παραπάνω, και να πάρεις το Bravo με τα 120ΗΡ. Και πιο μεγάλο σκάφος θα έχεις (και είσαι και οικογενειάρχης τώρα), και μεγαλύτερο κινητήρα και άλογα. Ειδικά αν βλέπεις Polo Highline DSG7, η διαφορά στην τιμή είναι μικρή...
Laki η αληθεια ειναι πως τα κυβικα ειναι αυτα που μετρανε σε ταξιδια!!!Φιλε κανω Αθηνα-Πατρα για πλακα χωρις να το σκεφτω για θεμα κουρασης σε οδηγηση και μαλιστα τωρα δεν το παταω οσο παταγα το 1200!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Μιας και το θέμα μας είναι λοιπόν το Polo και η πιθανή αγορά του Μιχάλη, θα σου έλεγα Μιχάλη να δεις και το ενδεχόμενο να δώσεις 1-2 χιλιάρικα παραπάνω, και να πάρεις το Bravo με τα 120ΗΡ. Και πιο μεγάλο σκάφος θα έχεις (και είσαι και οικογενειάρχης τώρα), και μεγαλύτερο κινητήρα και άλογα. Ειδικά αν βλέπεις Polo Highline DSG7, η διαφορά στην τιμή είναι μικρή...
Αν σου πω οτι δεν μου αρεσει το Bravo οσο μου αρεσει το Polo θα με πιστεψεις? Βεβαια σε χωρους δεν το συζηταμε φυσικα και το Bravo εχει τους καλυτερους. Το κακο με εμενα ειναι οτι δινω πολυ μεγαλη εμφαση στην εμφανιση... Μετα απο το θεμα κινητηρων τον προτιμω λογο οτι ειναι 1.2 κυβικα και θα εχεις χαμηλα τελη κυκλοφοριας και ασφαλιστρα. Μην βλεπεις ομως τα 105 αλογα...121 εχει πραγματικα! :)
μη μη θα παθω εκγεφαλικο
αμ μας πηρανε την αξιοπιστια και την σπορ οδιγηκη απολαυση
μας εχει μεινει το ντιζα'ι'ν .
και συγνωμη αμα μου λες οτι δινεις εμφαση στην εμφανηση και οτι το πολο ειναι ποιο τοτε τι να πω φιλε μου
συγουρα το τι αρεσει στον καθενα μας ειναι υποκειμενικο αλλα δε μπορω να δεχτω ''προσωπικα'' οτι υπαρχει γερμανικο και ομορφοτερο απο Ιταλικο αμαξι.
μαλλων στη γειτονια σου εχεις το μονο Ιταλικο αμαξι και σε εχουνε επιρεασει πολλοι πολυ .
δε πηραζει φιλε ευχομαι να παρεις αυτο που πραγματικα θα σε κανει να χαμογελας οταν το οδηγας αρκει να μην σε επρνανε αυτα που κατηγορεις και αποστρεφεσε τωρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
μη μη θα παθω εκγεφαλικο
αμ μας πηρανε την αξιοπιστια και την σπορ οδιγηκη απολαυση
μας εχει μεινει το ντιζα'ι'ν .
και συγνωμη αμα μου λες οτι δινεις εμφαση στην εμφανηση και οτι το πολο ειναι ποιο τοτε τι να πω φιλε μου
συγουρα το τι αρεσει στον καθενα μας ειναι υποκειμενικο αλλα δε μπορω να δεχτω ''προσωπικα'' οτι υπαρχει γερμανικο και ομορφοτερο απο Ιταλικο αμαξι.
μαλλων στη γειτονια σου εχεις το μονο Ιταλικο αμαξι και σε εχουνε επιρεασει πολλοι πολυ .
δε πηραζει φιλε ευχομαι να παρεις αυτο που πραγματικα θα σε κανει να χαμογελας οταν το οδηγας αρκει να μην σε επρνανε αυτα που κατηγορεις και αποστρεφεσε τωρα.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το Bravo, μου αρεσει και αρκετα μαλιστα οπως επισης κι αλλα Ιταλικα μοντελα.Αλλα μου αρεσει και πιο πολυ το Polo.Αν τα βαλω ολα κατω και πω κινητηρας,ντιζαιν,ποιοτητα,εγγυηση εκει διαλεγω γερμανικο διοτι με ξαλυπτει πληρως.Ουδε ποτε δεν κακοχαρακτηρισα τα Ιταλικα και ποσο μαλλον αυτα που οδηγω και οδηγησα. Παλι φιλαρακια θα ειμαστε εστο και το VW να παρω...σκεψου οτι εχω αλλα 2 Ιταλικα αυτοκινητα!
Οποτε το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι τελειος υποκειμενικο πραγμα...φαντασου να εχεις 10 γκομενες κουκλαρες να διαλεξεις και προσπαθεις να βρεις την πιο καλη και την πιο ομορφη για εσενα...ο καθενας θα διαλεξει αυτη που θα τον καλυπτει και θα του ταιριαζει πληρως...:biggrin:
Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω πόσο αντικειμενικά όμορφο μπορεί να είναι ένα αμάξι που στη μούρη δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Golf και στο **** δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Lupo!! Τουλάχιστον πάιρνεις Golf για να έχεις το original άσχημο αυτοκίνητο. Ψευτοκακιά μούρη μπροστά και ****ς από φορτηγάκι. Ή πάιρνεις το scirocco. Bad boy καπώ μπροστά και συμπιεσμένος ****ς Golf πίσω. Οι Γερμανοί σχεδιαστές ξεσκίζονται στη δουλειά...
και έτσι για να παινέψουμε και το σπίτι μας...
http://www.mondaynay.com/wp-content/...iat_bravo1.jpg
είναι photoshop αλλά η μόνη διαφορά από το μαμα είναι καθρεφτες, ζάντες, φρύδια μπροστά και πίσω προφυλακτήρας που υπάρχουν στην αγορά
όπως είπα και πρίν είναι καθαρά θέμα γούστου....
Tokis , το μόνο σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι αυτό : ΑΠΑΙΧΤΟ !!! Έτσι απλά .
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Οποτε το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι τελειος υποκειμενικο πραγμα...φαντασου να εχεις 10 γκομενες κουκλαρες να διαλεξεις και προσπαθεις να βρεις την πιο καλη και την πιο ομορφη για εσενα...ο καθενας θα διαλεξει αυτη που θα τον καλυπτει και θα του ταιριαζει πληρως...:biggrin:
εγω πιστευω φιλε οτι οπως λεει και ανεκδοτο ολοι θα διαλεγανε την γκομενα με τα μεγαλητερα βυζα αν ολες ηταν κουκλαρες, διλαδι αυτη που ουσιαστηκα θα ηταν καλητερη απο τις αλλες.
ο καθενας μπορει να το παιζει αντικειμενικος αλλα φιλε στη ζωη οσο και να θελουμε να κριψουμε τον πραγματικο μας εαυτο καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια, και το λεω αυτο γιατι περα απο την οδηγηκη απολαυση των Ιταλικων αυτοκινητων αλλα και το παρουσιαστικο τους δεν υστερουνε πουθενα και μπορω να πω οτι καποια μοντελα απλα δε παιζωνται σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω πόσο αντικειμενικά όμορφο μπορεί να είναι ένα αμάξι που στη μούρη δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Golf και στο **** δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Lupo!! Τουλάχιστον πάιρνεις Golf για να έχεις το original άσχημο αυτοκίνητο. Ψευτοκακιά μούρη μπροστά και ****ς από φορτηγάκι. Ή πάιρνεις το scirocco. Bad boy καπώ μπροστά και συμπιεσμένος ****ς Golf πίσω. Οι Γερμανοί σχεδιαστές ξεσκίζονται στη δουλειά...
και έτσι για να παινέψουμε και το σπίτι μας...
http://www.mondaynay.com/wp-content/...iat_bravo1.jpg
είναι photoshop αλλά η μόνη διαφορά από το μαμα είναι καθρεφτες, ζάντες, φρύδια μπροστά και πίσω προφυλακτήρας που υπάρχουν στην αγορά
όπως είπα και πρίν είναι καθαρά θέμα γούστου....
Ναι ναι Τακη...φτιαξε μας κι αλλο.....και θα πεταξω το stilo στη θαλασσα....:)...πανω που σκεφτομουνα να του αλλαξω και ζαντολαστιχα σε λιγο καιρο....μας εκανες τωρα σαλατα..
θα μαζευω οικονομιες για να το παρω....ειναι απιστευτα ωραιο και χαμηλο πολυ...ουτε κατσαριδα δεν θα μενει απο κατω στο περασμα του!!!
και η ζαντα τελεια..και ο ****ς και η μουρη...η τελεια γυναικα!!! (σορρυ αυτοκινητο ηθελα να πω)!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Ναι ναι Τακη...
Γειά σου ρε Τάκη... :tongue2: