-
απάντηση: νέο μέλος??? συστηθείτε εδώ.....
Καλως τον Πανο!Καλα ποστ!
Παράθεση:
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά με το site!!! συγχαρητήρια!!!! μου αρεσε που υπάρχει και κατηγορία για ιταλικά αυτοκίνητα γενικότερα. Αυτό δείχνει οτι δεν είστε κ προκατειλημμένοι.
Θα ειχαμε ιταλικα αυτοκινητα κ θα ειμασταν προκατειλλημενοι?Αφου οδηγαμε Fiat!!:cool:
Με τα γερμανικα δε τα παμε κ πολυ καλα βεβαια..:D:D
Παράθεση:
Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία με τα πρώτα post των νέων μελών?
Υπαρχει κ ειναι ακριβως εδω που εγραψες.Σκοπος αυτης την ενοτητας ειναι να σε γνωρισουμε με 2-3 πραγματακια που θα μας πεις.
Και παλι καλως ηρθες στην παρεα μας!
-
Σε ευχαριστώ Magelanos για το καλοσώρισμα!
Βασικά εννούσα να υπάρχει στην αρχική σελίδα του φορουμ κ όχι στα "γενικά"
το πρώτο post...
δική μου λάθος διατύπωση! ;)
-
Καλως ηρθες στην stiloπαρεα φιλε Counterpoint,αντε και καλη θητεια οταν ερθει ο ωρα η καλη(η κακη...)
-
Καλη διαμονη στο StiloClub!!!!
-
.γεια σε ολουσ ειμαι ο θοδωρησ απο κοζανη. Fiat Stilo 1.4 3d
-
γειά σου θοδωρή καλώς ήρθες
-
Καλως τον Κοζανιτη!Ερχομαι συχνα στα μερη σας..ειδικα εκει στο sugar κ κατι αλλα μαγαζια.Αντε να τα πουμε κ απο κοντα!
-
γεια σου θοδωρή κοζανιτη,καλως ηρθες.εχω παει 2 φορες στα μερη σου για να φτιαξω καταστηματα τιμ,το ενα ηταν τουριστικο γραφειο(kotridis Travel) και περασα πολυ καλα,ακομη θυμαμαι το σαντουιτς με τα βραστα λουκανικα...
-
καλώς ήρθατε παιδιά....
να σημειώσω ότι ο θοδωρής (ο συνονόματος) μας είδε εχτές στο μέτσοβο...αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μας μίλησε...
-
Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος του stilo club και ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην επόμενη πανελλήνια συνάντηση...Είδα τις φωτογραφίες από το Μέτσοβο και μου φάνηκαν πολύ όμορφες!
-
Γειά σας παίδες, καλωσήρθατε στο stiloclub. Εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά...
-
καλως ηρθατε και καλι διαμονη στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!
-
-
-
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα σας!!! Είμαι η Σοφία, δεν έχω stilo έχω puma αλλά το γουστάρω. Για το κλαμπ μου είπε ένας φίλος που έχει stilo αλλά δεν έχει internet. Έτσι ήρθα να "κατασκοπεύσω":rolleyes:.
Σας κατατόπισα πλήρως, δεν μπορείτε να πείτε...
-
Καλώς ήρθες Σοφία αν και κατάσκοπος!!!!Άρε μεγαλοψθχία αυτό το club!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mad
Καλώς ήρθες Σοφία αν και κατάσκοπος!!!!Άρε μεγαλοψθχία αυτό το club!!!!
Με την καλή έννοια και σε εισαγωγικά... Πρέπει να ενημερωθεί και το φιλαράκι μου, έτσι δεν είναι;
Ωραία δουλίτσα έχετε κάνει με το site, όσο έχω προλάβει να δω μέχρι τώρα, τα συγχαρητήριά μου!!!!
(σλουρπ... σλουρπ...)
-
Kαλώς τον θηλυκό Αρτέμη Μάτσα:):)...Sorry για την αγγελία αλλα οι κανόνες κανόνες....!!!....
-
welcome κ απο μενα κ περιμενουμε το φιλαρακι σου να το γνωρισουμε απο κοντα Ira!
-
Καλως ηρθες στην stiloparea μας ira,δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη οργανωση και να μας βαλεις βομβα στο site...
:shutup: :shutup: :shutup: :ninja: :ninja:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ira
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα σας!!! Είμαι η Σοφία, δεν έχω stilo έχω puma αλλά το γουστάρω. Για το κλαμπ μου είπε ένας φίλος που έχει stilo αλλά δεν έχει internet. Έτσι ήρθα να "κατασκοπεύσω":rolleyes:.
Γεια σου γλυκιτατη Σοφη! Welcome και καλη διαμονη! :hello:
πιστευω να σε δουμε και & να συζητησουμε & απο κοντα το συντομοτερο οπως και καθε νεο μελος..!
Υ.Γ.: ..μιας και δεν εχεις Stilo, πες μας 2 λογια για το focus σου βρε...!!!:thumbsup:
-
Stealth αντί να καλοσορίζεις τα νέα μέλη δεν μας λές και εσύ ποιός είσαι να σε καλωσορίσουμε...??...:)
.
.
.
.
Α και Puma έχει όχι focus..!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Kαλώς τον θηλυκό Αρτέμη Μάτσα:):)...Sorry για την αγγελία αλλα οι κανόνες κανόνες....!!!....
Καλά καλά, περίμενε να περάσω τα 30 και θα τιμωρηθείς μετά για το κοκκίνισμα...:tomato: :bleh:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Καλως ηρθες στην stiloparea μας ira,δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με την τρομοκρατικη οργανωση και να μας βαλεις βομβα στο site...
:shutup: :shutup: :shutup: :ninja: :ninja:
:ninjastar: προς το παρόν εκπαιδεύομαι στα αστεράκια :innocent:
-
Γεια σου ρε Σοφια αστερι:ninjabattle:
-
Γεια σας παίδες. Φώντας εδώ. Νέο μέλος του club από Πάτρα και ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.4 Active 3D από τον Αύγουστο... :D
-
Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Καλος ηρθες στην παρεα μας Φωντα! Εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για να κανεις τα δικα σου μαγικα με τον Stilaρο σου! Καλα post!
Η παρεα της Πατρας μεγαλωνει σιγα σιγα, γουσταρωωωω!!!
-
Γεια σου ρε φωντα,καλως ηρθες στην stiloπαρεα μας
καλη διαμονη! :cool: :cool: :cool:
-
Φώντα καλως ηρθες στην παρεα μας καλη περιηγηση και να σε δουμε κι απο κοντα....
-
Καλως τον Φωντα!!!
Ελπιζω πως θα σε δουμε σε καποια συναντηση του Club στην Αθηνα αν κατεβεις ή που ξερεις μπορει να κατεβουμε εμεις καμια φορα κατω!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis®
Καλως τον Φωντα!!!
Ελπιζω πως θα σε δουμε σε καποια συναντηση του Club στην Αθηνα αν κατεβεις ή που ξερεις μπορει να κατεβουμε εμεις καμια φορα κατω!!!
Άστο ρε το παραμύθι!!! Εδώ και κανα εξάμηνο σε περιμένουμε και σένα και τον άλλο τον χαμένο!!!
Καλώς ήρθες Φώντα!!
-
welcome Φώντα!!!!...(απο Ξενοφώντας???)
-
καλως ηρθες φωντα και καλη διαμονη!!!!!!!!!:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ira
Γεια σου Σοφακι! Καλωσορισες!
Ελπιζω να σε γνωρισουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
xbokos
Γεια σας παίδες. Φώντας εδώ. Νέο μέλος του club από Πάτρα και ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.4 Active 3D από τον Αύγουστο... :D
Welcome στη παρεα Φωντα!
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση!
-
Γεια σας παιδιά. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum αλλά σήμερα αποφάσισα να γραφτώ!! Έχω ένα Stilo 3D 1.6... Έχει πέσει πολύ διάβασμα αλλά οι απορείες ακόμα πολλές!! Μάλλον θα σας πρήξω!!!
-
Welcome....!!!Συνέχισε το διάβασμα και στο τέλος του Φεβρουαρίου έχουμε εξετάσεις...!!:):)
-
Καλως τον! Πετρο το διαγωνισμα θα το ετοιμασεις εσυ;;
-
καλως ηρθες στην παρεα μας s6_sot
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
Καθοτι στραβαδι συστηθηκα σε λαθος σελιδα!:p Συγχωρατε με!:tomato: Παμε παλι λοιπον... ονομαζομαι Θανασης ειμαι 26 Δεκεμβριων κατοικω στη κοζανη και ειμαι αποφοιτος μηχανολογιας του τει κοζανης.Αμαξι δυστηχως δεν εχω:frown: αλλα επιφυλασομαι για το κοντινο μελλον.:w00t: