Καλός ήρθες συνονόματε!!!
Printable View
Καλός ήρθες συνονόματε!!!
Καλησπέρα,
είμαι ο Κώστας από Αιγάλεω και από σήμερα κάτοχος ενός ασημί 1600 stilo 3d.
Βρίσκομαι ακόμα στη φάση ψαξίματος του forum, αφενώς γιατί μόλις πήρα το αμάξι και δεν το έχω ελέγξει πλήρως, αφετέρου γιατί έχω 1-2 θέματα που ήδη με ενδιαφέρουν.
Το πρώτο αφορά το θέμα της οροφής, όπου προς το παρόν είναι μόνιμα κλειστή. Έχουν σπάσει τα γνωστά μεταλλικά στοιχεία και απαιτείται αντικατάσταση όλου του τελάρου κατά τη FIAT. Ήθελα να ρωτήσω στην Αττική εκτός από τη FIAT που αλλού μπορούμε να επιδιορθώσουμε την οροφή;
Το δεύτερο αφορά το κλιμα, όπου παρότι ακούγεται ο ανεμιστήρας του να δουλεύει κανονικά και να αυξομειώνει την έντασή του επίσης κανονικά, η παροχή αέρα που βγαίνει από τους αεραγωγούς είναι πολύ χαμηλή (καμία σχέση πχ με το απλό αιρ κοντίσιον του παλιού bravo). Είδα σε κάποιο post ότι τα κλαπέτα του κλιμά είναι ηλεκτρονικά. Μου αφήνει την αίσθηση ότι ίσως δεν ανοίγουν πλήρως.
Αυτά από την πρώτη μισή μέρα επαφής, αναμένω σε επόμενες μέρες που θα ευκαιρίσω λογω φορτωμένου προγράμματος να δω το service του.
Γεια σου Κωστα, πες μας μερικα πραγματα για εσενα και για το αμαξι σου αν θελεις, οπως ποσο το πηρες αν θελεις, χιλιομετρα και λοιπα.
Για τα θεματα που σε απασχολουν μη βιαζεσαι, χαζεψε στα ηδη γραμενα που ειναι πολλα, και μετα (στα αντιστοιχα θεματα), γραψε την καθε ερωτηση ξεχωριστα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.
Καλη διαμονη.
καλως ηρθατε και οι δυο στην παρεα!
Welcome!!!!!!
γεια σας φιλοι. καλως σας βρηκα