Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Για οσους κινουντε προς Περαια καθε απογευμα απο τις 6 ως τις 12-1 το βραδακι εχει ρανταρ κ γραφουν κοσμο αβερτα.
Το οριο μετα το φαναρι της Ιντερσαλονικα μεχρι την εισοδο Περαιας στα Goodys ειναι 90χλμ.
Το εμαθα τις προαλλες που με χτυπησε με 160...αυτα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
12 νεες καμερες τοποθετηθηκαν στον περιφερειακο της θεσσαλονικης!
απο το τουνελ περιπου μεχρι και μετα απο το παπαγεωργειου,και στα 2 ρευματακαι προς ανατολικα και προς δυτικα δουλευον καθε βραδυ με αποτελεσμα να μπουν 12 νεες καμερες!
βεβαια συμφωνα με ασφαλης πληροφοριες μπηκαν για την κυκλοφορια αλλα οπως μου ειπαν κατα λεξη εχε το νου σου!προσεχε!
οποτε καταλαβαινετε τι σημαινει!
αν βρεθει κανας γκαζακιας και ειδικα το βραδυ τον κανουν τσακωτο και απο τις νεες καμερες που εβαλαν!
αν ειναι δυνατον σε εναν δρομο πουυνολο περιπου πανε ελα ειναι καμια 20-25 χιλιομετρα εχουν 3 φωτογραφους και 12 καμερες!
Μια ειναι σιγουρα ταχυτητας και βρισκεται αμεσως μετα την εξοδο για επταπυργιο μετα την αερογεφυρα στην κατηφοριτσα ερχομενος απο Παπαγεωργιου και κατευθυνομενος προς τα τουνελ.Το οριο ειναι 90.
Να πω ομως οτι ο περιφερειακος ειναι απο τους δρομους που επιβαλονται οι καμερες και τα ρανταρ γιατι τα ατυχηματα γινονται εκει απο υπρβολικη ταχυτητα σε ενα οδοστρωμα που δε σηκωνει με τιποτα πανω απο 100-110.Νταξει ειναι βλακεια να σε γραψει για 100 η 120 αλλα για παραπανω καλο ειναι να υπαρχει και να γραφει
εγω εφαγα μια καλη μετα την χαλαστρα με 234 (οχι με το stilo) και το στρουμφακι με εγραψε για 160 γιατι αλλιως επρεπε να με παει αυτοφορο.
τι να κανω Q7 4.2TDI ειχα να μην το πατησω??????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilonas 1.6
εγω εφαγα μια καλη μετα την χαλαστρα με 234 (οχι με το stilo) και το στρουμφακι με εγραψε για 160 γιατι αλλιως επρεπε να με παει αυτοφορο.
τι να κανω Q7 4.2TDI ειχα να μην το πατησω??????
και πήγαινε αυτό τόσο?
τα έχουν βελτιώσει τα audi ρε παιδάκι μου...σε λίγο θα πηγαίνουν σαν stilo ...και αντε πιάστα μετά!:D
παει παρα πολυ καλα αλλα με το που το βλεπουν τρως κληση
εκει εχει φωτογραφο πριν τα διοδια μαλγαρων και απο τα 120 εχει οριο 80!!
οπως καταλαβαινεις γραφει αβερτα γιατι ειναι αδυνατο να κοψεις!
μεχρι και ατυχημα μπορει να προκαλεσεις