δεν μας είπες τελικά θα έρθεις??? εμενα δηλαδή μου είπες αλλα πες και στα παιδιά!
Printable View
δεν μας είπες τελικά θα έρθεις??? εμενα δηλαδή μου είπες αλλα πες και στα παιδιά!
παιδια χιλια συγνωμη αλλα λογω εργασιακων υποχρεωσεων θα λειψω απο το meeting, δεν θα ηθελα να γινει ετσι και υποσχομαι (NENYA ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ) να ερθω στο επομενο meeting.καλα να περασετε.οσο για μενα αν καποια στιγμη επιθυμειτε βολτουλα στην χερσονησσο η ντινα ξερει που εργαζομαι θα ηταν χαρα μου να ερθετε να σας γνωρισω και απο κοντα.μονο πρωτου ρθειτε please call me.byezzzzzzzzzzzzz.
τι εγινε ρε φιλε δε θα σε γνωρισουμε τελικα εσενα;
τουλαχιστο αυτη τη φορα μας ειδοποιησες κατι ειναι και αυτο.
τελικα θα ερθουν καποια ατομα απο το 4 τροχοι φορουμ αλλα
δεν ξερω ποσα.
οκ με το καλο να ορισουν γιωργο! :)
back(ousis) αστα man εγω να δεις ξενερα που εφαγα αλλα τι να κανεις υπαρχουν καποιες προτεραιοτητες στην ζωη του καθενα μας και δεν μπορεις να κανεις πισω,παντως don't worry το καλοκαιρι ειναι μπροστα και να χουμε την υγεια μας θα παμε οπου γουσταρουμε ετσι ???
οκ ρε φιλε κριμα παντως γιατι θα ειναι ωραια
Βλέπω παίδες ότι έχει πέσει πολλή δουλειά και κανένας δεν ασχολείται πλέον με το forum! Κρίμα.
HARRIS τωρα αυτο πως σου ηρθε???
γιατι ρε HARRIS πως μας την λες ετσι ρε man!!!! ενταξει εχουμε και τις δουλειες μας αλλα ξερεις τι βλεπω εγω πως αν κανονιστει κανενα καφεδακι τοτε ξεκιναμε και γραφουμε ολοι. αν δεν μιλησει κανεις...... ακρα του ταφου σιωπη.τι λες εσυ ??? αυτη η ειναι η γνωμη μου τωρα δεν θελω βεβαια και να ειναι ετσι αλλα εχουμε ολοι βαλει καποιες προτεραιοτητες στην ζωη μας,το club αυτο ειναι για να ξεχνιομαστε απο καποια...you know....προβληματακια και θελουμε να ξεφευγουμε για λιγο.το σωστο θα ηταν να ενημερωνομαστε καπως τακτυκοτερα αλλα.....ελα μωρε καλη καρδια.αντε καλημερα σας σε 3 ωρες σχολαω και παω για υπνο.:) :) :) :) ;)
Καλημερα παιδια.Παμε για φαγητο?[Εκτος απο τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ 10&17 ΑΠΡΙΛΗ, γιατι εχω δυο σεμιναρια ολοημερα