Επειδή δεν συμφωνείς με τα λεγόμενά του θεωρείς ότι δεν είναι σοβαρή συζήτηση;
Ευχαριστώ παιδί μου....
Printable View
Καθολου μαλακισμενο ερωτημα, ενα ποσοστο 50% τουλαχιστον των νεοδημοκρατων τον εχουν φωτογραφια στο οικονοστασι τους.
(Ουτε με νοιαζει αυτο)
Συμφωνω σε καποια απο αυτα που ειπες.
Εξακολουθω να επικροτω την νεα γενια που αντιδραει.
Καλη σας μερα φευγω για αθηνα. φιλακια.
Άλλο το αντιδράει, άλλο το ρημάζει.
Καλό ταξίδι.
Πας να σπασεις?
Η εισαι Θεσσαλονικη και κατεβαινεις Αθηνα?
Καλο Ταξιδι!!!
Κοιτάξτε επειδή βρέθικα στην χθεσινή πορεία που έγινε μαζί με ολά της τα επεισόδια, που δεν ήταν και λίγα , και επείδη ώς φοιτητής συνηθίζω να κατεβένω στις περισσότερες πορείες
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ότι οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι μένουν πάντα ανέπαφοι κανένας δεν τους πιάνει και μάλιστα συγκεκριμένα χθές όταν ανοίξανε το οπλοπολείο στο κέντρο της Αθήνας τα ΜΑΤ τα οποία βρίσκονταν πάνω στην πλατεία Ομονίας τους κοιτάζανε χωρίς να επέμβουν και το ποιό σημαντίκο ήταν ότι αυτοι είχαν ξεκοπεί από την υπόλοιπη πορεία αφου ο κύριος κορμός της είχε στρίψει στην Φιλελλήνων !!!!
Γιάτι δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ εκείνη την χρονική στιγμή που ήταν πλήρως ξεκομένει παρά μόνο πετάγανε δακρυγώνα στην πορεία ??
Η δική μου απάντηση είναι ότι και οι λεγόμενοι " αναρχικοί " είναι ταξικοί ένα γραναζι του συστήματος ένας τρόπος εκφοβισμού τών απλών πολιτών ετσί ώστε να μην συμμετέχουν στις πορείες
Όσο για τον θάνατο του 15 χρόνου :bye::bye: ο δολοφόνος του ( και όχι αστυνομίκος για έμενα) θα ξεχαστεί ,γιατί το έχουμε και αυτό σαν Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα, το θέμα είναι να μην ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό και
να πάψουν οι πορείς να είναι πεδία μάχης αλλά πεδία διαμαρτυρίας !!!]
:rip::rip:
Υ.Γ για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω σε καμία ταξική παράταξη
Εγω θελω να τον προστατεψω φιλε μου απο κατι τετοια...
Καθολου μαλακισμενο ερωτημα, ενα ποσοστο 50% τουλαχιστον των νεοδημοκρατων τον εχουν φωτογραφια στο οικονοστασι τους.
(Ουτε με νοιαζει αυτο)
Συμφωνω σε καποια απο αυτα που ειπες.
Καλη σας μερα φευγω για αθηνα. φιλακια.
Ελπιζω να με καταλαβαινεις...
Αστο μην κατεβαινεις αθηνα στους φερνω εγωΠαράθεση:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ( πολύ μπορεί να το έχετε ακούσει )
http://papachatzis.tumblr.com/post/6...policeviolence