και η μαριχουανα φυσικο συστατικο ειναι οπως και η μορφινη και αλλα πολλα. η εφεδρα συνηθως φτιαχνεται απο αυτο το mou xang ξερω εγω πως λεγεται που ειναι και αυτο φυσικο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καλο.
Printable View
και η μαριχουανα φυσικο συστατικο ειναι οπως και η μορφινη και αλλα πολλα. η εφεδρα συνηθως φτιαχνεται απο αυτο το mou xang ξερω εγω πως λεγεται που ειναι και αυτο φυσικο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καλο.
Οχι η εφεδρα η φαρμακευτικη φτιαχνεται οπως η βιταμινη C.
Δε στιβουν 100 πορτοκαλια :P
Κατασκευαζουν κανονικα το μοριο μεσα σε εργαστηρια στην αρχη... και μετα μαζικα.
Το μα χουανκ ειναι φυτο που περιεχει αλκαλοηδη εφεδρας που ειναι το ιδιο ακριβως μοριο με την εφεδρινη.
Απλως για λογους μαρκετιγκ το ονομαζουν φυσικη εφεδρινη μονο και μονο για να μη φοβαται ο κοσμος.
Ναι ολα σχεδον τα ναρκωτικα απο φυτα φτιαχνονται.
Για αυτό τι λέτε..?
http://www.fatabsorb.com/ingredients.html
έχει chitosan που από ότι είδα εντάσσεται στα ήπια συστατικά..
Αν δε κανω λαθος το Chitosan η οπως το λενε δεν εντασεται στις ουσιες επειδη δεν μπαινει καν στο αιμα σου, δεσμευει και καλα το διατροφικο λιπος στο στομαχι-εντερα.
Νομιζω βγαινει απο κατι οστρακα η κατι τετοιο.
Αν ειναι να παρεις κατι τετοιο καλυτερα παρε ορλιστατη (Xenical) που ειναι το ιδιο.
Δεν εχουν παρενεργειες τιποτα απο τα δυο.
(λιγο η ορλιστατη εχει σε επιπεδο εντερου, δηλαδη αν παρεις και φας 100γρ λιπος το 30% θα φυγει στην τουαλετα και αυτο δεν ειναι τοσο ευχαριστο αισθημα.... !)
παντως αποτι εψαξα δεν υπαρχουνε επιστημονικα τεκμηριωμενα στοιχεια οτι χανεις κιλα η τι παρενεργειες η μακροχρονες επιδρασεις εχει αυτο. Καλυτερα να πας σε μια ισσοροποημενη διατροφη.
Το chitosan ειναι ουσιαστικα το κελυφος απο καβουρια και οστρακα που τα κανουνε σε σκονη και απλως ρουφαει λιπος και τοξινες οπως ενα σφουγγαρι αλλα κατα ποσο θες οστρακο στον οργανισμο σου ειναι στην δικια σου κριση.
Ναι δεν υπαρχουν, αυτο θα ελεγα τωρα, οτι ειναι μια απατη οπως τοσες που υπαρχουν...
Καλυτερα να τρως οπως πρεπει και αυτα τα προσθετα αστα... Ειναι για τις χοντρες κυριες.
Παντως για ενημερωση για την δικια μου πορεια εχω χασει 16 κιλα και συνεχιζω την προσπαθεια αυτος ο μηνας ητανε λιγο περιεργος μια που ειμουνα αρρωστος και δεν πηγαινα γυμναστηριο και λιγο που κουραστικα την διατροφη και χαλαρωσα λιγο αλλα συνεχισα να χανω σε πιο χαλαρους ρυθμους.
Παντως μετα απο 4 μηνες καλα παμε. Ενα παραδειγμα επισης στα βαρη ειναι στο chest press σηκωνω 30 κιλα περισσοτερα με σχεση με πως αρχισα.
Εγω απο τοτε που ξεκινησα (γιατι σε καποια φαση χαλαρωσα και εγω) εχω χασει 8 κιλα αλλα εχθες εφαγα εξω και υστερα μολις πηγα σπιτι λεω
-δε γαμιεται, απο αυριο αυστιρα, και μετα το γμισα κιαλο- χαχαχαχαχα
ενταξει βρε σιγα εδω πλακωσα ολοκληρη pizza την προηγουμενη βδομαδα οταν ειμουνα αρρωστος μια φορα δεν θα σου κανει κακο. Χειροτερα ειναι να γινεσαι γκολ στο ποτο διοτι για καμια βδομαδα σου γαμαει τον μεταβολισμο.