Βλεπω οτι εχουμε φτασει τα 20+ τεμαχια απο τα 15 που ξεκινησαμε.
Θα παρω τηλεφωνο το καταστημα μηπως κ μας κοψει κανενα ευρακι!
Printable View
Βλεπω οτι εχουμε φτασει τα 20+ τεμαχια απο τα 15 που ξεκινησαμε.
Θα παρω τηλεφωνο το καταστημα μηπως κ μας κοψει κανενα ευρακι!
Να κάνω και γω μια αλλαγή αντί για Medium, κάντε το Large. Και σαν περιοχή Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ίδιο μου είναι...
Να ρωτήσω κάτι, πόσο εύκολο(ή δύσκολο) είναι το αυτοκίνητο στην πίσω όψη να είναι κίτρινο αντί για λευκό?
Mitso να υποθεσω οτι ειναι κιτρινο το δικο σου?Επειδη κατι ψιλοσκαμπαζω απο τετοιες εκτυπωσεις,νομιζω ειναι δυσκολο και μηπως μας βγει και πιο ακριβα να αλλαζουμε το χρωμα?Μακααρι να γινοταν για να μου εβγαινε και το δικο μου μπλε.Αλλα μηπως και χρωματικα δεν θα ταιριαζει?
Παιδιά στις εκτυπώσεις δεν γίνεται να αλλάξει το οτιδήποτε σε κάθε τεμάχιο ξεχωριστά, γιατί το μηχάνημα σετάρεται για το σχέδιο και μετά εκτυπώνει σαν γραμμή παραγωγής.
Αυτός είναι και ο λόγος που για επόμενη εκτύπωση θα χρειαστεί 10 τεμάχια και άνω, γιατί δεν συμφέρει ο κόπος ώστε να σεταριστεί μόνο για ένα τεμάχιο.
Παιδια για ενα τεμαχιο και μονο που ειχα ζητησει σαν δειγμα η τιμη εβγαινε στα 32 ευρω!!!
Θα κανω ομως μια ερωτηση ετσι για να μας λυθει η απορια!!!
edit:
Αυριο θα σας στειλω τον αριθμο λογαριασμου για να αρχισουν οι καταθεσεις σιγα σιγα... Οσοι εχετε ζητησει και μπλουζακι και αυτοκολλητο θα τα κανετε μια καταθεση για να μην μπερδευομαστε.
Την λιστα με τις πληρωμες θα την ανανεωνω εγω αναλογα με αυτα που θα βλεπω απο το internet banking. Σαν αιτιολογια στις καταθεσεις σας, θα παρακαλουσα να βαζετε το nickname σας.
Ευχαριστω!
edit (για 2η φορα):
Επειδη περιμενω απαντηση για το αν θα κατεβει η τιμη των t-shirt τον αριθμο του λογαριασμου ισως αργησω να τον στειλω. Μην μου καταθεσει κανεις παραπανω και μετα πρεπει να καταθετω και εγω...
Πριν απο λιγο επικοινωνησε μαζι μου η κ. Αθηνα για τα μπλουζακια και με ενημερωσε οτι η τιμη δεν μπορει να πεσει και παραμενει στα 13 ευρω οπως ειχαμε πει στην αρχη.
Απο αυριο θα σταλουν πμ σε ολους για να αρχισουν οι καταθεσεις σιγα σιγα..
Σοφοκλή :
18. mitsos - 1 τμχ (M) - Θεσσαλονίκη
ενταξει ρε Μιχαλη γραψε λαθος ενα μαυρο Large και ενα μπλε αν βγαινει Large