Και παλι εκανες ενα μικρο λαθακι αλλα δεν πειραζει!
Εδω επρεπε να κανεις ενα post αλλα nevermind!
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Printable View
Και παλι εκανες ενα μικρο λαθακι αλλα δεν πειραζει!
Εδω επρεπε να κανεις ενα post αλλα nevermind!
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Ax olo nea meloi kai den exo gnorisei kanenan apo konta axrizw na nomizw oti apomakrinome siga siga
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Νίκος από Θεσσαλονίκη. Γεννημένος στην Αθήνα. Stilo 3d 1,6 Dynamic. Κουκλί!!!
Πριν από κάτι μήνες προσπάθησα να βρω αυτό ή παρόμοιο site αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι.
Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει Τράπεζα Αίματος του STILOCLUB εδώ και δύο χρόνια!
Το ερώτημα είναι πότε δημιουργήθηκε το site και γιατί δεν έχουμε αιμοδότες???
Χαιρετώ το club...!
Γιώργος από Αθήνα.
Δεν έχω stilo ακόμα αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να αποκτίσω ένα...;)
Καλως ήρθατε παιδιά...!!!!
@Nick...
Το club υπάρχει σε διαδικτιακή μορφή απο το 2002...!..!!
Καλως ηρθατε παιδια στην παρεα μας!
Νick K. στειλε ενα pm στον Mad ή σε μενα αν θες για να σε προσθεσουμε στην sms list ωστε να ενημερωνεσαι για τις συναντησεις μας και να γνωριστουμε και απο κοντα!
καλως ηρθατε και οτι χρειαζεστε θα το βρειτε μεσα σε αυτο το site!!!!!!!!!!!
Καλως τα παιδια. Καλη διαμονη και καλα posts!
Γεια σου Nick K.
Γεια σου migior
Καλως ηρθατε στο club.
Καλως τους ολους!!!!
WELCOME "Nick K." & "migior" !!!!
Καλημέρα κύριοι και κυρίες. Καλώς σας βρίσκω!
Καλώς ήρθες Coach...!!!!:)
Άργησα κομματάκι αλλά επιτέλους ήρθα!!!
Καλλιο αργα παρα ποτε :p :p :p Καλως ηρθες!!
Καλως ηρθες ioannidis στην παρεα μας!
Περιμενουμε να σε δουμε απο κοντα!!!
καλως ηρθες και σε περιμενουμε απο κοντα στο επομενο meeting!!!στειλε pm στον mad(στεργιο)να σε βαλει στην λιστα sms για να λαμβανεις μηνυμα καθε φορα που εχουμε meeting!!!
Γεια σου φιλε ioannidis,καλως ηρθες στην ομορφη stiloπαρεα μας!
GEIA SE OLOYS KAI FYSIKA SE OLES
ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
WELCOME TO STILOCLUB "ΑΓΓΕΛΟΣ"!!!!!
Απο που εισαι?
Πες μας δυο λογια και για το Stilo σου...?
Ο Αγγελος ειναι ενα γνωστο μελος απο τη Θεσσαλονικη αλλα μεχρι τωρα δεν ειχε την ευκαιρια να εχει προσβαση στο ιντερνετ. Οσο για το Stilo του...
Gia sas kai apo mena eimai pleon enas neos katoxos enos stilo 1.3 3d siel xrwmatos eimai apo Thessaloniki kai mias kai vrika thn parea sas polu endiaferousa eipa na mpw kai egw :)
Kathoti to stilo metaxirismeno me 75000 xiliometra exw na sas rwthsw polla ;) kai na mou mathete alla tosa
Btw to onoma mou einai Dimitris
WELCOME TO STILOCLUB "sNk][anacondA"!!!!!
Καλως ηρθες sNk][anacondA στην παρεα μας!
Θεσσαλονικιος και εσυ ε; Θα κανεις τον κοπο να στειλεις ενα πμ στον Mad ωστε να σε προσθεσει στην sms list και να ενημερωνεσαι με μηνυμα για τις συναντησεις μας;
Ελπιζουμε να σε δουμε και απο κοντα!
Γειά χαρά παιδιά και καλό πάσχα. Με λένε Δήμο, μένω στην Πετρούπολη και είμαι και εγώ ενα απο τα καινούρια μέλη του club, αν και το πήρα μεταχειρισμένο. Το έχω δύο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος (έχω κάνει ήδη 5.000 χιλιόμετρα...)
Απο προβλήματα μόνο το λαμπάκι του αερόσακου που ανάβει όποτε κουνάω την καρέκλα του συνοδηγού.
Επίσης, (και εδώ θέλω την βοήθεια σας, αν ξέρετε) μου έφυγε ενας πύρος απο την ηλιοροφή και τώρα δεν δουλεύει πολύ καλά...πρέπει να κρατάω το τζαμάκι την ώρα που κλείνει η ηλιοροφή. Δεν έχω ιδέα που να πάω καθώς σε κανα δύο αντιπροσωπείες μου είπαν παραγγελία απο Ιταλία κτλ...
Λοιπόν, sorry αν σας ζάλισα
Keep up the good work!!!
Δήμος
Καλως ηρθες στην παρεα μας Δημο! Προβλημα με την ηλιοροφη ε;
Χμ.. εγω δυστυχως δεν ξερω τιποτα, ελπιζω τα υπολοιπα παιδια να μπορουν να βοηθησουν ομως!
καλως ηρθαν ολα τα καινουργια μελη στην πιο stilatoi παρεα!!!!!!!!!!εδω θα βρειτε τα παντα και σας δουμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!!!!!!!!!
Καλως τα παιδια!
paidia simera eknana to prwto mou service sto stilo mou efugan vevaia 700 euroulakia alla aksize ton kopo dld amortiser filtra ladia takakia euthigramisi zugostathmisi ktl to stilo paei mpounia ...;|) ante na kanoume kanena metting na ta poume paides
Σε παρακαλω γραφε μονο Ελληνικα!
Καλησπέρα σε όλη τhν παρεά του Stiloclub.Με λένε Κώστα ειμαι 26 χρονών και είμαι απο τη Δράμα.Eιμαι για κάτοχος Fiat απο το 2004, είχα εν α fiat punto 2000 μοντέλο και εδώ και 14 μήνες ειμαι κατοχος ενός fiat stilo 1.4 5D ACTIVE. Ειμαι πολί ικανοποιειμένος και μαλλόν σκέφτομαι ν απουλήσω το stilo για να ειμαι απο τοθς πρώτους κατόχους του νέου bravo. Αυτα τα λίγα για μενα και τέλος ευχομαι στον καθένα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
< < < WELCOME to STILOCLUB "jimana" and "kalpasstilo"!!!! > > >
Ελπιζω να σας δουμε και να μιλησουμε απο κοντα σε καποια συναντηση Stiloclub συντομα!!!
καλως ηρθες kalipasstilo στην παρεα και καλη διαμονη και σερφαρισμα.οτι χρειαστεις μπορεις να το βρεις εδω μεσα και να σε βοηθησουμε!!!!!!!!!!!!
Welcome παιδια!
Καλως ηρθατε παιδια! Καλα ποστ!
Kalispera... me lene Aggelo kai eiami apo Alexandroupoli kai eimai filaraki me ton cris o opios kai me sistise. Exw enan Stilaro:cool: 1400cc 95hp active kai pisteuw oti me ta legomena tou cris tha minw euxaristimenos tespa na min sas kourazw kai sorry gia ta aglika ala exw problima me keyboard:confused: .
τι?
ΨΕΜΕΤΑ ΛΕΕΙ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!!!
πλακα κανω!τωρα τι να πω?
ετοιμασου ερχομαι να παμε για καφε!!!!!!
καλως ορισες φιλε ...
Καλως μας ηρθες Sailo!