Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Λέγομαι Χρήστος και μένω στα Άνω Λιόσια. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πάρω μεταχειρισμένο το fiat stilo 1,8 του 2003 μοντέλο με δυστυχώς χαλασμένη την οροφή. Προς το παρών δεν με πειράζει αλλά κάποια στιγμή θα το φτιάξω.
Με μια αναζήτηση που έκανα βρίσκω διάσπαρτα κάποια συνεργεία που τα θεωρείται καλά και δοκιμασμένα από εσάς. Υπάρχει κάποιο ποστ που να φαίνονται της Αθήνας τα συνεργεία?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cris77
Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Λέγομαι Χρήστος και μένω στα Άνω Λιόσια. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πάρω μεταχειρισμένο το fiat stilo 1,8 του 2003 μοντέλο με δυστυχώς χαλασμένη την οροφή. Προς το παρών δεν με πειράζει αλλά κάποια στιγμή θα το φτιάξω.
Με μια αναζήτηση που έκανα βρίσκω διάσπαρτα κάποια συνεργεία που τα θεωρείται καλά και δοκιμασμένα από εσάς. Υπάρχει κάποιο ποστ που να φαίνονται της Αθήνας τα συνεργεία?
Καλωσόρισες Cris. Με γεια και το νέο σου απόκτημα.
Για την οροφή φαντάζομαι ότι έχεις κάνει search στο forum έτσι; Έχεις δει τι παίζει...
Συγκεντρωμένα τα συνεργεία κάπου δεν νομίζω ότι τα έχουμε.... κάνε search και όλο και κάτι θα βρίσκεις...
Καλωσόρισες Cris77 στην πιο κεφατη παρεα,με γεια και το τουτου και καλα χιλιομετρα!!!
Ευχαριστω. Έχετε κάνει πολύ ωραία δουλειά παιδιά. Έχω μπει σε αρκετά tread και διαβάζω
Γειά σας παιδιά του stilo club, είμαι και εγώ ένα νέο μέλος σας με stilo 1600. Eιμαι απο καβάλα και χαίρομαι που είμαι στο κλαμπ.Ευχαριστώ που με δεχθηκατε.
Πέστε μου σας παρακαλώ τι μπουζιά να βάλω ρε παιδια????????
εκτος απο απαυτά που βάζει η φίατ?????? απο αγωνιστικά φυσικά και άν τα σηκώνει..
ευχαριστώ πολύ:mobile::mobile:
Γεια χαρά φίλε μου και καλωσόρισες στο club. Βλέπω ότι σιγα σιγα μαζευόμαστε από Καβάλα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tsilezoglou
Πέστε μου σας παρακαλώ τι μπουζιά να βάλω ρε παιδια????????
εκτος απο απαυτά που βάζει η φίατ?????? απο αγωνιστικά φυσικά και άν τα σηκώνει..
Ψυχομενα NGK...
Καλως μας ηρθες πατριδα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Ψυχομενα NGK...
Καλως μας ηρθες πατριδα!
Ναι είναι ειδικά έχουν και ανεμιστήρα πάνω!! Χααχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε Maik με τα ωραία σου!! Ψυχρότερα θέλεις να πεις προφανώς! Βάλε ιριδίου ίδιας ψυχρότητας κωδικός NGK BKR5EIX6341. Καλώς ήλθες...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Ναι είναι ειδικά έχουν και ανεμιστήρα πάνω!! Χααχαχαχαχαχα!!! Γεια σου ρε Maik με τα ωραία σου!! Ψυχρότερα θέλεις να πεις προφανώς! Βάλε ιριδίου ίδιας ψυχρότητας κωδικός NGK BKR5EIX6341. Καλώς ήλθες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!ναι ναι ψυχροτερα ηθελα να πω...πολυ γελασα!!!:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Γεια χαρά φίλε μου και καλωσόρισες στο club. Βλέπω ότι σιγα σιγα μαζευόμαστε από Καβάλα.
Λέω εγώ τώρα.... κάναν καϊφέ πουθενά; κατά προτίμηση όχι κέντρο αλλά περίχωρα ε; να αράξουν άνετα και όμορφα οι αραμπάδες μας να καμαρώνουμε ωσάν χαζομπαμπάδες. Έχω και άλλη μια ιδέα αλλά θα την αναφέρω αλλού.