Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Xμμμ... :hmmm::hmmm::hmmm:
Δεν εγκρίνεις; Είναι οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά έχει και αυτό τα καλά του...πχ. όταν πήραμε το gps μας ακόμα δεν είχαν κυκλοφορήσει με dvd στην Ελλάδα...είμαστε παιδιά της τεχνολογίας :-)
Octavia και Passat δεν παιζουν μαζι!!!
Καπου το εχουμε χασει αναμεσα στην μαρκα και το μοντελο!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Octavia και Passat δεν παιζουν μαζι!!!
Καπου το εχουμε χασει αναμεσα στην μαρκα και το μοντελο!!
ουπς sorry έχεις δίκιο...το Passat ήταν το προηγούμενο αυτοκινητό μας. Τώρα έχουμε το Skoda Octavia 2.0 κυβικά πετρέλαιο. (μένουμε Βοιωτία γιαυτό είναι πετρέλαιο) :-)
Καλως όρισες Φαίη και καλορίζικο το Stilo σου.. καλη διαμονη στο κλαμπ μας..
Απάντηση: Καλώς σας βρήκα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Stilares γεια χαρα σε ολους. Ειμαι 25 , εχω Silo 1,6 Dynamic του 2004 και πολυ το φχαριστιέμαι , οντας λάτρης της Ιταλικής Σχολής Αυτοκίνησης . ( Οικογενειακό μικρόβιο ). Αν και παρακολουθούσα απο καιρό το Club , από χτες ειμαι και μέλος .
Μπράβο σε όλους σας , κάνετε πολύ καλή παρέα και άριστη "δουλειά" σε ότι αφορά τα Stilo και όχι μόνο . Με λένε Νίκο και μένω Αθήνα , και ευχαριστώ προκαταβολικα για το " καλωσόρισες " και εύχομαι σε όλους σας Καλές Γιορτές και πάντα με ασφάλεια στίς διαδρομές σας , Jason .
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
faye_arv
Με λένε Φαίη και μόλις αγόρασα το Stilo 1.3 του 2003 μοντέλο με full extra και πανοραμικό τζάμι οροφής. Έχω μερικές ερωτησούλες αλλά υποθέτω πως πρέπει να πάω στο σωστό σημείο για αυτές :-)
Φιλικά Φαίη
καλως ηρ8ατε και απο εμενα παιδια.....καλη διαμονη!!!!!!!!
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σα νέο μέλος(ευελπιστώ να γίνω σε λίγο καιρό) θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Είναι πολύ καλό και σημαντικό όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει. Μπράβο σας!!!! Ας ξεκινήσω λοιπόν και γω την ιστορία μ. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο( για μεταχειρισμένο μιλάω μιας και η κρίση μας έχει χτυπήσει τη πόρτα). Τυχαία λοιπόν όπως έψαχνα έπεσε το μάτι μ στο stilo(μέχρι εκείνη τη στιμή ήμουν σε άλλες μάρκες πχ golf κτλ).. Μία ματιά ήταν αρκετή..Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας..Μια περίεργη δύναμη μου το έχει καρφώσει στο μυαλο και δε μπορώ να το βγάλω... Έφαγα κόλλημα.. (μιλάω για το 3πορτο)..Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα είδα οτι παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και με βάζει σε σκέψεις.. Εν τω μεταξύ και περιοδικά που διάβασα έγραφαν οτι έχει μικρή μεταπωλητική αξία εξαιτίας των συχνών προβλημάτων που παρουσιάζει.. Είμαι σε δίλημμα και δε ξέρω τι να κάνω.. Γενικά σαν αμάξι είναι οικονομικό? Η συμπεριφορά του στο δρόμο κάπου διάβασα ότι είναι καλή, αλλά λιγο το χάνει στη αίσθηση που έχεις στο τιμόνι, αυτο ισχύει? Πάντως κατέληξα ότι για τα λεφτά του προσφέρει πάρα πολλά και είναι πολύ καλύτερο απο άλλα της κατηγορίας του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω όταν θα το αγοράσω και τι προτείνετε..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος
Καλωσόρισες Χρήστο.
Είναι γεγονός ότι η αξία του είναι χαμηλή λόγω των προβλημάτων που ενδεχωμένως παρουσιάζει. Η πλειοψηφία τους είναι ηλεκτρολογικής φύσεως αλλά αντιμετωπίσιμα και εύκολα τις περισσότερες φορές.
Αν τώρα πάρεις ένα Stilo το πιθανότερο είναι ότι θα το παντρευτείς. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Εκεί καταλήγουν.
Αν θες να δεις την αίσθηση τιμονιού, ζήτα test drive. Είναι υποκειμενικό και αμφιλεγόμενο.
Δώσε μας και κανα δυο στοιχεία ακόμα, οροφή, κυβικά, έτος, χρώμα κλπ.
Και πάλι καλώς μας όρισες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
chris8
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Σα νέο μέλος(ευελπιστώ να γίνω σε λίγο καιρό) θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε. Είναι πολύ καλό και σημαντικό όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει. Μπράβο σας!!!! Ας ξεκινήσω λοιπόν και γω την ιστορία μ. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο( για μεταχειρισμένο μιλάω μιας και η κρίση μας έχει χτυπήσει τη πόρτα). Τυχαία λοιπόν όπως έψαχνα έπεσε το μάτι μ στο stilo(μέχρι εκείνη τη στιμή ήμουν σε άλλες μάρκες πχ golf κτλ).. Μία ματιά ήταν αρκετή..Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας..Μια περίεργη δύναμη μου το έχει καρφώσει στο μυαλο και δε μπορώ να το βγάλω... Έφαγα κόλλημα.. (μιλάω για το 3πορτο)..Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα είδα οτι παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και με βάζει σε σκέψεις.. Εν τω μεταξύ και περιοδικά που διάβασα έγραφαν οτι έχει μικρή μεταπωλητική αξία εξαιτίας των συχνών προβλημάτων που παρουσιάζει.. Είμαι σε δίλημμα και δε ξέρω τι να κάνω.. Γενικά σαν αμάξι είναι οικονομικό? Η συμπεριφορά του στο δρόμο κάπου διάβασα ότι είναι καλή, αλλά λιγο το χάνει στη αίσθηση που έχεις στο τιμόνι, αυτο ισχύει? Πάντως κατέληξα ότι για τα λεφτά του προσφέρει πάρα πολλά και είναι πολύ καλύτερο απο άλλα της κατηγορίας του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω όταν θα το αγοράσω και τι προτείνετε..
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος
καλησπερα στο φιλο μας, και εγω προσφατα απεκτησα fiat stilo κατα τυχη ,γιατι για τα λεφτα που θα το αγορασεις παιρνεις πολυυυ αυτοκινητο....στα ιδια λεφτα ευρισκα κατι κουβαδακια που τα ονομαζουν αυτοκινητα....
παντως να ξερεις οτι εν γνωση σου θα αγορασεις ενα αυτοκινητο, που ολο και καποιο προβληματακι θα σου βγαλει λογικα....αλλα και παλι εξαρταται....μπορει να το παρεις και να μην βγαλει τιποτα..!!!
τωρα οσο αναφορα τη μεταπωληση....εξαρταται παντα απο την τιμη....
δηλαδη ενα στιλο που θα αγορασεις τωρα 5χιλιαρικα....σε δυο χρονια θα πουλιεται 4.....η 3..... οποτε....... Σκεψου ποσα θα χασεις αν παρεις καινουργιο............
ευχομαι καλη επιλογη!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Καλωσόρισες Χρήστο.
Είναι γεγονός ότι η αξία του είναι χαμηλή λόγω των προβλημάτων που ενδεχωμένως παρουσιάζει. Η πλειοψηφία τους είναι ηλεκτρολογικής φύσεως αλλά αντιμετωπίσιμα και εύκολα τις περισσότερες φορές.
Αν τώρα πάρεις ένα Stilo το πιθανότερο είναι ότι θα το παντρευτείς. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Εκεί καταλήγουν.
Αν θες να δεις την αίσθηση τιμονιού, ζήτα test drive. Είναι υποκειμενικό και αμφιλεγόμενο.
Δώσε μας και κανα δυο στοιχεία ακόμα, οροφή, κυβικά, έτος, χρώμα κλπ.
Και πάλι καλώς μας όρισες!
Καλώς σας βρήκα!!Σκέφτομαι να καταλήξω στο μοντέλο του 03' διότι είδα ότι του 04' βγάζει περισσότερα προβλήματα. Στα cc ακόμα το ψάχνω, ή 1300cc ή 1600cc αλλά δίνω περισσότερες πιθανότητες στο 1600 γιατί το 1300 δε βγάζει πολλούς ιππους. Απο χρώμα τώρα μ αρέσει το κίτρινο και αποχρώσεις του μπλέ και το μαύρο π είναι κλασσικό. Θ ήθελα ν έχει οροφή αλλά βλέπω ότι παρουσιάζει προβλήματα κ το σκέφτομαι. Απ'ότι βλέπω πάντως θα πάω για γάμο χαχαχαχα!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
giannis-pefki
καλησπερα στο φιλο μας, και εγω προσφατα απεκτησα fiat stilo κατα τυχη ,γιατι για τα λεφτα που θα το αγορασεις παιρνεις πολυυυ αυτοκινητο....στα ιδια λεφτα ευρισκα κατι κουβαδακια που τα ονομαζουν αυτοκινητα....
παντως να ξερεις οτι εν γνωση σου θα αγορασεις ενα αυτοκινητο, που ολο και καποιο προβληματακι θα σου βγαλει λογικα....αλλα και παλι εξαρταται....μπορει να το παρεις και να μην βγαλει τιποτα..!!!
τωρα οσο αναφορα τη μεταπωληση....εξαρταται παντα απο την τιμη....
δηλαδη ενα στιλο που θα αγορασεις τωρα 5χιλιαρικα....σε δυο χρονια θα πουλιεται 4.....η 3..... οποτε....... Σκεψου ποσα θα χασεις αν παρεις καινουργιο............
ευχομαι καλη επιλογη!!
ευχαριστώ!!!είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου? Είναι οικονομικό? ελπίζω η επιλογή μου να βγάλει οσο λιγότερα προβλήματα..