Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
chris8
ευχαριστώ!!!είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου? Είναι οικονομικό? ελπίζω η επιλογή μου να βγάλει οσο λιγότερα προβλήματα..
λοιπον, σου προτεινω να παρεις τον 1400 16v μιας και ειναι ο τελευταιος τεχνολογικα κινητηρας, τον εχω και στο grande punto εδω και 3 χρονια και εχω κανει 50000χιλιομετρα χωρις να εχει ζητησει κατι, πραγματικα τον εχω ζορισει αρκετα και το μονο προβλημα που βλεπω ειναι με το κιβωτιο που ειναι αρκετα ευαισθητο, αλλα αν το προσεχεις λιγακι, θα σε προσεξει και αυτο.... απο καταναλωση μεσα στην πολη ειμαι στα 8 λιτρα ανα 100...οποτε δεν εχεις προβλημα...
κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο απ οτι περιμενα, εχει πολλα καλα...καλη ηχομονοση, καλη ποιοτητα κυλισης, και σκεψου επισης οτι αν σου παθει κατι σοβαρο θα βρεις και αρκετα φθηνα ανταλλακτικα ....μεταχειρισμενα βεβαια....
Καλησπερα παιδια!!! καλως σας βρηκα!!!!!!
ειμαι κατοχος fiat stilo 5d 1.4 :)
Kαλως ορισες στην παρεα και καλα χιλιομετρα.
Καλως ηρθατε παιδια ολοι.
Γεια σας παιδια...ειμαι νέο μέλος σχετικά αν και καποιες επαφες είχα με το club πριν περιπου 3 χρόνια στον Εβρο....εγω εξακολουθώ να παραμενω βεβαια στον εβρο...ειχα εγγραφτεί παλαιότερα στη σελίδα αλλά οριστικά επανεγράφησα πριν 2 ημέρες.....μου αρέσει η προσπάθεια όλων των μελών και ελπίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά και να με βοηθήσετε..
Γεια και από έμενα παιδιά. νέος εδώ και νέος κάτοχος stilo.πριν από 3 μήνες αγόρασα το 1,4 5d του '05. όπως έχει αναφερθεί γίνετε πολύ καλή δουλεία εδώ από τα λίγα που έχω δει.Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω άλλα και να βοηθηθώ
Καλά να περνάτε και θα τα λέμε συχνά!
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DrChris
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:
Καλως ηρθες στην παρεα μας:hello::hello: και πραγματικα μπορουμε να σε χαρακτηρισουμε απο τους κ@λ@φαρδους:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:(χω ρις παρεξηγησεις)!!!
Καλως ηρθατε παιδια ολοι σας!!!
Καλα να περνατε και καλα χιλιομετρα στους νεους κατοχους stilo.
Αντε να βλεπω ν μαζευεται κοσμος ...γιατι σε κανα χρονο που θα βαλω και γω την κουλουρα.....θελω πολλαααα stilo στο γαμο!!! :rolleyes2:
Μη σας πω οτι κι εγω γαμπρος με stilo θα παω στην εκκλησια:tongue2: