Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα..!
Printable View
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα..!
Κάπως έτσι πριν 1.5 χρόνο είχα γνωριστεί σαν καινούριο μέλος τότε με το νέο μου τότε μπλε στύλο με οροφή (που λειτουργούσε) και το είχα αγοράσει από την Spicar και μου είχαν αλλάξει τα πάντα όλα μέσα στην εγγύηση και έτσι δεν είχα βάλει τίποτα από την δική μου τσέπη εκτός από κάνα δυο μετατροπές που τις έκανα για εμένα και μόνο.. Τότε το είχα πάρει με 62.000 χλμ και ήταν του 02/03 μοντέλο. Το πούλησα με 94.000 χλμ. στην πρώην μου καθώς ακολούθησα το γνωστό άσμα που λέει, πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου, πάρε να οδηγείς και το αυτοκίνητο μου.. Όταν πια κατάλαβα τη Μ%#$@# έκανα, αποφάσισα να επανορθώσω με κάτι πολύ πιο καινούριο και πιο καλό από το προηγούμενο.. Έτσι αγόρασα πριν δυο εβδομάδες ένα Στύλο του 09/02!!! (Καινούριο δεν είναι μα ο ιδιοκτήτης του μου έδωσε 8 σφουγγάρια καθαρίσματος για όλα τα σημεία του αυτοκινήτου!!! Έτσι για να καταλάβετε περίπου σε τι κατάσταση είναι το αμάξι) , πρώτο χέρι φυλασσόμενο σε γκαράζ σε πολύ καλή τιμή και άριστη κατάσταση χωρίς οροφές και πολλά φρου φρού.. Ένα αμάξι εργασίας όπως το ονόμασα :) Να με λοιπόν και πάλι πίσω με νέο αμάξι και 50000χλμ. Θαλασσή.. Καλές μας διαδρομές και εδώ είμαστε να τα λέμε και πάλι :)
Υ.Γ.
Μπλε Fiat Stilo skywindow 1.2 Dynamic R.I.P. παρέα με την πρώην..
http://www.youtube.com/watch?v=Z8QKbKVN8B0
στιλε βαλε το καινουργιο στιλακι στην υπογραφη σου να το δουμε..... και αυτο που πηρες τωρα εχει την δικη του γλυκα..... το οτι γυρισες σε στιλο παλι σημαινει πολλα!!!!! ;)
Καλως τον κ παλι..
Βρε βρε βρε...Ξανα καλως τον!!!
Καλορίζικο Γιάννη. Σου το είχα πει!
Το ΣΚ αυτό που θα βρίσκεσαι;
Καλός σας βρήκα ξανά αδέρφια :) Λάμπρε!!! Τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη, είπα να πάρω αμάξι.. 10€ = 6.7 Lit. Στο γνωστό μέρος Μιχάλη.. Αν είσαι κάτω θα τα πούμε σίγουρα.. Νικόλα, άμα σε πιάσω εσένααααα!!! <3
welcome back Γιαννη.
Καλησπέρα!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:...FIAT Stilo ABARTH 2.4cc 20v 205(+-5)ps!!!
Το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα(Θεσσαλονίκη),παρακαλώ.