Γιαννη ποτε λες ??? ριξε καμια ιδεα και το βλεπουμε!! (ο nickliki32 τι εγινε!?!?!?!?)
Printable View
Γιαννη ποτε λες ??? ριξε καμια ιδεα και το βλεπουμε!! (ο nickliki32 τι εγινε!?!?!?!?)
φαγητο ??? που ??? τι λετε δευτερα μετα τις 8 ; αρχανες μερια η καπου εδω κοντα.ντινα ξερω ξερω θα μου πεις εσυ λες λες και στο τελος μας στην κανεις.ναι αλλα αυτην την δευτερα εχω ρεπο ;) τι λετε περιμενω. :) :) ;)
δευτερα και τεταρτη ο HarisH δεν μπορει..... οσο για σενα MANOLIS στα εχω μαζεμενα!!!!............... :evil:
ξέχασα να σας πω ότι μίλησα με έναν ιδιοκτητη πλυντηρίου αυτοκινήτων (σφίγγα συγκεκριμένα) και δέχτηκε ο άνθρωπος και χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλουμε ένα μικρό stand (μιση A4) για τo STILO CLUB
Και αν δεν το ξέρατε το πλυντήριο αυτοκινήτων που ανέφερε η Nenya(ακού nickname που διάλεξε το άτομο!) κάνει πολλή καλή δουλειά.Μπορεί να αργεί αλλά το καλό πράγμα αργεί.
Μπορουμε να κανονισουμε τελος εβδομαδας Παρασκευη - Σαββατο.Για το που δεν εχει σημασια, θα το κανονισουμε
εγω οτι θετε αρκει να ειναι και το μωρο μου οκ
Θα πάρω μια ψαρόβαρκα το μωρό μου!!
μωρο μου :p αμα δεν το πεις θα σκασεις! :twisted:
Λοιπον,προτεινω Παρασκευη.Ειχα παει πριν λιγες μερες σε μια ταβερνα στη Ρογδια,οχι τις γνωστες,στην εξοδο του χωριου.Πολυ καλη & καλες τιμες