Απάντηση: New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ώρα?
Γιατί σε εμένα δείχνει 3 ώρες μπρόστα.
Χωρίς να έχω πειράξει τις ρυθμίσεις.
Το είδα και εγώ αυτο. Για να σου δείχνει την σωστή στις ρυθμίσεις βάλτο στο GMT (σκέτο όχι +1)
Σε μερικά ποστ απο κάτω που κάνετε βγάζει:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ThoDoriS
Αυτό το βγάζει διότι συνήθως ο ίδιος χρήστης κάνει 2-3 ποστ στη σειρά με διαφορετικά quotes και το μόνο που κάνω είναι συγχώνευση σε ένα ποστ όλα μαζί γιατι σε μια σελίδα είναι 5 ποστ απο τον ίδιο χρήστη....
Έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο το κάνει ο Μπάμπης (Verone) και ο Κώστας (Cubano) και κάνα δύο άλλοι... το αναφέρω γιατί μπορεί να νομίζει και κανείς ότι τους έκανα edit και το μήνυμα...
Όλο αυτό το γλιτώνεται μόνο άμα βάλετε όλα τα quotes σας μαζί.:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Σε μερικά ποστ απο κάτω που κάνετε βγάζει:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ThoDoriS
Αυτό το βγάζει διότι συνήθως ο ίδιος χρήστης κάνει 2-3 ποστ στη σειρά με διαφορετικά quotes και το μόνο που κάνω είναι συγχώνευση σε ένα ποστ όλα μαζί γιατι σε μια σελίδα είναι 5 ποστ απο τον ίδιο χρήστη....
Έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο το κάνει ο Μπάμπης (Verone) και ο Κώστας (Cubano) και κάνα δύο άλλοι... το αναφέρω γιατί μπορεί να νομίζει και κανείς ότι τους έκανα edit και το μήνυμα...
Όλο αυτό το γλιτώνεται μόνο άμα βάλετε όλα τα quotes σας μαζί.:)
Εγω γιατι τα βγαζω παραπανω τα ατομα Θοδωρη?????(μαζι με εμενα και εσενα!)
Θα συμφωνησω και σ'αυτο αν δω να το εφαρμοζεις σε ολους αντιστοιχα.. χωρις εξαιρεσεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Αφού συνδέεσαι αν αφήσεις αχρησιμοποίητο το site για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν έχω δει πόσο, σίγουρα είναι πάνω από 15') αποσυνδέεται... εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό αλλά ότι αν αποσυνδεθεί και μετα ξανασυνδεθείς σου παρουσιάζει όλο το forum λες και είναι διαβασμένο.
Μπορεί να διορθωθεί αυτό μήπως;
Βέβαια με την συγκατάθεση και όλων των άλλων χρηστών του forum
Αυτό γίνεται στη περίπτωση που δεν είσαι σπίτι σου αλλά σε ένα νετ καφέ πχ. Να το αλλάξω ναι, αλλά μόνο στην ώρα που θέλει να σε κάνει logout δλδ να την αυξήσω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ώρα?
Γιατί σε εμένα δείχνει 3 ώρες μπρόστα.
Χωρίς να έχω πειράξει τις ρυθμίσεις.
Πέτρο η ώρα διορθώθηκε και δεν ξέρω γιατί μας δημιούργησε πρόβλημα, πάντως αν κάνεις logout και πας στο φορουμ θα δείς ότι δείχνει κανονικά την ώρα, απο εκεί και πέρα είναι θέμα προφίλ.
Μπήκε το τελευταίο vbulletin στο site και σιγά σιγά αλλάζονται και οι εκδόσεις των plugins που χρησιμοποιούμε...
Το όριο για τα πμ στα Members_2007 ανέβηκε στα 100.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Μπήκε το τελευταίο vbulletin στο site και σιγά σιγά αλλάζονται και οι εκδόσεις των plugins που χρησιμοποιούμε...
Το όριο για τα πμ στα Members_2007 ανέβηκε στα 100.
Μπραβο Τεο!!!! Γιατι τα 50, δεν εφταναν τελικα... :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mixalis
Μπραβο Τεο!!!! Γιατι τα 50, δεν εφταναν τελικα... :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Πολυλογα των Pm!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Πολυλογα των Pm!!!!
συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!
θοδωρη γιατι καθε μερα πρεπει να αλλαζουμε την ωρα απο τις ρυθμισεις για να δειχνει την σωστη ωρα?????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
θοδωρη γιατι καθε μερα πρεπει να αλλαζουμε την ωρα απο τις ρυθμισεις για να δειχνει την σωστη ωρα?????????
Δεν νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα υφίσταται ακόμα....
Δημιουργήθηκε λόγω μιας μικρής αναβάθμισης που έγινε στον server...αλλά πλέον δεν υπάρχει...
Και ομως Θοδωρη. Ενω στο προφιλ δινω GMT +2, στην αρχικη σελιδα του forum κατω-κατω, λεει GMT +3 (αρα δειχνει μια ωρα +). Αν στο προφιλ το κανω +1 δουλευει κανονικα. Με το +2 εχει προβλημα.