1. Λαμπάδα
2. Βεντούζα.
3. Γκλίτσα
4. Κερί
5.
Printable View
1. Λαμπάδα
2. Βεντούζα.
3. Γκλίτσα
4. Κερί
5.
Νομιζω οτι η Αραχωβα θα ειναι ο επομενος ετησιος σταθμος συναντησης...
Εγω νομιζω θα ηταν καλυτερα να μεινουμε καπου περιφεριακα της Αραχωβας π.χ. Ιτεα ή Γαλαξειδι ή εστω Δελφους.Αραχωβα θα μας πιασουν τον ποπο και δεν θα την ευχαριστηθουμε γιατι θα γινεται της ποπης.
Καλά να περάσετε.
Ρε παιδιά, είπαμε να πάμε κάπου ενδιάμεσα σε Βορρά και Νότο, για να μοιράσουμε την απόσταση. Είναι σα να προτείνουμε εμείς από Θεσσαλονίκη να πάμε στις Σέρρες.
Ειναι 170 χλμ απο Αθηνα και 380 απο θεσσαλονικη, εχεις τα δικια σου αλλα δεν γινεται να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, αν επιλεγαμε πχ Κατερινη θα αισθανοντουσαν αδικημενα τα παιδια απο Πελλοπονησο, για αυτο εγινε και το poll.
Περυσι πηγαμε Μετσοβο που ειναι 420 χλμ απο Αθηνα και 230 απο Θεσσαλονικη και θυμαμαι οτι ηρθαν ελαχιστα παιδια απο Θεσσαλονικη.
Και πιο παλια ειχε γινει στον Βολο.
Γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα για να πεις οτι θα χασετε την μερα σας στο τιμονι, ειναι μια ωρα παραπανω σε σχεση με καποια αλλη περιοχη κεντρικα της Ελλαδας.
Να ξερεις οτι εγω ημουν ενας απο τους δυο που ψηφησαν Εβρο...
Ειναι κριμα να μην μαζευτουμε πανελλαδικα για κατι τετοιο.
Γιάννη γίνεσαι άδικος τώρα.
Οι Αθηναίοι και αν έχουν γράψει χιλιόμετρα.
Δεν αμφιβάλω ότι έχουν γράψει χιλιόμετρα τα παιδιά, απλά πιστεύω ότι οι πανελλήνιες συναντήσεις πρέπει να είναι κάπου κεντρικά.