Εγω ειμαι το 50% της Ελλαδας δεν ειμαι φασιστας και δεν εχω τον Παπαδοπουλο στο εικονοστασι!Πετρο εσυ που εισαι το αλλο 50% της Ελλαδας μηπως εχεις?
Printable View
Φίλε Γιάννη φασίστας δεν είναι αυτός που έχει μόνο τον Παπαδόπυλο ή τον Πατάκο στο εικονοστάσι του αλλά φασίστας είναι αυτός ο που όταν έχει την δύναμη να επιβάλει την γνώμη του στον άλλον το κάνει φασίστας είναι αυτός που όταν μπόρεί να σε κάνει να σε εξαφανίσει το κάνει εν ολίγης φασίστας είναι αυτός ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
παιδες μου εχει σηκωθει η τριχα ας σταματησουμε κατα την γνωμη μου διοτι δεν υπαρχει νοημα
ειδα την φωτο και αμεσως μου ηρθε στο μυαλο αυτην την σιχαμερη φωνη που εχει οταν μιλαγε. Οπως σου σηκωνεται η τριχα στην φωνη οταν ακουμε τον χιτλερ ενα πραμα.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s[/ame]
Σου σηκώνεται;;;;
Σημείωση: Οποιαδήποτε οπτικοακουστικό υλικό με σαφής αναφορές στην Χούντα που αποστέλω είναι καθαρά για ΧΛΕΥΑΣΜΟ. Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη.
Λοιπόν εν Χριστώ Ααδελφοί, έχω να σας παραθέσω μόνο γεγονότα και όχι προσωπικές απόψεις:
1. Ένας ******ς, δολοφόνος, ψυχασθενής ή όπως αλλιώς ο καθένας θέλει να τον πω, αστυνομικός (το μπάτσος δε μου πολυαρέσει γιατί παραξηγιέται ο φίλος μου ο Σωτήρης που έκανε τη μαλακία και έγινε αστυνομικός), σκότωσε έναν 15χρονο στα Εξαρχεια, από το Π. Ψυχικό, με μπαμπά Διαυθυντή Τραπέζης και μαμά ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, χωρίς σοβαρή αιτία.
2. Την επόμενη μέρα σύσσωμη η σχολική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ, σύλλογοι και οργανώσεις, δικαίως, διαδηλώνουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του νεαρού Αλέξη. Μαζί με αυτούς, πολλοί νεαροί του λεγόμενου αλλά ποτέ ελεγχόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, σπάνε και καίνε το κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία ενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε εκδίκηση για το θάνατο το μικρού Αλέξη...
3. Πιθανότατα, έχει καταστραφεί και συληθεί το κοσμηματοπωλείο της μαμάς του μικρού Αλέξη (είναι στη Βουκουρεστίου) από τους νεαρούς που τα καίνε στη μνήμη του...
4. Πιθανότατα έχει καταστραφεί η πρόσοψη και το ATM της τράπεζας στην οποία είναι διευθυντής ο μπαμπάς του μικρού Αλέξη...
5. Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και τα γραφεία της τράπεζας που εργάζομαι...Δεν τρέχει τίποτα, είναι ασφαλισμένα...
6. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της τράπεζας που εργάζομαι...Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφαλιστική να τον ακαλύψει γιατί εκεί λέει γίνονται συχνά επισόδεια...
7. Δεν
Ιοαννίδη γτ δεν βάζεις και καμία δικία σου αφού και εσύ συμμετίχες ενεργά στην " Επανάσταση" :p:p:p
Y.Γ ακού εκεί επανάσταση :yikes: