Τρεις με τέσσερις φορές έχει πλυθεί η μηχανή του ABARTH και ουδέν πρόβλημα!
Printable View
Τρεις με τέσσερις φορές έχει πλυθεί η μηχανή του ABARTH και ουδέν πρόβλημα!
Ευχαριστώ παιδιά και για τα καλωσορίσματα και τα καλά λόγια αλλα και τις συμβουλές σας!
Kαλώς σας βρήκα λοιπόν! Φυσικά και επιτρέπεται τα έχουμε μια οικειότητα συνάδελφε ...ABARTH!!! μιας και μια παρέα είμαστε εδώ μέσα από ότι βλέπω και είναι πολύ καλο αυτό! Η μονη μας διαφορα είναι περίπου 800 k.εκ απ όσο φαίνεται..!
:D
Να είστε καλά παιδιά όλοι!
Σιγά, σιγά ελπίζω να το σουλουπώσω σε ότι ατέλειες έχει αν μου φέρει και ο θεούλης κανένα καρότσι παράδες(=λεφτά)!
Επομενη φάση βάψιμο ζαντών γιατί για αλλαγή δε με παίρνει και είναι αρκετά γρατζουνισμένες εδώ που τα λέμε από τον τύπο που το αγόρασα.Με το φανοποιό μου έχω συνεννοηθεί. Μου έχει πει και καλή τιμούλα αλλα ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το χρώμα. Στην αρχή έλεγα για κανένα σκούρο, μολυβί η κάτι τέτοιο, μετά μου έκατσε και κάτι πιο ανοιχτό από το τωρινό μπας και κάνει ωραία αντίθεση. Για πείτε καμια γνώμη αν και βγαίνω λίγο offtopic...
Λοιπόν φίλε Γιάννη για να πάρεις μία γεύση για τις ζάντες δες εδώ http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...EF%F5-quot-!!!
Καλησπέρα από Φρανκφούρτη!
Για να αποφασίσω για την αγορά ενός Στίλο, διάβασα αρκετά σε διάφορα φόρουμ. Τούτο εδώ όμως μου άρεσε περισσότερο :Ρ
Καλώς σας βρήκα! Και ελπίζω να έχω ευχάριστα θέματα να μοιράζομαι μαζί σας σχετικά με το αμάξι.
Αύριο πληρώνω και πέρνω το Στίλο.