Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
αν δεν κανω λαθος βγηκε το 2001 πρωτα και το 2004 βγηκε facelift. Βγηκανε αρχικα με 1.2 6 ταχυτο, 1.6, 1,8 , 1.7 πετρελαιο και 2.4 abarth αυτοματο, Μετα κατα το 2003-4 νομιζω βγηκε το 1.4 και εβγαλε μια πιο φτηνη εκδοση του abarth με λιγοτερα πραγματα αλλα και σε χειροκινητο σασμαν. Βγηκανε active με βασικα αξεσουαρ και dynamic με πιο πλουσια αξεσουαρ. Επισης στο εξωτερικο ειχε βγει μια εκδοση abarth με αλλα παρελκομενα το Schumacher και Schumacher GP με αναρτησεις και εξατμιση μελετημενη απο PRODRIVE.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Stilatos!
Και η δεύτερη εικόνα που έχεις (η μόνη που φαίνεται νομίζω) είναι από το Βραζιλιάνικο Stilo που βγαίνει 5πορτο Dual Logic και με ένα σκασμό άλλα καλούδια...
Οκ την ξαναεβαλα την πρωτη.
Στην περιπτωση που δεν ξαναφαινετε , στην πρωτη εχει την οθονη με το gps στο ταμπλο.
Αυτα με το gps και αυτα χωρις εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ?
(συγνωμη αν ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου απλα δεν γνωριζω πολλα για το Στιλο..)
δεν εχει σημασια τι stilo θα παρεις αυτο εχει να κανει με το bugztet που μπορεις να διαθεσεις το σημαντικο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις οπως και να χει και μπορεσεις να βρεθεις σε καποια εκδρομη της λεσχης απλα δεν θα ξεκολας τωρα οσο για λοιπες ερωτησεις τεχνικες η μη μεσα στο forum θα βρεις τα παντα καλωσορισες
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
xristaras
Οκ την ξαναεβαλα την πρωτη.
Στην περιπτωση που δεν ξαναφαινετε , στην πρωτη εχει την οθονη με το gps στο ταμπλο.
Αυτα με το gps και αυτα χωρις εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ?
(συγνωμη αν ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου απλα δεν γνωριζω πολλα για το Στιλο..)
Αυτά με το GPS NAV+ συγκεκριμένα, έχουν πακέτο και 6 επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι. Έχουν τηλέφωνο και GPS. Συνήθως τα συναντάμε στα Abarth όπου έχουν και Abarth όργανα. Στην πρώτη σου φωτό τα όργανα είναι απλά αλλά έχε Nav+. Νομίζω λόγω της διχρωμίας στο σαλόνι, μιλάμε για το station. Προχωρημένη έκδοση φυσικά.
Τσακαλάκια τι μου κάνετε? Καιρό έχουμε να τα πούμε...
Βλέπω πολλά θηριάκια στα χέρια σας ακόμα...έτσι μπράβο!
Που εισαι ρε John Τι κανεις ρε?
Πως και απο την γειτονια μας?
Το Τρικυκλο τι λεει?
Ρε το Γιάννη... Και είχα την κουβέντα σου προχθές! :) Facebook δεν μπαίνεις ποτέ?? Ή απλά δεν θέλεις να μας κάνεις φίλους??? :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Που εισαι ρε John Τι κανεις ρε?
Πως και απο την γειτονια μας?
Το Τρικυκλο τι λεει?
Είπα να επισκεφτώ τα παλιά λημέρια να δω τι κάνετε...έχω σωθεί με το 3kyklo...και στο forum 171 μέλη με τα 62 ενεργά (άνω των 10 post). Εσείς τι λέει, το Στελίνι καλά?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Ρε το Γιάννη... Και είχα την κουβέντα σου προχθές! :) Facebook δεν μπαίνεις ποτέ?? Ή απλά δεν θέλεις να μας κάνεις φίλους??? :)
Το πρώτο φίλε, δεν το πολυγουστάρω. Να κανονίσουμε με Κάλφα κανένα ουζάκι.