HarisH και Nenya ok
Printable View
HarisH και Nenya ok
και μην πει κανεις ότι επειδή νηστεύει δεν έρχεται!!!! (ακούς HARRIS ) γιατί και εκεί που θα πάμε θα έχει και νηστίσιμα και άφθονα!
Καλησπέρα
επειδή θα υπάρχει πρόβλημα με πολλά άτομα λόγο νηστείας τι θα λέγατε για καμιά ψαροταβέρνα. Με τη Nevya λέγαμε για την Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα για το κουτούκι του ψαρα.
n1ckos
λες και το ηξερα για τη νηστεια !!!!
n1cko,καλως ηρθες στο club.Πρεπει, να συνεννοηθουμε σημερα ομως για το που.Εκει που λεω θα εχει & νηστισημα,εχει & ωραια θεα.Δεν εχω ομως προβλημα & γι'αλλου
εγώ κανένα πρόβλημα με ρογδιά αλλα στην παρούσα φάση μήπως να δούμε για αλικαρνασσό ? (ρογδιά θα παίζουν γαριδούλες χταποδάκια και τέτοια??)
back(ousis) out δουλευει :(
sorry παιδια αλλα δε μπορω να ερθω τη παρασκευη
τι λετε για καφε τη κυριακη
εμεις (HarisH και Nenya) μαλλον θα παμε τυμπακη να πεταξουμε available απο το απογευμα και μετα .... (οποιος θελει να ερθει για πτησεις εθισμου και βολταρακι θα χαρουμε πολυ να μας ακολουθησει!)
καλημερα παιδια τι κανετε χαθηκα λιγακι,για κυριακη μεσα για καφε αλλα μετα τις 3-4 γιατι θα ξυπνησω τετοια ωρα λογω δουλειας.Breeze η Μαρινα ποιο απο τα 2 προτεινετε.εγω παντως χωρις να βαλω το χερι μου στην φωτια θα μπορεσω να ειμαι την κυριακη για καφε σε ενα απο τα 2 μερη εσεις τι λετε ; ;)