ιδου μια ασχετη ερωτηση. Λετε να ειναι συμβατο το τιμονι του καινουργιο bravo με το stilo διοτι πλακα πλακα μου αρεσει πολυ
Printable View
ιδου μια ασχετη ερωτηση. Λετε να ειναι συμβατο το τιμονι του καινουργιο bravo με το stilo διοτι πλακα πλακα μου αρεσει πολυ
Εχθές το βράδυ που κυκλοφορούσα μέσα στην πόλη με το αυτοκίνητο, βλέπω από τον καθρέπτη έναν "γρήγορο" να έρχεται από πίσω μου. Από τον καθρέπτη αναγνώρισα την "μούρη" του νέου Bravo, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν. Είχε βγάλει φλας για να στρίψει από την άλλη πλευρά που θα πήγαινα εγώ. Σταμάτησα να δω καλύτερα. Και ναι ήταν το Bravo που είχα δει στην έκθεση του Βελιγραδίου πριν από λίγους μήνες. Άντε, μεγειές!
Για πειτε για τις τιμες..
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=5440
Οι τιμές είναι λογικές ... (θα ήθελα πιο φθηνό το πετρέλαιο)
Κατά τ' άλλα το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καλό. Στο εξωτερικό (Ιταλία και Ισπανία) έχουν και πολύ ωραίο site προώθησης και γνωριμίας που το κολακεύουν αρκετά.
Περιμένουμε να δούμε εδώ τι θα γίνει ...
σχετικα καλες οι τιμες αλλα οχι καινα πληρωνεις σαν εξτρα τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
παντως στην λευκαδα που ημουνα διακοπες bravo δεν ειχε κανενας ιταλος!!!
αλλα παρα πολλα stilo diesel!!!
σημερα ειδα απο κοντα το πρωτο bravo στην βεροια και ομολογω οτι με εντυπωσιασε!!!το ειδα απο μακρια και δεν ηξερα τι αμαξι ειναι.πολυ ζορικο και μαγκικο απο πισω,με τα φαναρια του ελαφρως φυμε,ειχε μαυρες 17αρες ζαντες και απο οτι μου φανηκε πρεπει να ειναι πιο μακρυ απο το stilo!!!η μουρη του δεν με ξετρελανε αλλα ο ****ς του ηταν ολα τα λεφτα!!!
ειδα μηπως γραφει απο πισω turbo αλλα πρεπει να ηταν το 14αρι!!!
Χθές όχι μόμο είδα σε αντιπροσωπεία της φιατ το απλό και ο τουρμπατο αλλά είδα και στο δρόμο παρκαρισμένο ένα... ωραίο...
εχει φθασει το bravo στις αντιπροσωπειες? Αν ναι, υπαρχουν ολες οι εκδοσεις πλην αυτων με τα 120 αλογα αν δεν κανω λαθος?