Απάντηση: New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mixalis
Και ομως Θοδωρη. Ενω στο προφιλ δινω GMT +2, στην αρχικη σελιδα του forum κατω-κατω, λεει GMT +3 (αρα δειχνει μια ωρα +). Αν στο προφιλ το κανω +1 δουλευει κανονικα. Με το +2 εχει προβλημα.
Ετσι το εκανα κ γω Μιχαλη GMT+1 και με την θερινη ζωνη μου το μετατρεπει αυτοματα σε GMT+2 και βλεπω κανονικα την ωρα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Όλο αυτό το γλιτώνεται μόνο άμα βάλετε όλα τα quotes σας μαζί.:)
Το έχω δει αυτό και το έχω κάνει και εγώ, πως γίνονται τα πολλαπλά quote; Επειδή δεν ξέρω να το κάνω...
θοδωρη τι γινετε σχετικα με την ωρα του site?????
καθε μερα πρεπει να την πηγαινουμε μεσα απο τις ρυθμισεις ειτε μια ωρα μπροστα ειτε μια ωρα πισω για να ειναι η σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια για να ποσταρω πρεπει να βαλω 60 φορες user kai pasword??μαυρη μαυγια μου κανατε??θελετε να μου κοψετε την λαλια??κουφαλες !!!! ¨)
δοκιμασες πρωτα να κανεις delete to cache και cookies?
cache cookies???δεν εχω ιδεα παντελαρα
Μπορώ να μάθω γιατί αντί να αυξάνονται τα ποστ μου...γίνονται όλο και Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!! Εκτός αυτού δεν έχω και πρόσβαση στο member section...???
ΜΠΟΥΧχΧΧΑΧΑ εχεις - 159 ποστς!!!χεχε εμενα θα μου πει κανεις πως θα σβησω τα κοοκιες κανεις σταx p?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
ΜΠΟΥΧχΧΧΑΧΑ εχεις - 159 ποστς!!!χεχε εμενα θα μου πει κανεις πως θα σβησω τα κοοκιες κανεις σταx p?
Ηρακλη τελικα τι εγινε? Τα καταφερες? Αν οχι... ακου!
Καταρχης ποιον browser εχεις?
Αν εχεις ΙΕ, πηγαινε στο Εργαλεια -> Επιλογες Internet.
Αν εχεις Firefox, Εργαλεια -> Επιλογες -> Απορρητο.
Εκει θα βρεις το κουμπι για να καθαρισεις τα cookies.
mixali eyxaristw to ekana alla pali tipota mia sindete kai den grafei mia grafei..sorry gia ta greeklish ala den postarei panta