Θα κοιταξουμε για κανα ξενοδοχειο?Η Ανθη μηπως εχει κατι στα υπ'οψιν?Ανθη ζεις εσυ μας οδηγεις.(Αν και εγω εχω σπιτι εκειθε.)
Νασο για δες και εσυ που εχεις τα κονε εκει.
Printable View
Θα κοιταξουμε για κανα ξενοδοχειο?Η Ανθη μηπως εχει κατι στα υπ'οψιν?Ανθη ζεις εσυ μας οδηγεις.(Αν και εγω εχω σπιτι εκειθε.)
Νασο για δες και εσυ που εχεις τα κονε εκει.
http://www.santa-marina.gr/arachova/greek/welcome.htm
Μια επιλογη ειναι αυτη, εχω στειλει mail να μας κανει μια προσφορα για 15 δικλινα(στο περιπου) να δουμε, αν συγκρινουμε και να αποφασισουμε.
Θα πρεπει καποια στιγμη να δουμε ποιοι θα παμε, εστω στο περιπου για να παρουμε προσφορες.
αντε να δουμε.παντως γαλαξιδι,ναυπακτο ειναι τελεια με ωραια παραλιακη διαδρομη!
Πηρα απαντηση για το ξενοδοχειο........:yikes:
Pagona Micha |Reservations Manager
Santa Marina Arachova Hotel,
Hotel Phone: t +30. 22670 31230-4 f +30. 22670 32175 Hotel email: arachova@santa-marina.gr<mailto:arac...anta-marina.gr>
Santa Marina Resort & Spa
Hotel Phone: t +30. 22670 31954 f +30. 22670 31955 Hotel email:
arachovaresort@santa-marina.gr<mailt...anta-marina.gr>
Sales email: soniaathan@santa-marina.gr<mailto:so...anta-marina.gr>
Marketing email: chris@santa-marina.gr<mailto:chris@santa-marina.gr>
Hotel Phone: t +30. 22670 31230-4 f +30. 22670 32175 Hotel email: arachova@santa-marina.gr<mailto:arac...anta-marina.gr>
Explore our website
-----Original Message-----
From: ARACHOVA [mailto:arachova@santa-marina.gr]
Sent: Wednesday, December 03, 2008 10:11 AM
To: 'r.giannos@kion-arch.gr'
Cc: 'chris@santa-marina.gr'
Subject: FW: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 15 ΔΙΚΛΙΝΑ
Αγαπητέ κύριε Ριχάρδο,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.
Έχουμε την χαρά να σας προσφέρουμε διαθεσιμότητα 15 Classic δωματίων για χρήση δίκλινων ή μονόκλινων για τις ημερομηνίες ΙΝ 16/01/09 - OUT 19/01/09
(3 διανυκτερεύσεις), στις παρακάτω ειδικές τιμές :
15 Classic δωμάτια για χρήση δίκλινων ή μονόκλινων στην ειδική ΝΕΤ τιμή των 170,00 Euro το δωμάτιο την ημέρα με πρωινό.:sick::sick::sick:
· Προσθήκη Extra Bed στην ειδική ΝΕΤ τιμή των 32,00 Εuro ανά άτομο.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δωρεάν διαμονή για παιδιά και δείπνο ή γεύμα για παιδιά έως 6 ετών.
Δωρεάν ποτό καλωσορίσματος , χυμός
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πολιτική του ξενοδοχείου θεωρεί απαραίτητο τουλάχιστον ένα δείπνο ή γεύμα στο εστιατόριό μας.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε προτάσεις Menu & Lunch Buffet οι οποίες φυσικά μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών μας.
Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε κατόπιν ανάλογης διαθεσιμότηταs και ζήτησης)ότι έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης συνεδριακήs αίθουσαs, με βασικό εξοπλισμό (οθόνη, data projector, flip chart, podium, μικροφωνική εγκατάσταση, μπλόκ, στυλό), στην ΝΕΤ τιμή των 200 Euro.
ΟΡΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ & ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Πολιτική προκαταβολών: 50% της συνολικής κράτησης με την επιβεβαίωση στον κάτωθι τραπεζικό μας λογαριασμό. ALPHA BANK 240 00 200 2000 240/IBAN: GR
3801 402400 24000 200 2000 240 έως τις 08/12/08, πλήρη εξόφληση 5 ημέρες από
την αποστολή των τιμολογίων.
Σε αντίθετη περίπτωση η οποιαδήποτε διαθεσιμότητα δεν ισχύει.
Πολιτική ακύρωσης: 10 ημέρες πριν την άφιξη 50% της συνολικής κράτησης.
Επιστροφή προκαταβολής γίνετε μόνον εφόσον ζητηθεί εγγράφως 10 τουλάχιστον ημέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη
Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή έκτακτης αναχώρησης χρεώνεται το 50% της υπόλοιπης κράτησης
ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ: 08/12/08
Ελπίζουμε σε μια καλή και αποδοτική μεταξύ μας συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, στο τηλέφωνο 2267031230-4.
Με εκτίμηση
Explore our website
Το ιδιο ισχυει και για 2 διανυκτερευσεις, 16 και 17 ιανουαριου.
170 ευρω????:yikes::yikes::yikes::yikes:
Οντως ειναι ακριβα, σιγουρα υπαρχουν φθηνοτερα...
Ας κοιταξουμε και αλλου.
ποιος θα αναλαβει τελικα?
Τι λέει μωρέ....και άντε και πές ότι τα δίνουμε τα 170, αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι το ότι πρέπει να φάω εκεί ένα γεύμα....
"Menu & Lunch Buffet" εγώ δεν θέλω....θέλω να περάσω απέξω απο την ταβέρνα και να με βάλει η μυρωδιά μέσα....