ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δημοκρατια εχουμε.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του, αρκει να μην ερχεται σε αντιθεση με τη δικια μου.
Printable View
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δημοκρατια εχουμε.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του, αρκει να μην ερχεται σε αντιθεση με τη δικια μου.
πω πω θοδωρη πρεπει να σε φοβομαστε!
για αυτο εισαι πνευμα αντιλογιας!
οποιος τολμησει ας κουνηθει!
Καμια καλη ασκηση για να πιανει πλαι στο στηθος?προσπαθω με επικληνη παγκο αλλα σταματησε να με πιανει και απο την αλλη δε μπορω να ξεπερασω το βαρος που εχω στην μπαρα.
Αν συνεχισω ετσι θα τους καψω.Για πειτε καμια ιδεα.
Αν σταματησε να σε πιανει τοτε η την κανεις λαθος η δεν βαζεις πολλα κιλα !
Βασικη ασκηση δε μπορεις να την αφησεις απ εξω...
(Sn7per)
Ξερεις τι γινεται για να την κανω λαθος λιγο χλωμο γιατι η μπαρα εχει οδηγους δεν ειναι ελευθερη.
Αλλα απο την αλλη μολις ανεβασω 1 5κιλο κολλαω στις 3 επαναληψεις..δηλαδη ουτε σετ δε βγαζω.
Κανεις διαιτα ε.
Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?
Παντα μπορει να την κανεις λαθος.
Τι εννοεις δε σε πιανει ?
Το φυσιολογικο παντως ειναι να ξεκιναει ο πονος ενα 24ωρο μετα, και σε ποιο extreme κατατασεις και δυο και τρεις μερες μετα.
Αυτο ειναι το "πιασιμο" που ξερω εγω.
οταν λες στο πλαι του στηθος εννοεις τα πλαινα pectorals η τα serratus anterior? επικλινες εξασκει μονο τα πανω και μεσα μεροι του στηθους. ΑΜα θες τα πιο εξω τοτε θα κανεις απλη οριζοντια μπαρακια που κανει μεση και εξωτερικη μερια στηθους στα αγγλικα το ξερω σαν dumbbell flat bench presses.
επικληνης ισιος κατακληνης εχει να κανει με το υψος κυριως, το μεσα εξω εχει να κανει με την πιεση στο ανωτερο σημειο.
Με βαρη ας πουμε γυμναζεται το εξω μερος περισσοτερο γιατι οσο τεντωνεις τα χερια τοσο μειωνεται η πιεση.
Μαγγελανο αν θελεις δοκιμασε σε βαρη ελευθερα, αν και η ιδεα της μη ελευθερης μπαρας μου αρεσει.
Κατι αλλο απο εδω δυσκολα.
Nαι κ μαλλον εκει ειναι το θεμα αποτι μου ειπε κ ο γυμναστης.Παράθεση:
Κανεις διαιτα ε.
Σε ευθεια ειναι κινηση.Παράθεση:
Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?
Δεν με πιανει με την εννοια οτι πρεπει να ξεφυγω απο τα 3 10αρια για να αρχισω να νιωθω καψιμο κ την επομενη μερα να ειμαι πιασμενος.Παράθεση:
Τι εννοεις δε σε πιανει ?
Anyway θα δοκιμασω κ αυριο παλι κ βλεπουμε.