Σοφο οπως καταλαβαινεις σε προτιμουμε ολοι...
Και εγω με την σειρα μου προτινω το ιδιο νταν με του σοφο
Printable View
Σοφο οπως καταλαβαινεις σε προτιμουμε ολοι...
Και εγω με την σειρα μου προτινω το ιδιο νταν με του σοφο
Παιδιά έχουμε φτάσει στην πηγή και αγγίζουμε το νερό... Προτείνω να μην κάνουμε αλλαγές τώρα σε σχέδια κλπ, καθώς θα το χάσουμε... Αν έχουμε το παλιό σχέδιο τα πράγματα είναι εύκολα! Λέτε να πάμε για το παλιό;
Ακόμα και το καινούριο πάντως αν κάποιος το δει και το googlάρει, πέφτει απευθείας πάνω μας!
Το τρίτο είναι όντως μια χαρά σαν μέγεθος και σαν σχέδιο! Με τέτοια τιμή κιόλας μάλλον πάω για τετράδα...
Μπορεί δηλαδή κάποιος να διαλέξει μικρά/μεγάλα Σόφο;;
Πρωτα ας αποφασισουμε αν θα βγαλουμε το παλιο ή το καινουργιο.
Οπως με ειπε η γυναικα που εχει το καταστημα θελει αρκετη δουλεια ενα τετοιο αυτοκολλητο γιατι αφου κοπει στην μηχανη, τα τσιμπανε με ενα μυτοτσιμπιδο και τα τοποθετουν πανω στο διαφανο αυτοκολλητο οποτε (λεω τωρα εγω), ισως αν προσθεσουμε το λινκ κτλ αυξηθει η τιμη.
Απο εκει και περα οπως ειπα και νωριτερα, τα δυο μικρα τα καναμε δοκιμαστικα για να δουμε μεγεθος κτλ ΑΛΛΑ αν καποιος θελει και τα μικροτερα μεγεθη θα μας τα κανουν.
Η τιμη ειναι ιδια για ολα τα μεγεθη!
Η διευθυνση πιστευω πως ειναι περιτη..
Οκ και χωρίς τι διεύθυνση δεν έχω πρόβλημα εγώ . Το μεγάλο μου άρεσε περισσότερο προσωπικά !!!
Σοφο παμε κανονικα πιστευω για το μεγαλο το οποιο ειδαμε απλα ειναι λιγο καμπυλωτο προς τα πανω, δηλαδη γερνει λιγο το αυτοκολλητακι η ειναι ιδεα μου ?
Αμα το παρατηρησεις καλα απο το Ο και μετα γερνει προς τα πανω ...
Δεν ξερω αν φαινεται ετσι εξ'αιτιας της παχιας γραμμης.
1. DHMHTRHS 2 τμχ (2 ασημι)
2. teo 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαυρο)
3. maximos 2 τμχ(2 μαύρα)
4. Gunner7 3 τμχ (2 ασημι - 1 μαυρο)
5. ntinosmg 2 τμχ
6. polfan 2 τμχ (1 ασημι - 1 μαύρο)
7. Stilatos 2 τμχ
8. panos22 8 τμχ (4 μαυρα - 4 ασημι)
9. vbill21 2 τμχ (2 μαυρα)
10. face 2 τμχ
11. stilo221.6 2 τμχ (2 μαυρα)
12. Soul_Giannis 4 τμχ
13. Stilo_Abarth 2 τμχ (1 μαυρο - 1 ασημι)
14. ioannidis 2 τμχ (2 μαυρα)
15. mitsos 1 τμχ (1 μαυρο)
16. Bill stilo 1 τμχ (1ασημι)