FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας παιδια
με λενε ευαγγελο και μενω αθηνα
πριν λιγες μερες αγορασα ενα Stilo μεταχειρησμενο 1.4 100.000χλμ 3πορτο του 2005
μαρεσει η αισθηση οδηγησης και θεωρω σαν ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα.
αυτο που δε μαρεσε ειναι οτι μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι γερο αμαξι και οτι θα παθενει βλαβες.
λιγο το λαδι που καει
λιγο που το δοχειο νερου του ψυγειο κανει φφσσσσσ
λιγο ενας θορυβος που ακουω κοντα στην ασφαλειοθηκη
χτες το πηρα απο το συνεργειο που το κανα ενα σερβις
που ειπε ο μαστορας γιαυτα ''εε φιατ ειναι τι περιμενεις''
οπως και ναχει
εχω καποιες αποριες
1)περασα το καλλωδιο για το cc που ο Arf παρουσιασε εδω αλλα δεν τα καταφερα με τις συνδεσεις,ξερεις κανεις καποιον στην αθηνα να μου το βαλει??
2)τα λαμπακια στο ac τα 3 που εχει κατω,αναβουν φως ομως τα στρογκιλα για να ρυθμισεις θερμοκρασια κτλ δεν εχουν φωτισμο,καμμια ιδεα?
3)σε καθε μικρη λακουβα με μικρη ταχυτιτα νιωθω να κοπανανε οι τροχοι και ακουγεται το ντουκ,διαβασα κατι για φωλιες ,ιμιαξονια???
τελικα για να παιζουμε μπ3 πρεπει να αλλαξουμε ολο το ηχοσυστημα ε?
παιδια να πω και ενα μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν το stilo club που με βοηθησε πολυ διαβαζοντασ τις συζητησεις να μαθω για το αμαξι μου...
λιγο που
γεια σου ευαγγελε... εμεις μιλησαμε στο τηλεφωνο νομιζω...
καταρχην πριν παρω στιλο το ελεγα και εγω αυτο οχι μονο για την φιατ αλλα γενικα για τα ιταλικα αμαξια... ειμαι πλεον της αποψης οτι αν του κανεις καλη και σωστη χρηση το αμαξι δεν θα σου βγαλει προβλημα απο μονο του... βεβαια υπαρχει παντα και ο παραγοντας "γκαντεμια" οπως απο μαμα να ειναι προβληματικο...
γερο αμαξι ειναι και με το παραπανω ειναι η δικη μου αποψη... λαδ καιει αμα το φτανεις σε ψηλες στροφες και πηγαινεις συνεχεια γκαζατος...τωρα τα περι ψυγειου, ασφαλειοθηκης και οι ηχοι στους τροχους δεν ξερω τι ειναι αυτα... θα σου ελεγα παντως να πας σε ενα δευτερο μαστορα να στο κοιταξει γιατι οπως το λες ο μαστορας σου μαλλον δεν εκανε καλη δουλεια... ειναι τωρα δικαιολογια αυτη?? να τον ρωτας γιατι ακουγεται αυτος ο θορυβος μετα απο σερβις και να σου λεει "φιατ ειναι τι περιμενεις??" ντροπη... τεσπα
Lοιπον:
1) Για το cc μιλησαμε, τα παιδια θα σου πουν για την συνδεσμολογια.. πηγαινε και γραψε τι προβλημα αντιμετωπιζεις στο "θεμα" του cc....
2)Δεν θυμαμαι αν εχει λαμπακια εκει...
Για mp3 αρκει να βαλεις πηγη 2 din.... ψαξε το αναλογο "θεμα"...
ελπιζω να σε βοηθησα....
Μια φθηνη λύση για να παιζεις mp3 ειναι με ενα FM-transmitter που θα συνδεσεις με mini-jack στο mp3 player σου στην έξοδο των ακουστικών.
---
2) Πίσω απο τα χειριστηρια υπαρχουν δυο μικρα λαμπακια για να τα φωτιζουν. Φωτιζεται παντως μονον η περιμετρος (θερμοκρασια που ειναι μπλε-κοκκικο) και το μικρό βελάκι.
3) Πιθανως να ειναι τα silent-block. Απλα πάει μονοκομματο πίσω και ειναι μεγαλο το κοστος...
Οσο για το λαδάκι, καίνε μόνο τα 1,4 (που έχω κιολας...) Απλα θελει παρακολουθηση και συμπληρωμα. Του αρεσει η βενζίνη "τηγανιτή" να μην του χαλάσω χατήρι!
Φιλε jason το ειδα πριν το παρω οτι εχει τα χιλιομετρα στην εσωτερικη πλευρα αλλα λογικα σκεπτομενος, και βλεποντας πως στο ebay (αγγλικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) εχει τουλαχιστον το διπλασιο κοστος, δεν με πειραξε καθολου...στο κατω κατω ποσο επιτακτικο ειναι να βλεπεις με γρηγορη ματια τα χιλιομετρα σου;;... Και αααν τοσο πολυ δεν μου κανει,το πουλαω στο ebay χαμηλοτερα απο οσους το εχουν ηδη κ παλι θα βγαλω κατι! Χεχε!
Όσο για την λυση του fm transmitter που αναφερει ο φιλος παραπανω,επειδη το εχω, ειναι καλο σε εκτος πολης χρηση, γιατι μεσα στην πολη,ολο κ καποιος σταθμος θα κανει παρεμβολες...
Tι έπαθες εσύ;;;
Καλώς ήλθες Ευαγγελε ,και καλά χιλιόμετρα με το νέο σου απόκτημα. Όλοι τα ίδια λένε στα συνεργεία και στους μη Ιταλούς.. βλέπε γνωστούς και φίλους με VW (λέμε τώρα...)
Μην είσαι και τοσο σύγουρος για το ΜΟΝΟ...
Το καντράν με τα μίλια και τα χιλιόμετρα το βρίσκω εξαιρετικά όμορφο κατά εμέ... πιο αγωνιάρικο κι έτσι να το πω! Καλο-φόρετο λοιπόν...
Σιγά και την διαφορά στο κάτω-κάτω..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3513435_n.jpg
http://i3.photos.scar.gr/1384/1384059_4_b.jpg
ευχαριστω που απαντησατε παιδια
-angelinho ναι εγω σε πηρα τηλ για το cc
-mitso σε μικρες ταχυτητες το κανει κατω απο 20χλμ /ωρα..και καμια φορα νιωθω και το γραβηγμα στο τιμονι(αναλογα τη λακουβα)ξερεις κοστος κτλ για το silent block?το παω σε συνεργειο η ευθυγραμισαδικο?
μπ3 ηχοσυστημα μεταχειρισμενο της μαμας του ,η προσοψη αν βαλω καποιο απο κινα μπορει να μου στειλει καποιος με λινκ?
παντως δε ξερω αν κανει η οχι να ποσταρω την ερευνα για τα ποιο ζημιαρικα μοντελα αλλα παιδια τα στιλο μας ειναι ψηλα ,πολυ ψηλα...
αα επισεις στο ραδιο σι ντι που εχει ,ο προηγουμενος το εχει ρυθμιση να μενει ανοιχτο αφου σβησει το αμαξι για 20 λεπτα
ξερει κανεις πως να αλλαξω τη ρυθμιση αυτη?
Αγγελε καλωσορισες.
Γραφω απο κινητο για αυτο θα ειμαι Λακωνικος.
1. ναι ειναι ζημιαρικο στα χαρτια. Μονο τα airbag failures να βαλεις χτυπας πρωτιες. Λυσεις ομως θα βρεις εδω μεσα για το 95% των προβληματων σου. Χρησιμοποιησε το search...
2. Silent blocks ή σινεμπλοκ του πισω αξονα: μπορεις στο ebay να τα βρεις φτηνα. Η εγκατασταση ομως εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και μπορει να χτυπησει και 300αρι...
3. mp3: υπαρχουν και interfaces που κουμπωνουν στο μαμα. ψαξε για "βάλε mp3 στο visteon" και διαβασε.
4. να εχεις κατα νου οτι οσο περισσοτερο το προσεξεις το αμαξι, τοσα περισσοτερα θα σου προσφερει...
αυτο
http://www.mikromakro.eu/products/Ca...or-SD-USB.html
το εβαλε κανεις?μου φαινετε καλο...
Γειά και από εμένα.
Από Θεσσαλονίκη είμαι και πρόσφατα κάτοχος ενός
Stilo του 2002 5d 1.6
Πολλά συγχαρητήρια για τη θεματολογία και την λειτουργιά του site!
Φαίνεται να είστε μια μεγάλη παρέα.
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και καλώς σας βρήκα!