Welcome....!
Printable View
Welcome....!
Καλώς σας βρήκα παίδες!
Λέγομαι Σταύρος και είμαι κάτοχος Stilo από τον Νοέμβριο (1.6 3d dynamic - κάλλιο αργά παρά ποτέ...). Το αμάξι έχει 138000 χλμ πλέον αλλά το πήρα από πολύ καλό φίλο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα!
Το Stilo αντικατέστησε την μεγάλη μου αγάπη, ένα Peugeot 306, το οποίο μετά από 250000 χλμ έφτασε στο τέλος της ζωής του (το καλύτερο τιμόνι που έχω πιάσει ποτέ...) γι'αυτό και διάλεξα το συγκεκριμένο nickname.
Μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το forum, εξαιρετικά χρήσιμο με πολλές πληροφορίες.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν...
Καλώς όρισες.
Ένα 306 race ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές.
Και το ραλί το δικίνητο του Panizi είναι στα καλύτερα rally cars όλων των εποχών.
Το stilo δεν έχει το τιμόνι από το 306 αλλά έχει άλλες χαρές.
καλως σας βρηκα παιδια.....εχω το stilo μου εδω κ 3 εβδομαδες....ειναι 2πορτο κ μαυρο...ειναι 1400 κ ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος....αλλα θελω να μαθω τα παντα για αυτο
Καλωσόρισες φίλε...
Αν ψάξεις, θα βρεις πράμα μπόλικο...
Welcome!!!!!!!!!
Λοιπόν...καινούργιος στο forum...
Με λένε Μιχάλη ειμαι 20 σπουδάζω Σαλόνικα και σε λίγες μέρες θα είμαι υπερήφανος κάτοχος ενος fiat stilo (όσα και αν εχω διαβάσει για προβλήματα το λατρεύω ;p )
Ελπίζω πως όποτε θα γράφω στο forum δεν θα είναι επειδή θα έχω κάποιο πρόβλημα με το αμάξι...
Καλώς σας βρήκα fiatάκιδες !
xaireto to club.me lene maki kai eimai apo thessaloniki.distixos exo provlima me to pc mou kai den mporo na grapso sta ellinika...zito signomi apo tous diaxiristes kai apo to ipoloipo team...elpizo na lithi to provlima sintoma.eimai katoxos edo kai tris meres enos metaxirismenou stilo 1.2 tou 2002 kai oi protes entiposeis einai poli kales.elpizo na ta leme sixna kai me xoris provlimata.euxaristo.
Welcome!......:clapping:
Καλώς όρισες Μάκη στο Club καλορίζικος και εδώ είμαστε για κάθε απορία και ερώτηση!!!! Fiat Stilo Big Love !!!!!