Καλώς ήρθες Μάκη καλοτάξιδο και το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι ο ιταλός θέλει αγάπη φροντίδα και λαδάκι αν τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις προβλήματα
Printable View
Καλώς ήρθες Μάκη καλοτάξιδο και το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι ο ιταλός θέλει αγάπη φροντίδα και λαδάκι αν τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις προβλήματα
Καλώς το Μάκη!
Τι θα γινει ρε παιδία, πολυ θεσσαλονίκη εχει πέσει η μου φαινεται;
Μπράβο σας πάντως! Μακάρι να είχαμε κι εδώ κάτω τοσο κόσμο απο το StiloClub!
Όπως και να χει κάλως ήρθες και καλορίζικο το εργαλείο..!
Γειά σας κι από μένα, Θάνο με λένε, από Αθήνα.
Απέκτησα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο (από συγγενή) Stilo 1.2 5d του 2001 με 80.000 χιλιόμετρα.
1-2 σουλουπωματάκια τα θέλει, το έχω ήδη στείλει για αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και το ... γνωστό θέμα με τα ρευστοποιημένα πλαστικά για το οποίο διάβασα τα σχετικά threads εδώ και ήδη το έχω βάλει μπρος :)
Ωραίο το forum εδώ, λίγες μέρες έχει που γράφτηκα, γεμάτο πολλές πληροφορίες είναι, μπράβο. Το ξεψαχνίζω λίγο λίγο για να αποκτήσω έτσι μια σφαιρική εικόνα ...
καλως τον να!!! θα ριξεις πολυ διαβασμα εδω περα.. σε οτι θελεις βοηθαμε και εμεις εδω μεσα... θα καταλαβεις με το καιρο οτι το stiloclub ειναι κατι παραπανω απο ενα club :P (Ουτε η μπαρτσελονα ετσι)!!!!
Γειά σου Θάνο καλώς όρισες και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι τον αγαπάμε τον Ιταλό για να μας αγαπάει
Καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός κόκκινου Stilo 3d 1.6 16v εδώ κι ένα χρόνο και ομολογώ πως... δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες πολλές αδερφές ψυχές με τα ίδια μικροπροβλήματα που απασχολούν κι εμένα! Το καλό είναι ότι συμμαζεύονται εύκολα και με λίγα χρήματα (γι' αυτό και κατέληξα σε FIAT). Το τουτού το πήρα από πελάτη σε βενζινάδικο που δούλευα πέρυσι (δεν είχε πωλητήριο) και... ομολογώ πως τη στιγμή που το αγόραζα (και γενικά τον πρώτο καιρό) δεν το περίμενα ότι θα το αγαπούσα τόσο πολύ! Όταν το πήρα είχε 116.000 χλμ. και μέχρι σήμερα (το έφτασα 130.000) άλλαξα ιμάντα χρονισμού, ψυγείο, φρένα, ένα ψαλίδι, σινεμπλόκ και λάστιχα. Τώρα πάω για ζυγαριά καθίσματος συνοδηγού, μια ψιλοεπισκευή στο διζωνικό clima (κάνει ένα θόρυβο το γρανάζι της ανακύκλωσης και δε μπορεί να κομπλάρει) και τελικό καζανάκι (έχει αρχίσει να σαπίζει). Λέω να τα κάνω όλα μέσα στις γιορτές να ξεμπερδεύω!
Χάρηκα πολύ που σας βρήκα και τα λέμε κάπου μέσα στο φόρουμ!
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
Καλώς ήρθατε παιδιά σε ένα από τα καλύτερα club αυτοκινήτων,για να μην πω το καλύτερο!
Καλώς ορίσατε στην παρέα του Stilo Club παιδιά! Καλά χιλιόμετρα με τα νεα σας stilo και για ότι χρειαστείτε κάντε μια αναζήτηση εδώ μέσα! Τα παλιότερα μέλη έχουν αφήσει πολύ υλικο ικάνο να λυσει τις περισσοτερες απορίες που μπορει να έχετε. Ακόμα όμως κι αν δεν βρήτε αυτο που ψάχνετε, μη διστάσετε να ρωτήσετε οτι θέλετε.
:thumbsup:
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping: