Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο πάντα . Το 1.6 του 2003 είναι από τα καλύτερα , έχοντας αποβάλει από πάνω του τις " παιδικές ασθένειες " . Το ίδιο έχω και εγώ . Μιας και ανέφερες για το cruise control , πες μας , το σύνδεσες απλά στήν άσπρη φίσσα και δούλεψε , η τράβηξες και άλλη καλωδίωση ; Έχω και εγώ τη μαγική άσπρη φίσσα !!
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P
Παράθεση:
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping:
Όλοι θέλουν να κυκλοφορούν με στυλ πλέον...Stilo λέμε!
Παράθεση:
Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
+1000!
Παιδιά το cruise control για να δουλέψει πρέπει να δώσεις ένα κλικ στο + αφού το βάλεις στο ON.Και εμάς που είναι από την μάνα του έτσι δουλεύει όπως και σε άλλο αυτοκίνητο που έχω ανέβει.Το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει και αλλού ίδιες αναφορές όπου το νομίζουν σαν πρόβλημα ενώ δεν τίθεται κανένα θέμα.
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...
:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...
Να τη και η λεπτομέρεια από τους έμπειρους :smoke: .
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Στο απλό καντράν γιατί στο abarth βγάζει προβλήματα... :frown::frown:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε , μου έλυσες μια απορία που με ταλαιπώρησε αρκετό καιρό και με έκανε πάντα να αναβάλω την τοποθέτηση του cc...
Kαι πάλι καλοτάξιδος πάντα ,
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P
.....και μπορεί να τραβήξω και καμιά στούκα στον μπροστινό μου , έτσι για να καταλάβει τι θα πεί Ιταλός !!!!
( Φτού-φτού-φτού ).....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????