Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????
Ναι σωστά υπέθεσες...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ναι σωστά υπέθεσες...
Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ
Ναι, ξέρω... :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
toliis69 , ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι , αλλά για να μην είμαι offtopic σε παρακαλώ δες το post μου για το cruise control..
thanks φίλε..
Γεια σας stilakia και απο εμενα !!
Εχω ενα stilo 1.6 ανθρακι και ειμαι απο κορυδαλλο !!
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20259698_n.jpg
Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να συστηθω....ειμαι η νεογεννητη κορη του redpanther!!!!!:))
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!
Nα σου ζήσει αδερφέ - Γερή και καλότυχη!
Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Αντε και σε κανα μηνα θα μπορουμε και ελευθερα να βγαινουμε εξω να μπορεσω να σας δω καποια στιγμη!!
Γιατι ειχαμε και το γαμο και δυσκολη εγκυμοσυνη τοσους μηνες..κι εχω χαθει γενικα!!!
Συγνωμη για τις απουσιες ...και ευχαριστω για τις ευχες σας!!!
Η επομενη φωτο θα ειναι στο καθισματακι αυτοκινητου ..να μπαινει στο πνευμα των driver:))
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!
Γιαννη εχετε μαθει αν η γυναικα του Μπαμπη γεννησε??? απ οτι θυμαμαι κοντα μ εμας ηταν να γεννησει....