Γεια σας παιδιά! Έχω fiat stilo 5d 1.2 εδώ και μία δεκαετία περίπου. Πλέον είμαι κάτοχος και μιας alfa 147 1.6. Όσο για το stilo μπορεί κάποιες φορές να με ταλαιπώρησε με κάτι κουφές βλάβες αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτό και συνεχίζει...
Printable View
Γεια σας παιδιά! Έχω fiat stilo 5d 1.2 εδώ και μία δεκαετία περίπου. Πλέον είμαι κάτοχος και μιας alfa 147 1.6. Όσο για το stilo μπορεί κάποιες φορές να με ταλαιπώρησε με κάτι κουφές βλάβες αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτό και συνεχίζει...
Καλώς Όρισες alex23...θα βρεις αρκετούς "τρελαμένους" 5θυρους εδώ πέρα :) ...παρεμπιπτόντως υπέροχη η 147!
Εύχομαι καλή συνέχεια!
Welcome, welcomeeee!!! Ιταλοφιλος ο alex! Καλα χιλιομετρα παλικαρι!
Καλησπέρα παιδιά! Λέγομαι Ηλίας και είμαι κάτοχος ενος Fiat Stilo 5d, 1.2 του 2002. Μ'εχει ψιλοταλαιπωρήσει με διάφορες βλάβες αλλά δεν το αλλάζω.
Καλωσόρισες πεντάπορτε!!! Έτσι να μεγαλώνει η παρέα με τα πεντάπορτα!!! :P
πς και πηρες 5d?καλωσορισες στη παρεα....
Γεια σας και απο μενα, θανος λεγομαι, εχω ενα Fiat Barchetta,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι, το εχω 5 χρονια και πριν λιγο καιρο ειπα να το πειραξω......επλιζω να με βοηθεισετε σε μερικες μου αποριες, οπως και εγω εσας αν μπορω........καλα να περνατε παιδες και προσοχη.