Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλώς ήρθες φίλε μου και καλορίζικη η Ιταλίδα σου (χρώματος?)... Καλά και πολλά χιλιόμετρα!
Αν μηχανικά είναι προσεγμένο, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Όταν λες δεν το πρόσεχε εξωτερικά εννοείς πως έχει γρατζουνιές κλπ ή το έκανε σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο?? Χαχα!
Και πάλι καλώς ήρθες!! :)
Καλώς όρισες φίλε , καλοτάξιδο το Stilo σου../..αν είναι προσεγμένο με τα σωστά του service κλπ, και αν το προσέχεις και εσύ , όπως σου είπε και ο Teo θα περάσεις καλά μαζί του και θα σου είναι πιστό...
Teo , μάλλον ο προηγούμενος πριν το δώσει στη γυναίκα του , δεν ειδοποίησε ρε φίλε το Δήμο της περιοχής του να ντύσει με...αφρολέξ όλες τις..γωνίες και τις..κολώνες !!!χεχεχεχέεεε
Καλώς σας βρήκα teo & jason,
Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μολυβί... εκτός από τα σημεία που η προηγούμενη ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει με σύρμα κουζίνας (στο καπό), μάλλον είχαν ρετσίνι τα σημεία αυτά...:slap: Δεν είναι σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο!!... εκτός από το σημείο μεταξύ της πόρτας του συνοδηγού και φτερού που όπως πολύ σωστά προέβλεψες φίλε jason, βρήκε σε κολωνάκι του δήμου ενώ ήθελε να το παρκάρει ποιο μέσα στο πεζοδρόμιο όπως μου είπε...:thumbsup:.. από εκεί και πέρα έχει κάτι γραντζουνιές διάσπαρτα. Τα μηχανικά είναι μία χαρά ευτυχώς! (Ελέγχθηκε εξονυχιστικά πριν κάνω την αγορά), πήγα και ένα μικρό ταξιδάκι και ενθουσιάστηκα με την άνεση και το πάτημα του αυτοκινήτου. Τα εξωτερικά θεματάκια ήταν αυτά που μείωσαν αρκετά την τιμή της αγοράς και έτσι σιγά σιγά θα το μαζέψω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
FortySix&2
...εκτός από τα σημεία που η προηγούμενη ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει με σύρμα κουζίνας (στο καπό), μάλλον είχαν ρετσίνι τα σημεία αυτά...
:w00t::w00t::w00t:
Ο Χριστός και η μαμά του... :wall:
Αυτή η ιδιοκτήτρια αν είχε @@ και ήταν ιδιοκτήτης θα έλεγα το παλιό και καλό, να έκανε τσουλήθρα σε ξυράφια και μετά να βουτούσε σε ένα κουβά με οινόπνευμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Αυτή η ιδιοκτήτρια αν είχε @@ και ήταν ιδιοκτήτης θα έλεγα το παλιό και καλό, να έκανε τσουλήθρα σε ξυράφια και μετά να βουτούσε σε ένα κουβά με οινόπνευμα.
Σωστός! Μπορεί όμως να κάνει μια μεγάλη τσουλήθρα σε ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ και να βουτήξει σε πισίνα με οινόπνευμα... :thumbsup:
Λύσεις υπάρχουν (λεφτά δεν υπάρχουν!!)
Καλώς Όρισες FortySix&2 στην παρέα!!!
ΥΓ:Στην γειτονιά μου έχω δει γυναίκα να "καθαρίζει-πλένει" το αυτοκίνητο με προϊόν καθαρισμού τζαμιών!!!!!!:bananarock2:
Αυτό είναι που λέμε "δεν πα να πλύνεις καμιά κατσαρόλα, που μου θες και αυτοκίνητο"... Χαχαχαχαχα!
Εγώ είδα να τρίβει με...βούρτσα για πατώματα με κοντάρι τον ουρανό για να βγάλει τις...κουτσουλιές σε ένα Audi Α4 ασημί !!!...καλά , το γ@μήσι που έφαγε απο τον άντρα της η γειτόνισα , ακόμα την τσούζει ρε παιδιά...
...sorry για το off topic...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Καλώς Όρισες FortySix&2 στην παρέα!!!
ΥΓ:Στην γειτονιά μου έχω δει γυναίκα να "καθαρίζει-πλένει" το αυτοκίνητο με προϊόν καθαρισμού τζαμιών!!!!!!:bananarock2:
Κάλως σας βρήκα ABARTH!
Μάλλον ήθελε να το κάνει αόρατο!!:whatever: