χαχαχαχαχαχα...Κατίνα, ε κατίνα...χαχαχαχαχαχα
:worship:...χαχαχαχα...
Παναγία μου...τι έχουν δει και σένα τα μάτια σου Jason :w00t:...θρίλερ όχι αστεία!!!
Printable View
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και χρονια πολλα. Ειμαι ο Κωστας απο Θεσσαλονικη και ειμαι εδω και μια εβδομαδα κατοχος ενος STILO 1.4 .
Ελπιζω να μου δοθει η ευκαιρια να σας γνωρισω και να τα πουμε και απο κοντα.
Καλως ηρθες Σαλλλονικιε Κωστα! Καλα χιλιομετρα να εχεις με την Stiloυμπα σου! 3θυρο η 5θυρο;
Συναντηση εχουμε να κανουμε πολλυυυυυυ καιρο αλλα μακαρι να εισαι η αφορμη για να μαζευτουμε!
Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!
Για να πω την αλήθεια, βλέπω μια σχετική ατονία το τελευταίο διάστημα στα δρώμενα του club στη Θεσσαλονίκη αλλά και η Αθήνα δεν πάει πίσω!!!
Δύσκολες εποχές για όλους αλλά που θα πάει........... θα γυρίσει ο τροχός!!!!!
Λοιπόν το αμάξι ειναι το 3θυρο, κίτρινο χρώμα, με ηλιοροφη (που δεν δουλεύει) και σχετικά είμαι ευχαριστημένος απο την συνολική του κατάσταση. Βέβαια πρέπει κάποια πράγματα να τα επιδιορθώσω αλλά εδώ έχω τη βοήθεια όλων των φίλων του club και του φόρουμ μιας και για τα περισσότερα προβλήματα που ενδεχομένως χρειαστώ βοήθεια, υπάρχουν έτοιμες και δοκιμασμένες λύσεις απο όλους εσάς.Το μεγαλύτερο ζόρι μου για την ώρα είναι οτι στο δρόμο νομίζω οτι οδηγώ 1000ρακι. Δεν φαίνονται πουθενά τα κυβικά του και δεν ξέρω τι φταίει!!!!! Μήπως τα λάστιχα 225/45-17 που φοράει??? Επίσης για τον (μαμά????) συναγερμό jemini δεν υπάρχει κανένα τηλεκοντρόλ καθώς επίσης δεν υπάρχει και δεύτερο κλειδί για το αυτοκίνητο.
Θα ήθελα μια βοήθεια πάνω σ αυτά τα προβλήματα για το που να ψάξω!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλώς Όρισες Stilaτε Κώστα :) στην παρέα!
ΥΓ.1: είμαστε πολλοοί στην Σαλόνικα!
ΥΓ.2: διάβασα καλά;;; Έγραψε κάποιος για συνάντηση;;; ;) ...μακάρι να είσαι η αφορμή Κώστα! :)
Καλησπέρα και απο εμένα..
Ονομάζομαι χρήστος απο Κόρινθο κάτοχος ενός 5θυρου Stilo Dynamic 1.6 16v 2003 με 113.000κμ . Το πήρα πριν μια βδομάδα και το επέλεξα λογο οτι ειναι ενα αυτοκίνητο με καλό πάτημα καλη καροτσα και εχει αρκετη τεχνολογία μέσα. Πριν ειχα ενα Toyota Glanza και ενα Punto GT3 .
http://i4.photos.scar.gr/2544/2544407_8_b.jpg
Καλώς ήρθες 5πορτε.
:yeah:
Έλα οι πενταπορτοι να γεμίζουν το κλαμπ!!!! Καλώς ορισες!!!
Ευχαριστώ παιδιά... ;) αν μπορει καποιος να απαντησει και στις ερωτησεις μου που εχω στο θεμα κινητηρας... :)