Ενα test drive δηλαδη ειναι απαραιτητο;
Printable View
Ενα test drive δηλαδη ειναι απαραιτητο;
παντως στο www.fiat.gr δεν το εχει που ειναι η επισημη ιστιοσελιδα!!!!!!!!!!
ΙστOσελίδα ρε παίδαρε! Όχι ιστIOσελίδα. Δεν έχει σχέση με ιστιοφόρα αλλά με ιστό (web) ;-)
Σημερα ειδα και τη διαφημιση στη τηλεοραση!
Τ-Jet με 150 ζωντανα!
Παιδιά καλημέρα, χθές βράδι έκανα τέστ drive το bravo sport με 150 άλογα. Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Στην εθνική με 180 βράχος, σφιχτό όχι ενοχλητικό μέσα στην πόλη δεν καταχτυπούσε. Ανοίγει όμορφα γλυκά, έχει το κουμπάκι το sport και αυξάνει κατά ένα περίπου κιλό την ροπή. Σχεδίαση εσωτερικού άπαιχτη: Τα όργανα με πήγαν πίσω στην εποχή που μεσορανούσαν οι Alfa romeo 75 και άλλα μοντέλα της...το ταμπλό γεροδεμένο να θυμίζει ανθρακόνημα η όψη του... ακόμα και θύρα usb έχει για εμάς τους μοντέρνους ''νέοπες''...Γενικά μου κάνει σαν οικογενειακό αμάξι, είναι έτοιμο σπόρτ και δεν χρειάζεται καμμία προσθήκη. Κλείνοντας αναφέρω τα αμάξια που έκανα τεστ πρόσφατα, χωρίς να με ενθουσιάσουν:honda civic 1800 5d, opel astra 1.6 180 hp(όμορφο σε 3d), golf gt 170hp.... Το bravo μου αρέσει πολύ και με βάζει σε 'κακές' σκέψεις...
Κάνε βρε τρελέ υπομονή 3 χρόνια, μετά θα δώσουμε τα δικά μας και θα το πάρουμε μεταχειρισμένο κάτω από 10.000ε μεταχειρισμένο. Θες πάλι να δόσεις 20.000 και σε τρία χρόνια να σου πουν 7.000 μεταπώληση??? Πάρε παράδειγμα το δικό σου 2 χρονών και με έχτρα 15000 πόσα σου λένε! Και το καλύτερο! Θα έχει φάει όλοι την κρυάδα ο πρώτος ιδιοκτήτης με τα πολλαπλά προβληματάκια που βγάζουν τα καινούργια... όση τα πήραν καινούργια ξέρουν!
Παιδιά το πήγα και εγώ test drive εχθές, και μου άφησε άψογες εντυπώσεις..
Κοντό κιβώτιο, άψογο εσωτερικό, ο κινητήρας έχει ζωντάνια πολύ.....Τέλεια καθίσματα, και υλικά εσωτερικού υπεράνω κρητικής.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το τιμόνι αν και ελαφρύ παρέχει πάρα πολύ καλή πληροφόρηση....σε normal άσφαλτο αφήνει 1η και 2α κάτω ενώ μετά τις 5500rpm είναι αισθητή η μείωση στη ροπή....
Σφιχτό όσο πρέπει χωρίς να γέρνει πολύ και χωρίς να κοπανάει σε ανωμαλίες του δρόμου....
Για 19500 που αρχίζει είναι τρελή ευκαιρία φοβερό value 4 money, δεδομένο ότι έχει πάνω φορτωμένο τα κέρατά του....
Γενικά θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα...πάντως αν και πάρα πολύ ωραίο, δεν μου έκανε κλικ όπως το stilo Που είχα χάσει τον ύπνο μου...
Στο μυαλό μου μπήκες Πέτρο! Και εγώ το ίδιο ακριβώς είχα πάθει, είχα χάσει τον ύπνο μου...Παράθεση:
face
πάντως αν και πάρα πολύ ωραίο, δεν μου έκανε κλικ όπως το stilo Που είχα χάσει τον ύπνο μου...