Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Το παληκάρι σαν τα κρύα τα νερά με τα χέρια ανοιχτά.... τίνος είναι;;;;
Καλα δεν ξερεις?
Ειναι ο Gay φιλος μας που του σηκωνεται με τον Παπαδοπουλο και στο εικονοστασι του τον εχει τον Παπαδοπουλο και τον Πατακοtabo!!!
Στοίχημα - Ελληνική Αστυνομία
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TxmL54ghiPs[/ame]
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φορολογουνται απευθειας απο το κρατος πριν ακομα παρουν τα φραγκα στα χερια τους,
το παραμικρο "μαγαζακι" κλεβει μεσω φοροδιαφυγης σε καθημερινη βαση απο ολους τους υπολοιπους πολιτες.
(και μιλαμε για το 100% των επιχειρησεων, εχει κανενας αντιρρηση ?)
Εχω φιλους με μαγαζακια και ξερω.
Οποτε... ΟΧΙ δε θα κλαψω ουτε θα λυπηθω για την τζαμαρια τους :)
Γιατι φιλε μαγαζατορα δεν κλεβεις... τον πατερα σου και την μανα σου καλυτερα ?
Γιατι εμεις πληρωνουμε κανονικα εφορια και εσυ δινεις "οτι εχεις ευχαριστηση" ?
οχι οχι οχι δεν θα κυλισει ουτε ενα δακρι απο τα ματια μου... !
κανε ενα νεο τοπικ να το συζητισουμε αυτο αν θες, για να μην βγουμε εκτος θεματος... προσπαθω εδω και ποση ωρα να κρατησω την ψυχραιμια μου και σκεφτομε πως να εκφρασω ευγενικα οσα αισθανομαι με αυτα που γραφεις αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο. εχω την αισθηση οτι εχεις χασει την μπαλα τελιως και δεν ξερεις τι λες...
μηπως εισαι ο μπαμπης ο σουγιας τελικα? (αστιευομε ετσι...)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
24 ωρες και 10 σελιδες γραφημαν!μπραβο μας!
γιαννη αυτο εχει πολλα χρονια που εχει γινει αλλα μην ξεχνας εχω τυχει να κατεβω στον πειραια και επειδη ειχα πινακιδες θεσσαλονικης με πηραν στο κυνηγι ευτυχως χωρις να παθω ζημιες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Κοιτάξτε επειδή βρέθικα στην χθεσινή πορεία που έγινε μαζί με ολά της τα επεισόδια, που δεν ήταν και λίγα , και επείδη ώς φοιτητής συνηθίζω να κατεβένω στις περισσότερες πορείες
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ότι οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι μένουν πάντα ανέπαφοι κανένας δεν τους πιάνει και μάλιστα συγκεκριμένα χθές όταν ανοίξανε το οπλοπολείο στο κέντρο της Αθήνας τα ΜΑΤ τα οποία βρίσκονταν πάνω στην πλατεία Ομονίας τους κοιτάζανε χωρίς να επέμβουν και το ποιό σημαντίκο ήταν ότι αυτοι είχαν ξεκοπεί από την υπόλοιπη πορεία αφου ο κύριος κορμός της είχε στρίψει στην Φιλελλήνων !!!!
Γιάτι δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ εκείνη την χρονική στιγμή που ήταν πλήρως ξεκομένει παρά μόνο πετάγανε δακρυγώνα στην πορεία ??
Η δική μου απάντηση είναι ότι και οι λεγόμενοι " αναρχικοί " είναι ταξικοί ένα γραναζι του συστήματος ένας τρόπος εκφοβισμού τών απλών πολιτών ετσί ώστε να μην συμμετέχουν στις πορείες
Όσο για τον θάνατο του 15 χρόνου :bye::bye: ο δολοφόνος του ( και όχι αστυνομίκος για έμενα) θα ξεχαστεί ,γιατί το έχουμε και αυτό σαν Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα, το θέμα είναι να μην ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό και
να πάψουν οι πορείς να είναι πεδία μάχης αλλά πεδία διαμαρτυρίας !!!]
:rip::rip:
Υ.Γ για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω σε καμία ταξική παράταξη
αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θελουν να υπαρχουν αυτοι οι κουκουλοφοροι για να μην αντιδραει ο κοσμος!θυμαστε οτι ειχανε πιασει τον γιο πολιτικου αρχηγου στους κουκουλοφορους και επειδη ηταν γιος του τον αφησαν ελευθερο και αμεσως το σκεπασαν!
σημερα ακουσα απο ραδιωφονο της θεσσαλονικης ακροατη να λεει οτι εχει συγγενη στα ΜΑΤ στην αθηνα και εχουν εντολη να μην κανουν τιποτα για να τα σπασουν ολα και να γυρισει ο κοσμος εναντιον των κουκουλοφορων και να ξεχαστει πιο ειναι το θεμα με τον μπατσο-δολοφονο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Φίλε Γιάννη φασίστας δεν είναι αυτός που έχει μόνο τον Παπαδόπυλο ή τον Πατάκο στο εικονοστάσι του αλλά φασίστας είναι αυτός ο που όταν έχει την δύναμη να επιβάλει την γνώμη του στον άλλον το κάνει φασίστας είναι αυτός που όταν μπόρεί να σε κάνει να σε εξαφανίσει το κάνει εν ολίγης φασίστας είναι αυτός ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
συμφωνω μαζι σου και δεν ειναι λιγοι αυτοι που αναπολουν τον παπαδοπουλο!
ολοι η δεξια-νεα δημοκοκρατια που ειναι απογονοι της χουντας και της δεξιας!
και κατι αλλο ειδατε σημερα την φωτογραφια του ελευθερου τυπου με τον μπατσο των ΜΑΤ να κραταει το οπλο του και να συμμαδευει διαδηλωτες?
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!
Και σημερα τα ιδια χαλια ρε παιδια σε ολη την Ελλαδα...
Τι θα γινει με το χαλι μας τελικα;
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι
κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και
την αναρχία ως ευδαιμονία.»
Ισοκράτης (436 π.χ. - 338 π.χ.)
απο την μια πλευρα μπορει να ειναι ετσι σακη αλλα απο την αλλη ειναι και η σταση και η δολοφονια της αστυνομιας που προκαλεσε ολο αυτο το πραγμα!
ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι!
Και κάτι ακόμα που ξέχασα να πώ για τα χθεσίνα γεγονότα ότι
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ !!!!!!!!!!!