Απάντηση: Γυμναστηριο & Τροπος ζωης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Nαι κ μαλλον εκει ειναι το θεμα αποτι μου ειπε κ ο γυμναστης.
Φυσικα και ειναι αυτο αφου δεν εχει γλυκογονο ο μυς πεφτει η δυναμη κατακορυφα στη μεση του σετ.
Κατ αρχην φτιαξε καλυτερα τη διατροφη σου και κατεβασε κιλα στην ασκηση και μετα βλεπεις...
Ο μυς δεν εχει ματια να δει ποσα κιλα εβαλες, με την κοπωση μετραει το εργο της προπονησης.
Το λεω επειδη πολλες φορες ο κοσμος δεν κατεβαζει τα κιλα για να μη νιωσει οτι εγινε ποιο αδυναμος. Λαθος.
(Σν7περ)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7peRiNa
Φυσικα και ειναι αυτο αφου δεν εχει γλυκογονο ο μυς πεφτει η δυναμη κατακορυφα στη μεση του σετ.
Κατ αρχην φτιαξε καλυτερα τη διατροφη σου και κατεβασε κιλα στην ασκηση και μετα βλεπεις...
Ο μυς δεν εχει ματια να δει ποσα κιλα εβαλες, με την κοπωση μετραει το εργο της προπονησης.
Το λεω επειδη πολλες φορες ο κοσμος δεν κατεβαζει τα κιλα για να μη νιωσει οτι εγινε ποιο αδυναμος. Λαθος.
(Σν7περ)
+1000000000000000
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7peRiNa
(Σν7περ)
+10000000000000000000000000000000000000000
Και ακόμα αμά θές για το πλαινό και έξω μέρως δοκίμασε το Cross Over
Σημερα την πατησα πολυ ασχημα με τους καφεδες, η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου μακραν...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Σημερα την πατησα πολυ ασχημα με τους καφεδες, η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου μακραν...
Τι έπαθες?
Ταχυκαρδια σε τρελα νουμερα, εσπευσμενα νοσοκομειο οπου δεν ηξερα τι φταιει, εξετασεις ιστοριες μαλακιες...
Στο τελος καταλαβα οτι τελικα τι εφταιγε...
Εβαλα στη μηχανη του καφε μισο κουτι (νομιζα ηταν ελαφρυς αυτος) και το ηπια σε 2 ωρες, το αποτελεσμα... ευχομαι να μη συμβει σε καποιον εδω μεσα.
Οπως ειπα παραπανω η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου αν και η κατασταση ηταν τετοια εκεινη την ωρα, που σκεφτικα καποια πραγματα που αν δεν νοιωθεις μελλοθανατος δεν μπορεις να τα "δεις"...
Το αλλο καλο οτι εκανα τσεκ απ μεσα σε 3 λεπτα χρονος ρεκορ !
ακομα και τωρα υστερα απο 6 ωρες αισθανομαι υπερενταση... Μακρια απο καφε αλλη φορα :P
ο καφες σκοτωνει και ποιο πολυ ο φραπες, sn7per τα εχω περασει και εγω αυτα αλλα ποιο δυσκολα απο εσενα με 12-17 φραπεδες την ημερα για κανα δυο χρονια και εδω και και δεκα χρονια ενας καφες ελληνικος το πρωι και τελος.νοσοκομεια,εξετασεις κτλ.
ακομα δεν κοιμαμαι καλα την νυχτα απο τη μ@λ@κια του καφε
ελεος ρε παιδια!
αν πινεις πανω απο 3 καφεδες την μερα ειναι λογικο να φτασεις σε αυτο το σημειο!
ειδικα εσυ ικαρε 12 φραπεδες ειναι υπερβολικο που επινες την μερα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ελεος ρε παιδια!
αν πινεις πανω απο 3 καφεδες την μερα ειναι λογικο να φτασεις σε αυτο το σημειο!
ειδικα εσυ ικαρε 12 φραπεδες ειναι υπερβολικο που επινες την μερα
τοτε ομως δεν ειχα και μυαλο στο κεφαλι......
Ο καθενας αντεχει διαφορετικη ποσοτητα, και εγω μαθημενος σε καφεδες ειμαι αλλα οχι πανω απο 1-2 αντε 3 φραπεδες.
Τωρα με αδειο στομαχι πηρα 2 γραμμαρια καφεινης... Τραγικο νουμερο.
Μου εδωσαν εκει υπογλωσσια να πεσουν οι σφιξεις και κρατουσε ακομα στους 120 το λεπτο...
Με αφησε να φυγω ο γιατρος γιατι λεει δεν εχω τιποτα... Οτι να ναι...
Μετα καταλαβα τι εφταιγε