-
Απάντηση: Νέο Μέλος??? Συστηθείτε εδώ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
desperado nik
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
Ax larisa ti mou thimises twra kalos irthes stilofile!!!
-
καλοσήρθες κι απο εμένα Ελενα..welcame to the club:D:D:D:D
Έκανα edit στο σχόλιο...γιατί δεν καλοσόρισα και τους άλους......καλοσήρθατε λιπόν πεδεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!:D:D:D
-
Καλως ηρθατε desperado nik και Elena G.
-
Καλως ηρθατε παιδια!! Καλα posts...
-
-
καλως ηρθες ελενα!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Elena_G
ξανα καλησπέρα,
μετά από παρότρυνση του Ionio-Zante συστήνομαι και εδω για το 5d stilo μου, που το έχω σαν τα μάτια μου κι έχω σκοπό να το κάνω ακόμα καλύτερο, κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας και προκαλούμε...με την καλή την έννοια, ετσι?
Ελ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
desperado nik
γεια σας παιδια! μετα απο 5 χρονια παρεα με το stilo μου στις χαρες και στις στραβες και 127000 κμ εμαθα για το club. Κανεις απο Λαρισα?
< < < WELCOME to STILOCLUB "Elena_G"&"desperado nik" !!!! > > >
Aντε κανονιστε να σας δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα στην Αθηνα!!!
-
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
-
Καλώς ήρθες Zed, προσπάθησε μόνο να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης...:)
Njoy...:rolleyes:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
zedyco
kalhspera paidia. an kai exw kanei login adw kai kairo den eixa to xrono kai thn poluteleia na mporw na mpainw taktika sto forum. kakws giati to autokinhto einai pleon tropos zwhs, eidika otan eisai sto dromo olh thn wra, eite gia douleia eite gia diaskedash.
elpizw na eimai kalh parea kai na antallaksw oses empeiries exw apo auto to kataplhktiko autokinhto mazi sas.
zed
< < < WELCOME to STILOCLUB "zedyco" !!!! > > >
Αν θες πες μας το ονομα σου και λιγες λεπτομερειες για το Stilo σου, καθως και απο που εισαι!!!
Ελπιζω να σε δουμε και σε καμμια συναντηση απο κοντα συντομα!!!
-
Καλως ηρθες zedyco! Καλα post...
-
καλώς τον φίλο από την Καβάλα. Η αν/κη Μακεδονία & Θράκη αρχίζει σιγά-σιγά και ανεβαίνει ξανά. Τώρα που γύρισε και ο Verone, ποιος μας πιάνει!!!!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ STILARES ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ.!!ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ STILO!!!!!!!
Καλως Ηρθες Φιλε μου...
Γραψε μας Λιγα λογια Για το Αμαξι σου, εσενα, πως Βρηκες το Club...
Προσπαθησε να γραφεις με μικρα γιατι με κεφαλεα ειναι σαν να φωναζεις...
Καλως Ηρθες και παλι
-
sorry για τα κεφαλαια.κλασικος της fiatοικογενειας κατεληξα το stilo να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο μετα το coupe και το bravo.Βρηκα το club μια μερα λοιπον που ειδα στο πλαινο ενος αλλου τα τελεια αυτοκολλητακια που εγραφαν stilo_club.gr.και τοτε καταλαβα οτι εχουμε μια αλλη οικογενεια.το stilo μου ειναι το καμαρι μου οπως ολων απο οτι εχω καταλαβει και δεν λυπαμαι οτι λεφτα και αν του εχω ριξει..αυτα...
-
καλως ηρθες στην παρεα και εδω θα βρεις οτι ψαχνεις για την stilara σου!!!!!!!!!!!!!!!καλη διαμονη και καλα Posts!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Καλως ηρθες.Το κλαμπ εχει παραρτημα κ στην Θεσσαλονικη.Απλα ισως δεν ετυχε να το γνωριζεις ή να δεις κανενα μελος μας!Welcome
-
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
Παλία είχα ένα UNO racing και αφού το είχα πληρώσει 3 φορές σε βλάβες
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Δέν θα ξαναπαιρνα FIAT αλλα δοκίμασα το stilo μου άρεσε πολύ και το πήρα.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
-
Καλως ορισες Μιχαλη.
Καλα post και λιγοτερα προβληματα
-
καλως ηρθες στο airbag failure club ωχχχχ συγνωμη στο stiloclub ηθελα να πω
-
Μήπως όλα τα θύματα της Φιατ πρέπει να αντιδράσουμε ομαδικά
με καποιο τρόπο.:yikes:
-
καλως ηρθες και οτι χρειαστεις θα το βρεις εδω μεσα!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mikevas
Παιδιά γειά σας
Βρήκα το site τυχαια ψάχνοντας να βρω μιά λυση στις βλαβες και στην αναξιοπιστία του συνεργείου.
βγαινω από το συνεργείο με γενικό σερβις, καινούργια αμορτισέρ, καινούργια λαστιχα... και παίρνει φωτιά (κυριολεκτικά) από βραχυκυκλωμα, τουλάχιστον γλύτωσα εγω.
Στην αρχή παρά τα μικροπροβλήματα ημουν πολύ ευχαριστημένος και πίστευα ότι τελικά κάτι άλλαξε στη FIAT αλλά.... την συνέχεια σας την είπα στο φόρουμ.
Μιχάλης
Μιχαλη καλως ηρθες στο club.καλα post και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω....βαλε και καμια φωτο την stilara soυ να σε γνωρισουμε καλυτερα
-
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ειμαι ο αδερφος του Πετρου....ωχχχ αμαν :mobile:
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Mikevas
Παιδιά γειά σας
Μιχάλης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tiesto
Γεια σας κ απο εμενα.Ειμαι ο Νικος κ ειμαι απο Βολο.
Ελπιζω να εχουμε μια ευχαριστη επικοινωνια.
< < < WELCOME to STILOCLUB "Vodafonito"&"Mikevas"&"Tiesto" !!!! > > >
Ελατενα σας γνωρισουμε το συντομοτερο απο κοντα σε καποια συναντηση!!!
-
εφτασε η ωρα να συστηθω και εγω....ΣΩΤΗΡΗΣ κατοχος ενος 1.4 ιριδιζωντος 3d stilo εδω και 2.5 χρονια...εμενα στην αθηνα και ξαναμετακομισα στη επαρχια λογω δουλειας....μενω στην ελατεια(βλεπε ραλλι ακροπολις μεχρι προπερσι)κατω απτον παρανασσο...οποιος βρεθει εδω κοντα ας επικοινωνησει για να γινει συναντηση με κοψιδια...κρασι και τα σχετικα....
-
Καλως ορισες tangokass.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tiesto
:tomato::tomato::bleh::bleh::hello::hello:
-
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
-
Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι στην stilo παρέα. Είμαι πρωτάρης σε τέτοια μορφή επικοινωνίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα.
Το όνομά μου Γιώργος, έχω ένα μαύρο κουκλί με 17-άρες φιατικές πεντάκτινες, δέρμα (όλα τα λεφτά), φιμέ και κάποια άλλα καλούδια...
Θα προσπαθήσω να είμαι στην συνάντηση της Κυριακής αν και θα επιστρέφω από γάμο στην Σπάρτη.
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Καλημέρα και καλό μήνα εύχομαι στην stilo παρέα. Είμαι πρωτάρης σε τέτοια μορφή επικοινωνίας, αλλά θα προσαρμοστώ γρήγορα.
Το όνομά μου Γιώργος, έχω ένα μαύρο κουκλί με 17-άρες φιατικές πεντάκτινες, δέρμα (όλα τα λεφτά), φιμέ και κάποια άλλα καλούδια...
Θα προσπαθήσω να είμαι στην συνάντηση της Κυριακής αν και θα επιστρέφω από γάμο στην Σπάρτη.
Γεια σου φιλε Γιωργο... Καλος Ηλθες στην Stiloπαρεα...
Πες μας λιγα λογια για σενα και το αμαξι... Κυβικα.. Εξτρα... Πως Βρηκες το Site.
Ευχομαι να βρεις απαντησεις σε οποια απορια εχεις με το Αμαξι σου μεσα σε αυτες τις Σελιδες αλλα και οποια βοηθεια Χρειαστεις εδω ειμαστε...
-
Να πω ότι όλα ξεκινούν από το πάθος για το cavallino=αλογάκι/Ferrari. Είμαι αρκετά μουρλός με αυτήν την "ιστορία" και έτσι επειδή μου λειπουν τα πολλά ...μηδενικά που απαιτούνται, έχω καταλήξει στην μαμά-εταιρία. Αρχικά είχα ένα Uno turbo racing, το οποίο μετά από πολλές μετατροπές είχε ξεπεράσει τα 170 άλογα.
Μετά τον γάμο όμως και επειδή πολλά ηλεκτρικά προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να το κρατήσω, αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία (αφού θα ερχόταν και το κουτσούβελο) και να πάω στο Stilo από το οποίο και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Ημουν μεταξύ του 1,4 (το οποίο και απέκτησα) και του 1,8 γιατί ήξερα ότι η Fiat δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά με τα 1,6. Τουλάχιστον το εξόπλισα με σχεδόν όλα τα καλούδια. (clima-sky window-leather-αξιοπρεπές στερεοφωνικό από το οποίο έχει ήδη αφαιρεθεί το sub, δεν χωράει το καρότσι παιδιά) και αργότερα σκέφτομαι την μηχανική εξέλιξη. Ηδη το σχετικό topic του Arf μου έχει βάλει ψύλλους αλλά είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης...
Το site το βρήκα αρκετά παλιότερα απλά ψάχνοντας στο google, αλλά τελικά είπα να ασχοληθώ όταν είδα και ένα stilo με αυτοκόλλητο.
Τελικά βλέπω ότι είναι πολύ αξιόλογο και χρήσιμο.
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
-
καλως ηρθατε ολοι στην παρεα μας και καλη διαμονη και καλα posts!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Να πω ότι όλα ξεκινούν από το πάθος για το cavallino=αλογάκι/Ferrari. Είμαι αρκετά μουρλός με αυτήν την "ιστορία" και έτσι επειδή μου λειπουν τα πολλά ...μηδενικά που απαιτούνται, έχω καταλήξει στην μαμά-εταιρία. Αρχικά είχα ένα Uno turbo racing, το οποίο μετά από πολλές μετατροπές είχε ξεπεράσει τα 170 άλογα.
Μετά τον γάμο όμως και επειδή πολλά ηλεκτρικά προβλήματα δεν μου επέτρεπαν να το κρατήσω, αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία (αφού θα ερχόταν και το κουτσούβελο) και να πάω στο Stilo από το οποίο και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Ημουν μεταξύ του 1,4 (το οποίο και απέκτησα) και του 1,8 γιατί ήξερα ότι η Fiat δεν τα πάει και ιδιαίτερα καλά με τα 1,6. Τουλάχιστον το εξόπλισα με σχεδόν όλα τα καλούδια. (clima-sky window-leather-αξιοπρεπές στερεοφωνικό από το οποίο έχει ήδη αφαιρεθεί το sub, δεν χωράει το καρότσι παιδιά) και αργότερα σκέφτομαι την μηχανική εξέλιξη. Ηδη το σχετικό topic του Arf μου έχει βάλει ψύλλους αλλά είναι και τα 5 χρόνια εγγύησης...
Το site το βρήκα αρκετά παλιότερα απλά ψάχνοντας στο google, αλλά τελικά είπα να ασχοληθώ όταν είδα και ένα stilo με αυτοκόλλητο.
Τελικά βλέπω ότι είναι πολύ αξιόλογο και χρήσιμο.
Γεια σου φίλε μου, καλωσόρισες στην παρέα μας. Ψάχνοντας στο site θα βρεις πολλά πράγματα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Είμαστε μια ανήσυχη παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και βελτιώνεται...
Από τις δικές μου βελτιώσεις μπορείς να πάρεις αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να εξελίξεις το δικό σου μετά το πέρας της εγγύησης σου, αν και να σου πω την αληθεια, εχω αρκετή δουλίτσα ακόμα να κάνω για να δουλέψει στο 100%.
Uno με 170 άλογα, αχχχχ είχε ενας παλιός μου φίλος ένα τετοιο, μιλάμε φωτιά!!! Κάτω από τις 4000 κοιμόταν, αλλά μόλις άρχιζε να φουσκώνει έκανες το σταυρό σου να πάει ευθεία :yikes::yikes::yikes: . Σου ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη!!!!
-
Γεια σε ολους!! Με λενε Γιώργο και ειμαι 17 χρονων απο Κομοτηνη. Αυτοκινητο δεν εχω αλλα παιρνω καμια φορα της μανας μου...συνηθως κρυφα...χεχε:D
Μπκα στο forum για να πω καμια κουβεντα να περασει η ωρα γιατι αλλιως δε παλευεται... Αντε μαγκες τα λεμε!!!
Ολοι οι γρηγοροι εδω μαζευτηκατε...:D:D:D Πλακα κανω...!!!
-
Καλως ήρθες alitako, αλλα ξεκινήσαμε στραβα..:)...ενας χρόνος έμεινε οπότε περίμενε να βγάλεις το δίπλωμα και μετα το καβαλάς...
-
Ε καμια φορα χρειαζεται...:) Αλλα με αυτον τον ηλιθιο νομο που βγαλανε...θα το σκεφτω να το ξαναπαρω...
-
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!!