Καλησπέρα συνονόματε, καλώς ήρθες και καλό Πάσχα! :smile:
Είπες σε ένα άλλο ποστ πως είσαι μηχανικός έτσι? Σε ποια περιοχή είσαι?
Printable View
Καλησπέρα συνονόματε, καλώς ήρθες και καλό Πάσχα! :smile:
Είπες σε ένα άλλο ποστ πως είσαι μηχανικός έτσι? Σε ποια περιοχή είσαι?
Καλώς όρισες στην παρέα teof1!
καλησπερα σε ολους απο κερκυρα ειμαι και ψαχνω αμαξι αυτον τον καιρο γουσταρω πολυ το STILO.....ΕΛΠΙΖΩ να κατσει κατι....για την ωρα ωλεπω τα θεματα στο φορουμ για ενημερωση σχετικα με το αυτοκινητο....:smile3:
Καλως ηρθες αγορι στην παρεα μας! Με το καλο να παρεις το αμαξακι σου και να κανεις αμετρητα χιλιομετρα!
Χαιρετω την παρεα του post.Ειμαι νεο μελος(κωστας)και πριν μια εβδομαδα αγωρασα ενα stilo 1.2 16v 2002μοντ φουλ εξτρα με ηλιοροφη που δεν δουλευει και με ακυρομενη ζηγαρια συνοδηγου.αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο πολλες αποψεις,αφου προληπτικα αλαξα τους υμαντες στον κινητηρα+τεντωτηρα και πληρες service,και για να μην σας ζαλιζω,γνοριζει κανεις να μου πει για την ηλιοροφη-κουρτινα που παρουσιαζει προβλημα γιατι θα την ανοιξω αυτες τις μερες,τι πρεπει να ψαξω.ευχαριστω προκαταβολικα :happy:
Καλως ηρθες και παλι! Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο σου αμαξι!!!
Για το θεμα με την ηλιοροφη ριξε μια ματια εδω --> http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...EF%F1%EF%F6%DE
αλλα και γενικα κανε ενα ψαξιμο στο φορουμ και κατι θα βρεις!
Χαιρετώ την παρέα και εγώ με τη σειρά μου. Ευτυχής κάτοχος ενός Stilo 1.2 5d 11/2002.