Jason τελευταία πολύ το πενεύεις το 1.2 ή είναι η ιδέα μου?? :p
Printable View
Jason τελευταία πολύ το πενεύεις το 1.2 ή είναι η ιδέα μου?? :p
Μου εχει κανει και προταση για ανταλλαγη αλλα δεν του κανω τη χαρη... Χαχαχα!
...αν ποτέ βρείς το χρόνο και διαβάσεις τα κατά καιρούς πόστ μου για το 1,2 , θα διαπιστώσεις ότι ΠΑΝΤΑ θαύμαζα και συνεχίζω να θαυμάζω αυτό το απίιστευτα επιτυχημένο σύνολο !!!!..ειδικά τώρα , στούς δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας , - το ξαναλέω - το 1,2 είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!
...πιστεύω να σε κάλυψα.../...άκουσες και τον Teo πιό πάνω ?????....
οκ με κάλυψες με κάλυψες!
Θοδωρή καλά κάνεις!Τελικά....μας ζηλεύουν πολλοί ! :p
Καλώς σας βρήκα Στιλάτοι!
Ναι, για το 1.2 δεν είχα κανέναν ενδοιασμό από την αρχή, καθώς το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν το Brava 1.2 το οποίο από άποψη κινητήρα (και όχι μόνο) ήταν σκυλί! Όμως το Stilo όπως και να το κάνουμε είναι μία κλάση ανώτερο και γι' αυτό το έδωσα... Οπότε λοιπόν, το μοτέρ το ήξερα πολύ καλά (έγραψε ΑΠΕΙΡΑ χιλιόμετρα το Brava) και μάλιστα σε συνδυασμό με το εξάρι κιβώτιο σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς 1400άρι εκείνης της εποχής.
Πολύ ευχαριστημένος είμαι και από την κατανάλωση, (ειδικά με το LPG :smile3: ) αλλά κυρίως από την αίσθηση ασφάλειας που σου δίνει το αυτοκίνητο (εδώ το Brava χάνει κατά κράτος). 10 μήνες τώρα που το έχω και περίπου 15.000 χλμ μετά το μοναδικό πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν πολλαπλασιαστής (40€ ζημιά), το οποίο δε θεωρώ ότι είναι τίποτα το σοβαρό. Επίσης δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πάνω στο αυτοκίνητο (ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, μηχανικά μέρη) που να μη δουλεύει ή να να παρουσιάζει έστω κάποια σημάδια ότι χρειάζεται αλλαγή, πράγμα πολύ ευχάριστο σε μεταχειρισμένο 10ετίας.
Καλως ορισες στην παρεα μας GGTaxo! Καλα χιλιομετρα να εχεις και να γουσταρεις το αμαξακι σου!
Καλως ηρθες στην παρεα GGtaxo! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με την stilara σου!
Καλώς σας βρήκα συνφουρίτες. Από σήμερα έδωσα την προκαταβολή και τις εξουσιοδοτήσεις για την απόκτηση του 1,2 dynamic 5d 2003 από Spicar με 133.000km στα 2800,00 (φώτο όταν το πάρω στα χέρια μου). Πρώτη φορά κάτοχος "αυθεντικού" FIAT γιατί είχα στην κατοχή μου μέχρι πριν 2 μήνες Alfa Romeo 147 1.6 2006 η οποία καταστράφηκε σε τροχαίο. Μπορεί να σας ζαλίσω σε ερωτήσεις στην αρχή μέχρι να μάθω το αυτοκίνητο και τις απαιτήσεις του. Συμμετέχω και στο alfisti.gr. Κάποιες πρώτες ερωτήσεις 1.πραγματική μικτή κατανάλωση, 2. Τί λαδιά; , 3.Μπουζί κάθε πότε κτλπ....
..."ξαναχτύπησε" πάλι αυτό το εξοργιστικά καλό - γερό - αξιόπιστο - οικονομικό - φτηνό στα τέλη κυκλοφορίας - φτηνό στην ασφάλιση - που καίει όσο ένας αναπτήρας και πολλά άλλα που...που...που../..το δαιμόνιο 1,2 !!!!...
...καλώς όρισες στην παρέα τυχερέ φίλε../..καλοτάξιδο να σου είναι πάντα../..όλα τα λεφτά είναι το πο*στικο το 1200άρι !!!!!....
Γεια σε ολους! Ειμαι κατωχος Stilo 1.6 (103hp) εδω και 3 χρονια και ειμαι πολυ εικανοποιημενος και ευτηχησμενος απο το αμαξι μου! Το μονο που εχω αλλαξει στο αμαξι ειναι το cd player που αντικατεστησα με mp3 usb. Θελω να τονησω πως η καταναλωση του εινσι εξερετικη για 1.6 δεν το περημενα. Αν βρεις τις καταλληλες στροφες/χιλιομετρα εχεις σταθερο ποδι και ολα αναλογα με την κλιση του δρομου μπορεις να πετυχεις πολυ χαμηλα νουμερα σε ταξιδι. Εγω το αγορασα απο Γερμανια και το εφερα οδικως συνολο 3.300km σε autobahn και εθνικους δρομους και ολα αυτα με 207 λιτρα! Το μονο προβλημα που εμφανησε υο αμαξι μεχρι τωρα ηταν στις επαφες των αερισακων οπου εβγαζε στο καντραν airbag failure το οποιο εφτιαξα με καθαρισυικο επαφων και τελος! Περα απο αυτο το αμαξι ειναι αψογο μηχανικα ηλεκτρικα. Μονο η οδιγικη του σημπεριφορα αλειωθηκε λογο τον δρομων μας! Λοιπον μετα απο αυτα τα 3 χρονια σκεφτομαι να κανω και εγω καποιες μικροβελτιωσεις στο stilo μου ξεκινωντας απο αμαξωμα γιατι πανω απ'ολα θελω να νιωθω στηβαρο το αμαξι μου και με καλο κρατημα.