Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλωσόρισες στην παρέα manhuntergr!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες παραπάνω περί κατανάλωσης! Ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα φυσικά, αλλά το Stilo το κάνει να δείχνει ευκολότερο το να βρεις την σωστή του ισορροπία. Ίσως λόγω βάρους και ποιότητας κύλισης!
Και πάλι καλώς ήρθες και ελπίζουμε να σε βλέπουμε συχνά εδώ μέσα! :smile:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
manhuntergr
Γεια σε ολους! Ειμαι κατωχος Stilo 1.6 (103hp) εδω και 3 χρονια και ειμαι πολυ εικανοποιημενος και ευτηχησμενος απο το αμαξι μου! Το μονο που εχω αλλαξει στο αμαξι ειναι το cd player που αντικατεστησα με mp3 usb. Θελω να τονησω πως η καταναλωση του εινσι εξερετικη για 1.6 δεν το περημενα. Αν βρεις τις καταλληλες στροφες/χιλιομετρα εχεις σταθερο ποδι και ολα αναλογα με την κλιση του δρομου μπορεις να πετυχεις πολυ χαμηλα νουμερα σε ταξιδι. Εγω το αγορασα απο Γερμανια και το εφερα οδικως συνολο 3.300km σε autobahn και εθνικους δρομους και ολα αυτα με 207 λιτρα! Το μονο προβλημα που εμφανησε υο αμαξι μεχρι τωρα ηταν στις επαφες των αερισακων οπου εβγαζε στο καντραν airbag failure το οποιο εφτιαξα με καθαρισυικο επαφων και τελος! Περα απο αυτο το αμαξι ειναι αψογο μηχανικα ηλεκτρικα. Μονο η οδιγικη του σημπεριφορα αλειωθηκε λογο τον δρομων μας! Λοιπον μετα απο αυτα τα 3 χρονια σκεφτομαι να κανω και εγω καποιες μικροβελτιωσεις στο stilo μου ξεκινωντας απο αμαξωμα γιατι πανω απ'ολα θελω να νιωθω στηβαρο το αμαξι μου και με καλο κρατημα.
Καλώς όρισες λοιπόν και απο δω... :)
Ότι απορία ή πρόβλημα έχεις μπορείς να ποστάρεις στην ανάλογη κατηγορία.
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Καλη διαμονη και καλα χιλιομετρα στις ροδες σου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Jason τελευταία πολύ το πενεύεις το 1.2 ή είναι η ιδέα μου?? :p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
....καλώς όρισες φίλε στην παρέα...ότι θέλεις ρώτα η ψάξε στο forum...θα βρείς σίγουρα την απάντηση...
,,,το 1,2 έχεις ε ?????...είσαι όντως ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ !!!!!....όλα τα λεφτά είναι...ιδιαίτερα στίς μέρες που περνάμε...καλοτάξιδο.....:thumbsup:...
Ως κάτοχος δυο διαφορετικών Stilo 2002 (1.2 και 1.6) ένα έχω να πω... σε αυτούς τους καιρούς έχω παραδώσει πινακίδες στο 1.6 και με το 1.2 έχω ξεχάσει τη φάτσα του βενζινά. :fun:
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, έχω γραφτεί καιρό στο site, αλλά δεν είχα συστηθεί. Το αυτοκίνητο μου είναι ένα ασημί stilo 2003 1.2 3θυρο !!!
Καλησπέρα και σε σένα "αδερφέ"! Και καλώς ήρθες στην ενεργό δράση...!
Από που είσαι φίλε μου?
Καλός ήρθες φίλε μου !!!Ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας και να βρεις τις απαντήσεις στις απορίες σου.
Καλως ηρθες και 'επισημα' λοιπον στην παρεα μας!
Καλη διαμονη και καλα χιλιομετρα!
Καλωσηρθες στη παρεα μας...και καλα χιλιομετρα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Καλησπέρα και σε σένα "αδερφέ"! Και καλώς ήρθες στην ενεργό δράση...!
Από που είσαι φίλε μου?
Καλησπέρα φίλε μου, από Αθήνα. Κολωνό μένω!!!