Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλησπέρα φίλε! Καλωσήρθες και καλορίζικη η Stilάρα σου! Φαντάζομαι 1.4 σωστά?
Για ότι προβλήματα αντιμετωπίζεις, αρχικά κάνεις αναζήτηση στο forum (πάνω δεξιά) και αν δεν βρεις λύση, ανοίγεις ένα θεματάκι στην κατάλληλη κατηγορία ώστε να μπορούμε να το αναπτύξουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
Επίσης αφού ψάχνεις για wheel caps στο ebay, γιατί δεν κοιτάς καμιά τρελή ιδέα να αλλάξεις λίγο και την όψη??
Πχ:
http://www.ebay.com/itm/Hyundai-2010...9efdcb&vxp=mtr
ή
http://www.ebay.com/itm/4x-Chrome-Lo...b47234&vxp=mtr
Καλώς μας ήρθες...
Για το 1 δεν έχω ιδέα. Δεν έχω A/C αλλά clima οπότε δεν ξέρω να σου πω.
2. Μου κάνει χαλασμένος διακοπτάκος. Συχνό θύμα καφέ μιας και είναι δίπλα η ποτηροθήκη.
3. Αισθητήρας στροφών μου μυρίζει.
Ψάξου όμως και μέσα εδώ και θα βρεις άκρη.
παιδς ευχαριστω πολυ εκανα μια συντομη ερευνα μεσα στο φορουμ ομολογω πως βρικα αρκετα πραγματα και πολυ ενδιαφεροντα μαλιστα αλλα στα συγκεκριμενα δεν βρικα...
Θα ψαχτω και βεβαια λιγο παραπανω μονος μου και βλεπουμε τωρα για τα wheel cαps τα δευτερα εχουν φυγει για αγορα μαζι με κατι αλλα abarth σηματακια (6speed 1,4 12/06') ;)
Κατι τελευταιο λιγο εκτος τοπικ και συνχωρεστε με για αυτο (για αρχη)
Απαντηστε μου η και σε π.μ για να μην φυγουμε τελειως απο τον σκοπο του thread
Αξιζει τον κοπο να κανει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο (6speed 1,4 06) abarth LOOK ???
Η θα ειναι καπως "τραβηγμενο"??
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Αν το 1.4 με look abarth ειναι τραβηγμενο,τοτε τι να πω κι εγω φιλε μου με το 1.2!
Υποψιν ομως πως το abarth look ειναι απλως πλαινα σποιλερ, εξωτερικα πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος και ζαντες. Οτιδηποτε αλλο ξεφευγει απ το μαμα abarth.
Αυτα για εξωτερικα μονο, εσωτερικα μπαινεις σε αλλη διαδικασια πολυ μεγαλυτερη.
Βλεπω εισαι και γειτονας πολυ κοντινος!... :smile:
χαχαχα περιστερι να φανταστω ??
Κοιτα λαθος μου που δεν διαυκρινησα οταν λεω abarth look δεν εννοω τοσο πολυ ειπαμε :P
δεν εχω αυτην την στιγμη το καταληλο Budget για να φτιαξω τοσα πολλα εννουσα σηματακια abarth για μπρος,πισω. για ζαντες λεβιε ταχυτητων πεταλ ισως και τιμονι εξατμιση . διοτι εχω ενα φιλαρακι που τυνχανει να τα μου τα βρει ολα αυτα απο τρακαρισμενο for free.
Και το λεω απο την απο την αποψη οτι νταξει θα το καταλαβαινουν ολοι οτι ειναι μονο Look μην ειναι και για τα πανηγυρια ;)
Καματερο να φανταστεις φιλε μου! Χεχε!
Αρα λοιπον δεν μιλαμε για look abarth, μιας και το stilo στην εκδοση abarth δεν ειχε ουτε καν σηματα μπρος πισω, παρα μονο ενα μικρο διακριτικο διπλα στο ονομα Stilo.
Απο εκει και περα κανεις ο,τι σου αρεσει εσενα να βλεπεις στο αμαξι σου! Στην τελικη τον σκορπιο θα βαλεις να το ομορφυνεις,οχι κανενα σημα της Ferrari!
Καλησπέρα και καλές γιορτές!!!νέο μέλος από Θεσσαλονίκη!Fiat Stilo 1.4 16V 6speed!
Καλός μας βρήκες φίλε μου και χρόνια πολλά Ελπίζω να βρεις ενδιαφέρον την παρέα μας και να σε βοηθήσουμε να σου λυθούνε όλες η απορίες
Χρονια πολλα!!!καλωσηρθες στη παρεα μας...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ CLUB!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΙΛΟ 1.6 3ΠΟΡΤΟ DYNAMIC FULL EXTRA ΗΛΙΟΡΟΦΗ!!!ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 172000ΚΜ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΚΟΛΛΑΝΕ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 2ΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΡΟΦΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ 85ΑΡΗ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ..Η ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ..Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Κ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ STILO!!!!