Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
φιλε μου κολωσορισες κατ αρχην.
Το τι τελικα θα αποφασισεις για την τυχη του αυτοκ/σου,νομιζω οτι ειναι στα χερια σου και στην τσεπη σου και μονο!!!
Ξερεις,λιγο πολυ σημερα δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην βγαζει προβληματα,ακομα και τα πολυ ακριβα και πολυτελη.
Το club προσφερει γνωμες και γνωσεις που σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα,που πολλες φορες φαινοναι βουνο,και τελικα δεν ειναι σχεδον τιποτα.
Εξαρταται λοιπον απο το ποσο γουσταρεις το τουτου σου,και να αρχιζεις σιγα σιγα να λυνεις τα προβληματα του,η αν το κοψεις φετες τελικα.....
Αρχισε να αναφερεις αναλυτικα τα προβληματα, και σιγουρα θα βρεις αρκετη βοηθεια απο εδω.!!
wellcome.
Καλως ηρθες κατ'αρχην συμπολιτη Σαλλλλονικε!
Καλη διαμονη να εχεις στο club και καλα ποσταρισματα!
Θα σε παρακαλεσω ομως να γραφεις με μικρα αν μπορεις...
Παμε τωρα στο θεμα που αναφερεις:
Εχω και εγω ενα 16αρι του '05 με 130.000 χλμ στις ροδες του. Μπορω να πω οτι κραταει καλα για την ηλικια του.
Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, προτεινω να τα βαλεις κατω και να δεις ποσο θα κοστισει μια καλη συντηρηση του αυτοκινητου, ποσα μπορει να πιασει αν το πουλησεις και ποσα μπορεις να διαθεσεις για να παρεις ενα αλλο αυτοκινητο.
Μονο ετσι θα μπορεσεις (ή τουλαχιστον θα μπορουσα εγω), να δω ξεκαθαρα τι μπορω να κανω.
Ευχομαι να επιλεξεις την πιο σωστη για εσενα επιλογη!
Σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση μας!
Ακομα αν ενδιαφερεσαι για αυτοκολλητα ή μπλουζακια του club, ριξε μια ματια στα αναλογα θεματα γιατι πλησιαζει η τελικη ημερομηνια. (Απλη ενημερωση κανω χωρις να εχω σκοπο να αναγκασω καποιον να αγορασει κατι. Απλα δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε την δυνατοτητα να ξανακανουμε παραγγελιες)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Greg
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ CLUB!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΙΛΟ 1.6 3ΠΟΡΤΟ DYNAMIC FULL EXTRA ΗΛΙΟΡΟΦΗ!!!ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 172000ΚΜ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΚΟΛΛΑΝΕ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 2ΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΡΟΦΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ 85ΑΡΗ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ..Η ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ..Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Κ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ STILO!!!!
Καλωσόρισες φίλε μου. Νομίζω τα προβλήματα που έχεις είναι επιλύσιμα. Ψάξε λίγο στο forum για τα προβλήματα που έχεις και απάντα σε αυτά με το δικό σου αν διαφέρει λίγο ώστε να αρχίσουμε να αναλύουμε το κάθε πρόβλημα και να το ξεπερνάς. Πρόσφατα νέο μέλος αγόρασε stilo με μικροπροβλήματα και τα έχει λύσει ήδη.
Σοφο μάγκωσε τον μην σου φύγει χαχαχχα . Πάντως φίλε μου πιστεύω πως όλα τα προβλήματα που ανέφερες έχουνε λυθεί από διάφορα μέλη του club . Οπότε μην προβληματίζεσαι όλα θα γίνουνε σιγά σιγά καλός ήρθες στην παρέα μας!!!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου! Δεν έχω τίποτα να προσθέσω στις προτάσεις των παιδιών παραπάνω, μιας και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Βαθιά μέσα μου όμως ξέρω πως δεν πρόκειται να το αλλάξεις! :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Καλωσόρισες φίλε μου. Νομίζω τα προβλήματα που έχεις είναι επιλύσιμα. Ψάξε λίγο στο forum για τα προβλήματα που έχεις και απάντα σε αυτά με το δικό σου αν διαφέρει λίγο ώστε να αρχίσουμε να αναλύουμε το κάθε πρόβλημα και να το ξεπερνάς. Πρόσφατα νέο μέλος αγόρασε stilo με μικροπροβλήματα και τα έχει λύσει ήδη.
Εγω ειμαι τουτος? :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Εγω ειμαι τουτος? :D
Εσύ πρέπει να είσαι αν θυμάμαι σωστά! :hello: :biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Εσύ πρέπει να είσαι αν θυμάμαι σωστά! :hello: :biggrin:
Ελα τωρα μου κανεις τον ανηξερο! :dots:
Καλωσηρθες στη παρεα μας και απο εμενα...συμφωνω με τα παιδια σιγουρα ειναι επιλυσιμα τα προβληματα αυτα...και εδω θα βρεις σιγουρα λυσεις!!!
Γεια σας παιδιά! Έχω δύο αυτοκίνητα, ένα Fiat Punto στην Ελλάδα 1.4 Sporting του 2003 αριστεροτίμονο και ένα Stilo εδώ και δυο βδομάδες στην Αγγλία δεξιοτίμονο, πήρα ένα Abarth 2.4 όντας φανατικός με Fiat μετά την πολύ καλή εικόνα που είχα από το Punto μου.
Έχω κάποια θεματάκια να λύσω (το αγόρασα με πρόβλημα στον εσωτερικό ανεμιστήρα καμπίνας) οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσω γράφοντας το τι ψάχνω και βρίσκω στο forum.
Μέχρι στιγμής το Abarth μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση, είναι απίστευτο αυτοκίνητο και πάρα πολύ καλό στο δρόμο. Με έχει βοηθήσει και πολύ το Selespeed διότι είναι το πρώτο μου δεξιοτίμονο οπότε δεν με δυσκολεύουν οι ταχύτητες, και με εξαίρεση τους πολύ μικρούς ελιγμούς/παρκάρισμα που είναι λίγο δύσκολο, γενικά συνηθίζεται. Και εντάξει, ο ήχος του μοτέρ μετά τις 4 δεν υπάρχει, με 1η 2α κάνει σαν audi quattro, με 3η κάνει σαν αργό audi quattro και με 4η 5η δεν έχω ανοίξει τόσο ψηλά ακόμη λόγω ορίων ταχύτητας...