και συλληψεις που εγιναν και οι προσαγωγες το 80% ηταν αλλοδαποι!
Printable View
και συλληψεις που εγιναν και οι προσαγωγες το 80% ηταν αλλοδαποι!
Εδώ πάνε να βγάλουν το Παπαδόπουλο " Άγιο άνθρωπο" πάνε να παραποιήσουν την νεότερη ιστορία μας και όλα αυτά γιατί και εμείς δεν την διαφύλασουμε
Πόσοι γονείς πηγαίνουν τα παιδία τους στο Πολυτεχνίο που λειτουργεί ώς μουσείο απο τις 15-17 Νοέμβρι και είναι γεμάτο φωτογραφείες και ντοκουμέντα?
ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ
και ειδικα με λυπη το γεγονος οτι ανθρωπο στην ηλικα των 50 και πανω γυρνανε και λενε οτι οτι μια χουντα μας χριεαζετε και θα σου πω αν υπηρχαν ολα αυτα!
τελικα σημερα συνεχιστηκανε τα επεισοδια με αμειωτη ενταση απλα σημερα ειχαμε και επεισοδια με μεθηες,οχι κουκουλοφορους,που πηγανε σην κηδεια του μικρου αλεξη και τα βαλενε με την αστυνομια και Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!
Πήγε ο πατέρας μου και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι δολοφόνοι ( αστυνομικοί ) αρχίσανε να πετάνε δακρυγώνα χωρίς καμία σαφη πρόκληση
Όσο για τους 50αριδες φίλε Γιάννη πίστεψε με ότι είναι αυτοί που είχαν διοριστοί επί χούντας σε κάποια δημόσια θεση γιατί αμα ρωτήσεις τον δικό μου 50αρί πατέρα έχει άλλη άποψη ,ήταν στο πολυτεχνίο και μάλιστα 1 ετής επί χούντας, ένας λόγο που τον παραδέχομε είναι για το ότι ΔΕΝ κάθετε σε ενα καναπέ και λέει το γνωστό " Δεν βαριέσε ρε αδελφέ εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα" αλλά όποτε γίνετε πορεία είναι στο κέντρο
DimHat, προσεξε οτι αυτο το εγραψε ενας ανθρωπος που εζησε 2.500 χρονια περιπου πριν απο εμας...
Λοιπόν εν Χριστώ Αδελφοί, έχω να σας παραθέσω μόνο γεγονότα και όχι προσωπικές απόψεις:
1. Ένας ******ς, δολοφόνος, ψυχασθενής ή όπως αλλιώς ο καθένας θέλει να τον πω, αστυνομικός (το μπάτσος δε μου πολυαρέσει γιατί παραξηγιέται ο φίλος μου ο Σωτήρης που έκανε τη μαλακία και έγινε αστυνομικός), σκότωσε έναν 15χρονο στα Εξάρχεια, από το Π. Ψυχικό, με μπαμπά Διευθυντή Τραπέζης και μαμά ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, χωρίς σοβαρή αιτία.
2. Την επόμενη μέρα σύσσωμη η σχολική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ, σύλλογοι και οργανώσεις, δικαίως, διαδηλώνουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του νεαρού Αλέξη. Μαζί με αυτούς, πολλοί νεαροί του λεγόμενου αλλά ποτέ ελεγχόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, σπάνε και καίνε το κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία ενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε εκδίκηση για το θάνατο το μικρού Αλέξη...
3. Πιθανότατα, έχει καταστραφεί και συληθεί το κοσμηματοπωλείο της μαμάς του μικρού Αλέξη (είναι στη Βουκουρεστίου) από τους νεαρούς που τα καίνε στη μνήμη του...
4. Πιθανότατα έχει καταστραφεί η πρόσοψη και το ATM της τράπεζας στην οποία είναι διευθυντής ο μπαμπάς του μικρού Αλέξη...
5. Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και τα γραφεία της τράπεζας που εργάζομαι...Δεν τρέχει τίποτα, είναι ασφαλισμένα...
6. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της τράπεζας που εργάζομαι...Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφαλιστική να τον καλύψει γιατί εκεί λέει γίνονται συχνά επεισόδια...
7. Κάθε ΣΚ χάνονται καμιά 30αριά άτομα σε τροχαία, πολλές φορές επειδή οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία διαδήλωση, δεν έχει καεί ούτε ένας κάδος, κανένας Ευαγγελάτος δεν έχει βγάλει έκτακτο δελτίο.
8. Όταν δολοφονήθηκαν στα Ζωνιανά δύο αστυνομικοί έφταιγαν γιατί ήταν ανεκπαίδευτοι. Εννοείται ότι δεν έγιναν διαδηλώσεις, ούτε κάηκαν μαγαζιά στη μνήμη τους...
9. Αν παρκάρεις μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων (έστω και με αλάρμ αναμμένα), θα σου πάρουν το αμάξι (και σένα σηκωτό). Αν φορέσεις κουκούλα και με τους φίλους σου βάλεις φωτιά στους τσολιάδες (είναι υποχρεωμένοι να είναι εκεί, δεν είναι μισθωτοί), πετάξεις μολότοφ, πέτρες και τουμπάρεις αυτοκίνητα, δεν τρέχει κάστανο…
Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται παράλογα. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει σοβαρό θέμα συνοχής της κοινωνίας και έχει να κάνει με όλη αυτή την μάταιη καθημερινότητα. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε, να πάμε στο γραφείο, στη δουλειά, να βγάλουμε περισσότερα, να αγοράσουμε περισσότερα και τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά…Έτσι δουλεύουμε και το απόγευμα, το βράδυ, εις βάρος του χρόνου που κανονικά θα έπρεπε να αφιερώσουμε στους εαυτούς μας, τους φίλους μας ,την οικογένειά μας. Πλέον δεν υπάρχουν σχέσεις, φιλίες, παρέες. Είμαστε αυτό που λένε ΄καταναλωτές΄, αλλά δεν είμαστε φίλοι, γονείς, γείτονες. Κι αυτό κάποια στιγμή γίνεται οργή, πολλές φορές χωρίς να ξέρεις το γιατί. Όσο λοιπόν είμαστε απλώς καταναλωτές και όχι άνθρωποι, θα πηγαίνουμε πιο βαθειά στο αδιέξοδο μέχρι να φρακάρουμε εντελώς.
Σίγουρα πάντως, η λύση δεν είναι να σπας το μαγαζί του ταλαίπωρου. Ίσα ίσα, δίνεις άλλοθι να κατηγορηθείς κιόλας. Αυτά από μένα και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα…
γιαννη αυτο νομιζω οτι το ξαναποσταρες
Παιδια 1000 Μπραβο στους Πατρινους που πηραν την κατασταση στα χερια τους!!!Οπως Επισης 1000 Μπραβο στους συμπολιτες μας που εκει που οι αλλοι εκλεβαν αυτοι μαζεψαν αυτα που τους επεφταν και τα ξαναερειχναν μεσα στο καταστημα ωστε να περιορισουν τις ζημιες!!!
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.