Απάντηση: Γυμναστηριο & Τροπος ζωης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ο καθενας αντεχει διαφορετικη ποσοτητα, και εγω μαθημενος σε καφεδες ειμαι αλλα οχι πανω απο 1-2 αντε 3 φραπεδες.
Τωρα με αδειο στομαχι πηρα 2 γραμμαρια καφεινης... Τραγικο νουμερο.
Μου εδωσαν εκει υπογλωσσια να πεσουν οι σφιξεις και κρατουσε ακομα στους 120 το λεπτο...
Με αφησε να φυγω ο γιατρος γιατι λεει δεν εχω τιποτα... Οτι να ναι...
Μετα καταλαβα τι εφταιγε
και εμενα μου εβαλαν ενα ορο τοτε και με διωξαν μονος μου καταλαβα τι ειχα αφου εκανα 1000000 εξετασεις,παθολογους,καρδιολογους,γαστρεντερολογου ς και ολους τους .............λογους μεχρι και εξετασεις DNA,φυματιωσης κτλ και ολα αυτα για τον π@υστη το καφε.ολες οι εξετασεις φυσιολογικες και εγω να δουλευω κοφτες....
Με τι πραγμα ειχες προβλημα δικηγορε, καρδια ενοχλησεις η παλμους
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Με τι πραγμα ειχες προβλημα δικηγορε, καρδια ενοχλησεις η παλμους
στα παντα ο οργανισμος δουλευε κοφτες οπως το λεω,καρδια,στομαχι,κεφαλι,νευρα κτλ
Και εγω ετσι ειμαι τωρα :P
Ελα να βαλουμε κοντρα, εβαλα και καινουργιο δισκο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Και εγω ετσι ειμαι τωρα :P
Ελα να βαλουμε κοντρα, εβαλα και καινουργιο δισκο.
θελεις ακομα τονους καφε και κοκα κολας για να με φτασεις στην επομενη ζωη και ισως.........
Εχουμε και λεμε 21κιλα κατω δεν εχω κανει ακομα μετρησεις μυικης και λιπαρης μαζας θα τα παραθεσω οταν προλαβω.
Παντως να πω και μερικες εμπειριες που ειχα προσφατα που με ψιλοπηγανε πισω. Λογω καλοκαιριου αρχισα να εντατικοποιω τις προσπαθειες μου με συνεπειες ασχημες. Παρολο που ειχα την μυικη μαζα να σηκωσω ακομα πιο πολλα κιλα σαν αρχαριος την πατησα.
Τενοντες χρειαζονται 3 περιπου μηνες να αντεπεξελθουνε στα περισσοτερα κιλα πιο πολυ απο τους μυες. Με συνεπεια να επαθα τεντονιτιδα και να πρεπει να παω μετα απο αναρωσση 2 βδομαδων σε πολλη λιγοτερα κιλα με συνεπεια να μην αισθανομε οτι ουσιαστικα γυμναζομε. Επισης και σε αεροβια το παρακανα με συνεπεια τα γονατα να μου φωναζουνε.
Αρα παμε λιγο πισω και πηγαινουμε λαου λαου ας ελπισουμε να μπορεσω να συνεχιστει η προσπαθεια παρολο που ειναι πιο χαλαρο το προγγραμα μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Εχουμε και λεμε 21κιλα κατω δεν εχω κανει ακομα μετρησεις μυικης και λιπαρης μαζας θα τα παραθεσω οταν προλαβω.
Παντως να πω και μερικες εμπειριες που ειχα προσφατα που με ψιλοπηγανε πισω. Λογω καλοκαιριου αρχισα να εντατικοποιω τις προσπαθειες μου με συνεπειες ασχημες. Παρολο που ειχα την μυικη μαζα να σηκωσω ακομα πιο πολλα κιλα σαν αρχαριος την πατησα.
Τενοντες χρειαζονται 3 περιπου μηνες να αντεπεξελθουνε στα περισσοτερα κιλα πιο πολυ απο τους μυες. Με συνεπεια να επαθα τεντονιτιδα και να πρεπει να παω μετα απο αναρωσση 2 βδομαδων σε πολλη λιγοτερα κιλα με συνεπεια να μην αισθανομε οτι ουσιαστικα γυμναζομε. Επισης και σε αεροβια το παρακανα με συνεπεια τα γονατα να μου φωναζουνε.
Αρα παμε λιγο πισω και πηγαινουμε λαου λαου ας ελπισουμε να μπορεσω να συνεχιστει η προσπαθεια παρολο που ειναι πιο χαλαρο το προγγραμα μου.
Ετσι ειναι φιλε μου... Αν θελεις να κανεις απολλωνιο κορμι σε 1 μηνα αυτα παθαινεις...
ναι νταξει δεν αρχισα τωρα γυμναστηριο εδω και 7 μηνες παω απλως εβαλα λιγο παραπανω κιλα απο οσο επρεπε και αρχισα να πηγαινω πολυ γρηγορα στην αεροβια. Απλως θελει σιγα σιγα.
το σωμα μας ειναι κατι σαν το μοτερ στην αρχη θελει στρωσημο και οσο περνει ο καιρος καλο καυσημο και καλη ξεκουραση . αν στην αρχη το πλακωσεις στα πολλα τοτε δε προκητε να στρωσει σωστα και '' παει το κορμι το χασαμε πατριωτη''
εχει πλακα η υποθεση αλλα ετσι ειναι .στην αρχη καθε προπονησης θελει ζεσταμα και μετα την προπονηση θελει χαλαρωση σαν να ειναι μοτερ.
λοιπον παιδες πηρα την μεγαλη αποφαση μετα απο 13,5 χρονια προπονησης αφηνω το γυμναστηριο και τελος δε με ξαναβλεπουνε τα γυμναστιρια .
θα φτιαξω στο σπιτι κατασταση με πολυοργανο 'Ηρακλη' η' κατι παρομοιο Power Plate εχω ενα Step και θα παρω και ενα διαδρομο και μερικα ελευθερα βαροι .και θα κερδισω και χρονο και χρημα αφηστε που θα εχω και την οικογενεια κοντα μου.
επιδη το γυμναστηριο εχει μπει μεσα στη ζωη μου σαν μια απο τις ποιο συμαντηκες αναγκες δεν θα το κοψω ποτε απλα θα γινει ποιο ουσιαστικη προπονηση